Hemma-spa ♡

För dig med normal hy:
 
En sammandragande mask som gör hyn silkeslen.
Du behöver:
1 dl rågmjöl eller grahamsmjöl
1 äggvita
Gör så här:
1. Blanda samman mjöl och äggvitan i en kastrull som du värmer upp på spisen. 
2. Applicera masken när den blivit ljummen. Akta så att du inte bränner dig!
3. Låt masken verka i cirka tio minuter och skölj av med vatten.
 
För dig med fet hy:
 
Mask som rengör på djupet och drar ihop porerna.
Du behöver:
2 dl havremjöl
3 msk citronsaft
2 msk mandelolja
Vatten
Gör så här:
1. Mixa ihop havremjöl, citronsaft och mandelolja. Tillsätt vatten och rör ihop.
2. Applicera i ansiktet och låt verka i 15 minuter.
3. Skölj av med ljummet vatten.
 
För dig med torr och känslig hy:
 
Uppfriskande och återfuktande mask.
Du behöver:
1 mask honung
1 tsk citronsaft
Gör så här:
1. Rör ihop honung och citronsaft i en kastrull och värm försiktigt upp smeten på spisen.
2. När den svalnat något applicera över ansiktet och låt verka i 15 minuter.
3. Torka av masken med en bomullstuffs fuktad med ansiktsvatten.
 
 
 
 

Middag ♚

Nu så har jag och Beata ätit middag och delade på en stor bulle till efterrätt. Vi sitter fortfarande vid köksbordet och skrattar och håller på med telefonerna. Vi ska antagligen gå ut och fota lite senare och även kolla på film och lite sånt så det kommer att bli en jättemysig kväll!
 
 

♡♡SUMMER OUTFIT♡♡

 

♡Have a good night, wherever you are♡

 

Valborg imorgon ♛

Yeey, imorgon så är det ju sista dagen i skolan innan jag är ledig i 4 dagar vilket kommer att bli hur skönt som helst! Imorgon så är det ju valborg och jag ska spendera den med Beata. Vet inte riktigt vad vi ska göra men hon ska sova hos mig iallafall så det kommer att bli mysigt! Vi kommer säkert att titta på film och göra såna saker som man brukar göra när man sover över helt enkelt haha. 
 
Vad ska ni göra imorgon?
 
 

Plattat hår ♡

När jag plattar mitt hår så börjar jag alltid med att borsta igenom hela håret och sen så tar jag i ett värmeskydd för att skydda håret lite iallafall. Och sen börjar jag att dela upp håret och börjar platta med min plattång som är i märket "Remington" och jag tycker att den är jättebra! När jag har plattat klart håret så har jag i en olja som är hur bra som helst, den gör håret både lent och fräscht och håret håller sig plattat längre också. Och efter det så är det klaaart!
 
 

Grattis på födelsedagen bästa Emma! ♡

 

♔♕♔♕♔

 

Home ♡

Nu så har jag kommit hem efter en lång träning med två ispass + ett fyspass. Vi tränade väldigt mycket mage på fysen och det var otroligt jobbigt men endå den där sköna känslan när man var klar. Nu så hade jag tänkt att ta en dusch, göra mig iordning inför kvällen och sedan sätta mig i sängen för att plugga på engelska glosor som jag har till imorgon, men jag brukar lära mig engelska glosor väldigt snabbt så hoppas på att jag hinner titta lite på Gossip girl efter hehe..
 
 
Fick låna Beatas tjocktröja idag eftersom att jag glömde min träningskofta hihi

Stay close to anything that makes you glad you are alive

 

Sleep well ♡

Nu så har jag gjort mig iordning inför kvällen och ska bara ta det lugnt och ligga i sängen innan jag går och lägger mig. Det har varit en väldigt typcial söndag för mig idag, har träning på morgonen, kommer hem och tar det lugnt och är hemma resten utav dagen. Men det är även skönt att ha en sån dag i veckan eftersom att man har fullt upp i skolan och sen hittar man ju även på annat på helgerna också. 
 
Men nu säger jag godnatt så bloggar jag mer imorgon, xoxo
 
 

♡♡

 

R.I.P

Fan, hann inte ens att använda det ju
 
 

Lazyyy♡

Hej på er!
 
