Födelsedagspresenter 2014 ☆

Från mamma & pappa:
 
 
Pengarna är ifrån Mamma, pappa, Micke, Peter, mormor, morfar, Petri. Chokladen & trosorna är från mamma och pappa:
 
 
Från Jessan: (Pengarna på den här bilden är ifrån Janne & Jessan)
 
 
Från mina sjuka vänner Katlin, Emma, Whilma, Julia, Emelie, Ivanna, Erika och Louise:
 
 
 
TACK SOM FAN ALLIHOPA! ♡♡♡
 
 
 

Gårdagen ♡

Gårdagen var verkligen hur jäkla bra som helst! Vi käkade tacos, körde 5-kamp, dansade, pratade, körde "jag har aldrig" och massa andra saker. Vi avslutade med en film som slutade runt 04 tiden och då gick alla och la sig. Är jättenöjd med min födelsedag verkligen!

Tack brudz, ni är bäst!
 
 

Godnatt!




Ready? Okay ☞

Nu så har mamma och pappa hjälpt mig med lite saker till ikväll och nu så kan jag ta det lugnt i någon timme innan jag ska börja göra mig iordning. Tänkte byta om och locka mitt hår och sedan börja ställa fram maten för vi ska käka tacos, yumyum. 
 
Hoppas att ni får en bra kväll ni med så hörs vi, xoxo
 
 

It's my birthday ♡

Heeejsan på er!!
 
Idag så fyller jag år, yeey. Nejmen när jag vaknade imorse så hade mamma gjort iordning jättefint vid köket och dukat upp frukost osv. Gick upp vid 08:30 eftersom att jag hade träning mellan 10-12 och nu så har jag kommit hem och ska snart fixa lite för ikväll så kommer brudarna hit och vi ska ha en grym kväll! 
 
 

Min vardagliga sminkningsrutin♡

 
1. Först så börjar jag med att ta en concealer på dom områden som jag är röd, har finnar osv.
2. Sedan så sätter jag concealern med ett puder så att det ska hålla och även matta ner min hud lite.
3. Böjer ögonfransarna (gör inte så jättestor skillnad på mig men gör det endå hehe)
4. Och tar mascara efter det, tar lagom mycket. Alltså inte för mycket så det blir stora klumpar osv och inte för lite heller.
5. Sen så fixar jag mina ögonbryn lite