Vid 10 imorse så hade jag träning till klockan 12 ungefär. Då så behövde jag vänta ett bra tag på att min buss skulle komma så att jag kunde matcha in med mina andra två bussar som jag också tar. Så jag gick till Salem Centrum och köpte dricka, bröd och choklad hehe så gick jag tillbaka till ishuset och satt där tills jag skulle gå till bussen. Sen när jag väntade på den andra bussen så gick jag in på H&M lite snabbt för att köpa en ny concealer eftersom att min börjar ta slut. Nu så ska jag snart hoppa in i duschen och sen bara chilla och kolla på Gossip girl osv. 
 
 

New in ♡

Cotton pads - H&M - 20:-
Solglasögon - H&M - 80:-
 
 

👋👋




26 april ♛

"Godmorgon" eller vad man nu ska säga haha. Jag gick upp runt 10 så har varit vaken i ca 2 timmar nu. Men jag sitter just nu i mitt rum och lyssnar på musik medans jag väntar på att jag ska börja dra mig neråt mot bussen. Jag ska till Emelie ett tag och sen så ska vi + massa andra dra till grönan, det kommer att vara otroligt mycket folk eftersom att det är öppningsdagen idag men hoppas iaf att pop, insane och jetline funkar för annars blir jag sur haha. Men det är det som jag kommer att göra idag så det kommer att bli skitkul!
 
 

Middag med familjen ♔

Hej på er!
 
Fredag idag vilket är hur skönt som helst. Idag så har jag en sån fredag då jag ska umgås med familjen och bara vara hemma och ta det lugnt och så. Middagen är snart klar och det blir min favoriträtt, kött med klyftpotatis och beasås. Efter maten så tänkte jag titta lite på Gossip Girl och sen så kommer jag säkert på något mer sen hehe, xoxo
 
 

✡FRIDAYS INSPIRATION✡

 

Gårdagen

Gårdagen på grönan var inte så bra om jag ska va ärlig. Både insane, popexpressen, vilda musen och jetline var ur funktion (sen va det nån mer också) men då var det bara katapulten som va rolig typ. Vi hann åka 2 grejer på ca 4 timmar och det var också lite irriterande. Men eftersom att jag har guldkort så är inte det hela världen eftersom att jag kommer att åka dit fler gånger!




Summer fashion ♡

 

Godnatt på er! ♡

 

Så löser du hudproblemen ♡

♡ TORR HY 
 
Fnasig, narig hud är ingen kul historia, men med rätt rengöring och återfuktning blir hyn mjuk igen. Torr hy blir ännu mer uttorkad om du använder en vanlig tvål eller rengöring med tvålämnen och alkohol. Använd istället en rengöringslotion samt kräm anpassad för just torr hy. Särskilt viktigt är det att återfukta ofta på vintern, då den känsliga huden utsätts för torr luft och kyliga vindar.
 
♡ FET HY
 
En fet hy är ofta glansig och oljig med synliga porer. För att bli kvitt problemet ska du inte tvätta huden för ofta, och inte heller använda för många och starka produkter. En mild ansiktstvätt och en fettfri kräm är att föredra! Avsluta alltid tvätten med att skölja ansiktet i kallt vatten för att stänga porerna. 
 
♡ EKSEM
 
Det finns många olika typer av eksem, och även olika symtom. Det vanligaste är att det kliar och att huden blir röd och inflammerad, ibland med blåsor. Är eksemet lindrigt kan du behandla det själv genom att använda en receptfri kortisonsalva som lindrar klådan och får inflammationen att försvinna. Tänk också på att hålla huden mjuk och smidig genom att regelbundet smörja med en fet salva. Blir eksemen inte bättre är det bra om du kontaktar en hudläkare.
 
 


Imorgon kör vi! ☼

Gaaash vad jag är taggad till imorgon! Grönan öppnar ju då för dom som har guldkort och det kommer att bli så jäkla kul. Jag och massa andra drar dit direkt efter skolan och sen drar vi hem runt halv 9 ungefär. Mina 3 favoritattraktioner som jag har saknat extra mycket är insane, katapulten och popexpressen, skulle kunna åka dom om och om igen för dom är så jäkla roliga haha. 
 
Ska någon utav er ha guldkort?
 
 

♡INSPIRATION♡

 

The vampire diaries ♡

Nu så har jag bara ca 2 avsnitt kvar innan jag har sett alla som har kommit ut än så länge. Tycker att det är så otroligt bra och det är så himla spännande också! Efter att jag kommit hem från Whilma så har jag typ bara kollat på TVD haha, tiden går så fort när man kollar och nu så ska jag snart gå och lägga mig. Imorgon så är det skola såklart och träning i en timme bara så det blir rätt soft!
 
Godnatt, xoxo
 
 

Selfieeee




mys i solen

Nu så har jag och Whilma kommit hem till henne och vi ligger i solen och har precis fotat lite och lyssnar på musik. Innan vi la oss här så fikade vi med donuts och saft med Whilmas mamma, Marko, Loke & Hektor eftersom att Loke fyller år idag, så grattis till han! Men vi ska snart plugga men innan det så måste jag kolla klart ett avsnitt från TVD he he..
 
 
 

I want ♡

Något som jag skulle vilja göra är gelenaglar. Dock så vet jag inte om det är värt det just nu eftersom att det är rätt så dyrt hehe.. Men när jag får tid och känner att jag har tillräckligt med pengar så jag vill slösa lite på att göra gelenaglar så kommer jag att göra det!
 
 

Påsklov 2014 ♡

 
Ätit, Varit med vänner, varit hos mormor och morfar, shoppat, fotat, hittat på massa med roliga saker och hunnit gjort en del under det här lovet! Tack till alla er som gjorde det bra, love ya 

Hey, you! Be proud of yourself ♡

 

Sommarväder

Idag och igår så har det verkligen varit sommarväder tycker jag, solen skiner och det är jättevarmt också. Kan liksom gå runt i shorts och t-shirt utan att frysa vilket är helt jävla underbart! Men idag så är det ju sista dagen innan skolan börjar imorgon (buhu) men jag ska plugga lite senare och sen om det finns ingredienser så hade jag tänkt att baka kladdkakemuffins också för blev väldigt sugen på det hehe. För ett litet tag sen så gick jag ut på verandan och tog med mig en bok och låg där i solen och läste och bara njöt i solen och det var otroligt skönt! Nu känner man verkligen att våren är här.
 
 

Kvällen ♡

Gud vilken mysig kväll det har varit! Jag och Whilma åkte till Brosjön och där så var Emma, Erika, Katten, Louise, Sini, Ivanna, Moa, Jossan och sen lite senare så kom Emelie också. Vi satt och spelade "Vem i rummet", lyssnade på musik och åt massa gott. Vi pratade och skrattade och sen så tog vi en del bilder också. Det var så himla mysigt där nere, men när det började att bli väldigt mörkt så gick vi till skolgården och var där ett tag tills jag skulle hem. Jättemysig kväll verkligen, väldigt lyckad!
 
(Det här inlägget skrevs igår på kvällen när jag hade kommit hem men blogg.se ville inte riktigt samarbeta med mig igår så det publiceras nu istället)
 
 

Lazyyy

Jag och Whilma gick upp runt 12-halv 1 ungefär och sen dess har vi bara degat i sängen och suttit vid datorerna osv. Som ni kanske har märkt så har jag gjort en ny header igen och nu så är jag mycket mer nöjd! Andledningen till att jag bara tog en bild på mig i min förra var för att jag hade glömt bort hur man sparade en bild på gimp och allt blev helt konstigt och sånt. Men nu så har jag en ny! Ikväll runt 5-6 tiden så ska
 förmodligen vi dra ner till Brosjön med massa kompisar och ha picknik, lyssna på musik osv så det kommer att bli mysigt. 
 
 

MILO ♡

 

Jobbig dag

Dagen började hur bra som helst, var ju hos mormor och morfar som sagt och sen så åkte jag och mamma vidare till Jessan och var där i ett par timmar. Sen så skrev Whilma att hon ville att jag skulle komma typ klockan 00 så då släppte mamma av mig hos Whilma och nu så e jag här hos Whilma haha. 
 
Men i påskpresent utav Micke så fick jag 400:- och utav Jessan så fick jag ett påskägg med godis i och ett presentkort på H&M. Är jättenöjd över allt jag fått idag! 
 
 
 

Påskafton 2014


Simple summer outfit ♡

 
 

Mys ☼

Efter att ha suttit ute i solen ett bra tag så gick jag in och vilade från solen lite. Jag har kollat lite på tv, redigerat bilder osv. Nu så har mormor och morfar gjort klart påskmaten alldeles straxt och då så ska allihopa äta. Älskar påsklunch med korv,potatis, köttbullar, ägg, goda mackor, påskmust osv. Jag fick en påskhare choklad utav mamma och pappa och så fick jag 300:- utav mormor och morfar som påskpresent. Mamma och pappa sa att dom har beställt en grej till mig också som påskpresent som är försenad som kommer någon gång nästa vecka ungefär så ni får se vad det är när det har kommit.
 
 
 

Framme

Nu så har jag kommit fram till mormor & morfar och jag, mamma, pappa, mormor, morfar, moster, Stefan & Micke sitter ute i solen och pratar osv. Mina kusiner är inne och spelar tv-spel tror jag. Jag har inget wi-fi här så bloggningen kanske blir sådär det beror på hur segt mitt internet är. Jag vet inte helt 100 än om vi ska sova här en natt eller inte utan vi får se helt enkelt. Men solen skiner och skönt att träffa släkten som man inte träffar så ofta!




Mormor & morfar imorgon ♡

Åh vilken trevlig kväll det var! Jag, mamma & pappa åkte till vretastugan & åt middag, jättegott. & sen så åkte vi vidare till några utav mamma & pappas kompisar och dom har även 3 söner & jag har inte träffat dom på fleraflera år så det var jättekul att träffa dom igen. Dom bor inte här i Stockholm heller utan 7-8 timmar härifrån men dom var hos sin mormor & morfar nu så då passade vi på att komma förbi en sväng. & efter att vi hade varit där så åkte vi hem runt 23 tiden och nu så har jag tagit en snabbdusch & gjort mig iordning inför ikvällen. Imorgon så är det ju påskafton och det firar vi med att åka upp till mormor och morfar vilket kommer att bli supermysigt!!
 
 

Restaurang ♡

Hejsan!
 
Om ett litet tag så kommer mamma och pappa & plockar upp mig ifrån Whilma och vi ska åka och äta på någon restaurang, vet inte riktigt vilken men någon blir det ju iaf! Ska bli mysigt att göra något med hela familjen för det var ett tag sedan. Men efter det så så vi åka hem och då ska jag bara ta det lugnt hemma, kanske städa rummet om jag orkar hehe osv. Funderar faktiskt på att göra en "50 saker ni kanske inte visste om mig" video för det är en tjej som har velat att jag ska göra en sån ett tag så ska försöka fixa det! Men nu så kommer mina föräldar snart så jag avslutar det här inlägget nu. 
 
xoxo
 
 

Smile, let everyone know that today you are stronger than yesterday ♡

 

Segt ♛

Gud så seg dag det är idag känns det som. Vi gick och la oss mellan 2 - halv 3 tiden och gick upp runt 11 - halv 12 ungefär. Jag ska vara hos Whilma ett par timmar till innan mamma och pappa kommer och hämtar mig och då ska jag bara vara hemma och grilla med familjen osv. Har varit borta väldigt mycket under lovet än så länge så kan va bra att jag är lite med mina föräldrar också kanske haha. Ha en bra dag allihopa så hörs vi senare, xoxo!
 
 

Fettokväll ♡

Hejsan!
 
Just nu så sitter jag och Whilma i sängen och ska kolla på youtubeklipp och tjocka oss lite höhö. Men träningen gick helt okej, trodde att det skulle gå sämre än vad det gjorde så det var ju bra iaf. Men jag har precis duschat och nu så sitter vi som sagt i sängen. Nu så ska jag rappa på lite för Whilma vill också blogga så ni får ha en bra kväll, xoxo
 
 

Träning

Hej på er!
 
Vi vaknade runt 11 tiden och sen dess så har vi mest degat, suttit vid datan och ni vet allt såntdär. Men runt tio i 3 så går min buss mot träningen, gud orkar verkligen inte idag. Har 2 ispass + fys så kommer att vara kind of död efter det hehe. Men till frukost så åt vi mackor med oboy och jordgubbsyoghurt vilket var jättegott! Och nu så sitter vi och äter Billys pizza till lunch. Men efter träningen så ska jag förmodligen till Whilma igen och sen så får vi se vad som händer.
 
xoxo
 
 

Godnatt people




Faves ♡

 

@whilmas place

Nu så är jag och Beata hemma hos Whilma och vi har inte gjort så mycket än så länge. Vi ska sova här inatt så det kommer att bli kul. Vi ska kanske kolla på film, va ute, snacka, fota lite osv. Jag har faktiskt inte så mycket att skriva just nu känner jag.. men jag ska byta om nu och sedan så ska vi ut och fota
 
xoxo
 
 

Mums




Underbart väder ☼

Hej på er!
 
Jag har varit iväg hos Emelie en snabbis för att jag skulle hämta min väska som jag lämnade där för någon dag sedan. Sen så gick min nästa buss hem en timme efter ungefär så jag satte mig på en bänk i solen och det var så himla skönt, solen bara stekte på en! Men när jag har ätit klart (som jag sitter och gör just nu) så ska jag packa eftersom att jag ska sova borta i 2 nätter förmodligen! Skriver mer om det sen, xoxo
 
 

Fotboll + stan


Staden med Johanna ♛

Efter att jag hade spelat fotboll ett tag med Beata, Sini & Julia (och så var alla killarna som jag skrev tidigare där också) då så drog jag till bussen och mötte upp Johanna. Vi åkte vidare till stan, kollade i affärer, käkade, fikade, pratade och hade det mysigt! Sen så gick vi även till kungsträdgården och satt där ett tag, dock så hade det inte behövt blåsa så mycket tycker jag hehe.. Men dagen blev iallafall väldigt lyckad, förutom att min mobil dog i slutet och den ville inte laddas på något konstigt sätt. Hoppas att ni också har haft en jättebra dag! Ska försöka lägga upp en video från dagen också, xoxo!
 
 

New in ♡

 
Babylips - H&M - 40:-
 
 
Halsband - Ur&Penn - 25:-
 
Armband/silvrigt - Ur&Penn - 20:-
 
Armband/Bronsfärgad - Ur&Penn - 20:-
 
 
Skyddet har egentligen inte så här många olika färger i verkligheten, det är mest rosa men det blev såhär när jag fotade med blixt. Men den är ifrån H&M och kostade 30:- 
 
 

Well




Dagens planer ♡

Godmorgon på er!
 
Jag gick upp runt halv 10 och började att göra mig iordning och nu så väntar jag på att klockan ska bli kvart över ungefär för då så ska jag börja gå till bussen. Vad händer idag? Jo, jag ska först spela fotboll med Beata, Sini, Julia, Anton, Hannes, Wille, Sebastian & Simon (tror inte att jag glömde någon nu). Det ska jag göra i en timme ungefär och sedan så ska jag möta upp Johanna och vi ska förmodligen åka iväg någonstans, käka och kanske titta i lite affärer osv så det blir mysigt! Och sen senare ikväll så ska jag nog vara ute tror jag, får se vad som händer helt enkelt. Men hoppas att ni också får en jättebra dag så hörs vi senare, xoxo!
 
 

Förändringar ♡

Vad tycker du om min blogg? Tycker du att jag ska ändra något? Vill du att jag ska göra en ny header, design? Att jag ska göra fler videos, att jag bloggar mer om skönhet, mode, hälsa. Ger mer tips, vill du att jag ska byta blogportal? Skriv exakt vad ni tycker om min blogg och vad ni vill att jag ska ändra/blogga mer om! Skulle bli superglad då
 
 

Träning i Salem ★

Gud vilket härligt väder det är idag! Solen skiner och det är 18 + grader i solen här, så det gillar vi. Jag har nyss gjort mig iordning och har packat i mina skridskosaker i en väska som jag lånade utav mamma. Jag ska träna i Salem nu i 3 veckor framåt för att dom tar bort isen i Tumba nu under våren/sommaren. Kommer att bli lite längre att åka men det funkar endå. Träningen idag börjar 16:00 och slutar 18:00 och efter träningen så ska jag träffa lite kompisar så det blir kul as always. 
 
Ha en superbra dag så bloggar jag mer senare, xoxo!
 
 

Kvällen ♡

Kvällen spenderades med massa skönt folk och vi spelade fotboll, snackade, cyklade, tände en liten minibrasa för att vi frös, gick till Ica en sväng för att jag skulle köpa min älskade Oreo. Men bussen hemåt gick runt 11:26 och då åkte jag tillsammans med Axel och Louise. Kvällar som dessa måste göras om fler gånger!
 
 

Mys

Nu så har jag duschat, rakat mig, tagit body lotion och lagt mig ner i soffan och snapar med Whilma & Casper och skriver med Khani. Ska vara uppe i någon timme till och sen så ska jag gå och sova tänkte jag. Men dagen idag har varit väldigt lyckad, kommer att berätta mer om den i nästa inlägg! Men nu så ska jag snart gå och ta ur handduken i håret och även gå och borsta tänderna och allt det där! 
 
xoxo
 
 

Träffa kåmpizar

Hej på er!
 
Idag så har jag haft träning från 10-11:20. Haha det gick inte speciellt bra för någon utav oss, vet inte riktigt vad det var men det var kul endå haha. Nu så sitter jag i mitt rum och ska snart börja att byta om och fixa håret osv för min buss går runt 14:35 och då möter jag upp Sini och vi ska göra något ett litet tag och sen så ska vi träffa massor med andra, orkar inte ens skriva alla. Men det kommer att bli en jättemysig kväll med massor med vänner så det blir grymt!
 
-arkivbild-
 
 

Photoshoot, bilduppgiften ♕

För en vecka sedan ungefär så skrev ju jag om på bloggen att jag fotade Whilma och Sini inför en bilduppgift som vi hade. Dom satte på sig fina outfits, lockade håren och sminkade sig. Eftersom att Whima gjorde sin uppgift också så tog et ett par timmar för båda att bli klara. Men tänkte lägga upp lite bilder som jag tog på Whilma och Sini!
 
 

Saknaden är så otroligt stor.

 

Saturday

Dagen gick väldigt segt. Var bara hemma, sjöng lite, kollade på bilder, gjorde en ny header lite snabbt. Ville ha den väldigt enkel den här gången kände jag så jag körde på vit bakgrund och en stor bild på mig bara! Sen så åt jag tacos till lunch vilket alltid är lika gott. Sedan så skulle mamma och Jessan åka och handla så jag åkte med dom och sen så mötte jag Bea och sedan Nelly och vi gick mot Sanda. Sen så kom Linnea och lite senare så kom även Whilma också. Sen så var vi med ett gäng till ett litet tag men orkar inte skriva alla haha. På Sanda så var det väldigt segt och tråkigt faktiskt hehe. Så jag, Whilma och Linnea gick ut och sen så kom vi in på biblioteket och ingen var där, ingen som jobbade eller nåt så vi lekte lite med kopiatorn och hade lite skoj hahah. 
 
 

This is my life and my happiness

 

What's hatnin' + todays outfit ♡

Hej på er! 
 
Klockan ringde runt 10 och jag låg och degade i sängen och höll på med datan och telefonen till 11 ungefär. Sen så satte jag på musik och började att göra mig iordning. Nu så är jag klar och har kollat runt med lite olika människor om någon kan träffas. Nu på dagen så ska jag fortsätta med lite småsaker som jag inte hann klart med igår, och sen ikväll så ska jag ta en buss som går runt 18:35 och träffa Nelly & Bea. Sen så ska Beata kanske vara med också, får se om hon kan! Så det blir en bra start på lovet tycker jag! 
 
 

Så himla bra video ✎


Skön kväll!

Just nu så lyssnar jag på musik, snapar, kikar och har precis städat klart rummet. Jag är så himla seg när jag ska städa mitt rum så det tar så himla lång tid för mig he he. Men nu så ska jag alldeles straxt börja fixa i mina klädlådor, alla kläder ligger lite blandat om man säger så haha. Men jag ska ha en fortsatt skön kväll och bara ta det lugnt och göra det som jag hinner med liksom!
 
 

Bebis ♡

 

Bra start på lovet ★

Nu så är det äntligen påsklov! Jag åkte till träningen efter skolan och tränade i en timme och sedan så åkte jag hem. Jessan är hos oss också så det är supermysigt! Men vi har precis ätit tacos och jag ska snart hoppa in i duschen och ta en snabbdusch bara. Sen så skrev jag ju ett inlägg igår med lite småsaker som jag ska göra idag. Så det kommer att bli en lugn och skön fredag!
 
 

Friday's inspiration ♡ 11 april

 

Sova snart ♡

Nu så har jag gjort mig iordning inför kvällen och tänkte snart gå och lägga mig. Men tänkte skriva mina "småplaner" inför imorgon. Ska inte göra något speciellt direkt men har endå lite småsaker som jag tänkte göra!
 
- Träning 
- Städa 
- Fixa i mina klädeslådor
- Göra en ny header
- Fota + blogga 
- Planera inför påsklovet 
 
Så, det var lite saker som jag ska göra imorgon, men ni får ha det så bra så länge så bloggar jag mer imorgon, godnatt!
 
 
 

Sista dagen innan lov imorgon!

Guuuud så skönt säger jag bara! Imorgon så är det ju fredag och det är även sista dagen och sen så är det påsklov och jag börjar igen den 22a april så det ska bli sjukt skönt! Ska ha lite träningar, vara med kompisar och försöka att hitta på så mycket som möjligt nu när det blir lov! TAGGAAAAA
 
 

15 år Erika ♡

Idag så fyller bästa Erika år! Vi sjöng för henne i matsalen och sen så åt vi tårta också. Har känt Erika sedan dagis och vi har liksom känt varandra tills nu! Grattis Erika! 
 
 

♡♡

 

skoldag - 9 april

Idag så fick jag reda på att jag hade sovmorgontill 08:40 så jag behövde verkligen inte stressa imorse. Jag gjorde mig iordning, åt en sjukt god frukost med bacon och ägg och sedan så gick jag till bussen vilket var iiiiskallt. Det blåste sjukt mycket och det blev väldigt kallt men jag överlevde haha. Skoldagen har gått väldigt fort. Jag, Whilma, Beata och Amanda hade hand om idrottslektionen idag också och det gick väll lite sådär hehe, men endå så fick vi B så det var bra. Och på lunchrasten så var vi ett litet gäng som gick till ica och köpte godis hehe.
 
 

Halvt jobbig dag

Vädret idag, alltså seriöst? vad är detta? Det har blåst och regnat som in i helvete och det gillar jag verkligen inte, usch. Men efter skolan så åkte jag och Sini hem till Whilma men Sini drog efter ett litet tag och då fortsatte även jag och Whilma mot centrum och kollade i lite affärer och käkade på donken och snackade, jättemysigt! Sedan så måste jag bara berätta en skitrolig sak! När jag skulle vänta på bussen i typ en halvtimme så blev jag så kissnödig att jag sprang runt lite överallt i området och gick som en jag vet inte vad hahahah kan ni tänka er hur jag såg ut? Haha nej men det var otroligt jobbigt faktiskt.
 
 

Donken 👌




Isac Elliot ♡

 

Bilduppgift ♛

Hejhej!
 
Nu så har Sini också kommit hem till mig och vi har börjat med bilduppgiften. Vi har musik på i bakgrunden också och det är faktiskt jättekul! Nu så ska Emelie va wifey också och laga plättar åt alla hihi. Men jag ville bara lägga in ett litet inlägg och berätta vad som händer för nu ska vi fortsätta med arbetet!

 

Godmorgon ♡

Gud så skönt med studiedag idag! Jag, Whilma och Emelie vaknade runt 11 tiden och nu så håller vi på att göra oss iordning och lyssnar på musik. Vi väntar också på Sini som ska komma för jag och Whilma ska göra en bilduppgift som vi inte är klara med ännu och då så ska Sini vara vår "modell" typ haha. Men nu så ska jag gå och sminka mig så hörs vi senare, xoxo!
 
 

Girls niiiight

 

M A T

 

Sleepover today 🎉

Gud så seg jag är efter igår. Trodde faktiskt helt ärligt att jag skulle ligga med feber idag men jag hade tydligen fel så imorse så gick jag upp runt kvart över 8 och började att göra mig iordning inför träningen. Efter den så fick jag subway utav mami och sedan så åkte vi vidare hem. Jag håller på att fixa mig för jag ska snart ta en buss och möta upp Emelie för att köpa lite saker till ikväll för att Sini, Emelie och Whilma ska sova hos mig så det kommer att bli mysigt!
 
 
 

5 april 2014 🎉

Guuud så bra konserten var!! Jag både sjöng, skrek, dansade och tårar kom det också. Är så sjukt stolt över killarna och att ha hängt med dom så länge och sett hur dom förbättras hela tiden är så sjukt kul! Som förband så var det först en tjej som jag inte kommer ihåg vad hon heter men hon var iallafall jätteduktig, och sedan så var det Isac Elliot också och shit vad grym han var, snygg också dessutom. Men efter konserten så kunde jag knappt gå för att jag hade så ont i mina knän och imorgon så kommer jag nog att vara ännu mer förskyld och även ha ont i halsen hehe..
 
 
 
 

The Fooo - konsert 🎉

Ååh vad jag har längtat efter den här dagen! Idag så ska ju jag och Bea gå på The Fooo's konsert och det kommer att bli så grymt! Dock så har jag blivit förskyld men det struntar jag i haha. Min buss till Bea går runt 14:35 och sen så åker vi vidare mot Annexet. Vi kommer att äta innan också, tror att det blir subway faktiskt. Men iallafall, vi får gå in 17:45 och sen så får man gå in i själva Annexet 18:30 och konserten börjar 19:30. Vet inte riktigt hur länge den håller på men det får vi se sen haha. Men min outfit idag är ett par jeans och ett linne. Kommer att bli väldigt varmt eftersom att alla har ståplatser så jag kör på linne idag!
 
 

Godnatt ★

Nu så har jag gjort mig iordning och ska alldeles straxt gå och lägga mig. Började med att hela familjen satt i soffan och skulle kolla på någon film, men den som vi började kolla på verkade inte så bra så mamma och pappa satte på en annan film men den verkade skitläskig så jag slutade kolla haha. Så jag har suttit i mitt rum, skrivit med lite människor och även pratat i telefon med Beata som är i London ju! Men nu så ska jag kolla runt på mobilen lite innan jag går och lägger mig, godnatt på er! 
 
xoxo
 
 

Olaf ♡♡

 

Smaaaajl ツ

 
Konsert imorgon, fredag idag, studiedag på måndag, påsklov snart, underbara vänner, underbar familj, våren är här, konståkningen går bra, grönan öppnar snart. Listan kan hålla på ett tag men känner att jag är jäkligt glad just nu, livet är på topp liksom, och det gillar vi!!
 

Planer inför dom kommande dagarna ♛

Fredag (idag): Träning 5-6, sedan hem, fixa bland mina kläder lite grann, städa rummet, ha en mysfredag och få lite saker gjort hemma helt enkelt!
 
Lördag: Jag och Bea åker till Annexet för att gå på The Fooo's konsert. Kommer att bli G R Y M T !
 
Söndag: Träning på förmiddagen, sedan så rullar jag och Whilma in mot stan för att träffa Vendela som jag nästan inte har träffat på ett halvår, inte ok. Efter att vi har varit i stan så möter vi upp Wallström någonstans och så ska vi förmodligen sova över och kolla på film osv.
 
Måndag (studiedag) Jag och Whilma ska förmodligen träffa Sini då och fota inför ett bildarbete som vi har!
 
 

Friday's inspiration ♡

 

You will shine ★

 

Film ★

Nu så har jag kommit hem ifrån Whilma för en liten stund sedan och nu så ska jag straxt gå och börja titta på en film. Imorgon så är det ju fredag vilket ska bli väldigt skönt! Tycker att veckodagarna går så fort nu så det är ju bara ett stort +. Men sen så har jag även studiedag på måndag också så tänkte göra ett inlägg imorgon om vad jag ska göra dom här dagarna som jag är ledig. Om jag inte blir sjuk eller något liknande så kan jag ju bara säga att det kommer att bli grymt.
 
 

Med Whilma !

 Idag så kom jag till Whilmas nya hus för första gången. Hon har ju flyttat med sin mamma och det är hur fint som helst verkligen, vill också! Men när vi kom hit så visade Whilma mig runt i hela huset och sedan så tog vi lite mellis. Och nu så sitter vi på övervåningen och gör lite allt möjligt, lol. Nej men nu så ska vi hitta på något så vi hörs senare!
 
 
 

London ♡

Nu så sitter Beata på ett plan till London, vadå avundsjuk? Hon kommer hem på måndag och jag kommer sakna henne skitmycket även fast det bara är några dagar hehe. 
 
Men just nu så sitter jag på lektion och tänkte skriva ett inlägg lite snabbt, har bara 4% på datan så den kommer att dö snart. Men efter lektionen så har vi lunch, tack och lov för jag är jättehungrig haha. Men ni får ha en fortsatt bra dag så bloggar jag senare, xoxo
 
 

Kexchoklad & yoghurt ♡

Denna testade jag idag och jag trodde faktiskt att den inte skulle vara så god men jag hade lite fel kan man ju säga haha. Först så tyckte jag knappt att man kände någon skillnad på den vanliga och den här men efter ett par tugger så började jag känna mer yoghurt smak! Den var väldigt god faktiskt så för er som inte har testat den, GÖR DET!
 
 

Bästa👌




Empties ★

 

I'm gonna make the rest of my life, the best of my life

Taggad på livet, nu kör vi!
 
 

#KOFTfoooerstyle

Kolla på vårt bidrag i tävlingen här nedanför!
 

New jeans

 
Sjukt nöjd med dom här jeansen! Fick dom utav mamma och pappa och är hur nöjd som helst. Sitter bra på också tycker jag, tajt, men inte för tajt. Tycker det är sjukt snyggt!

Jag vill ha sol, värme, sommarlov, sommarkläder, kunna va på grönan, sena sommarkvällar, grilla, bada, va ute sent, ha skitkul, va med massor med vänner, jag vill ha sommar! 
 
 

RSS 2.0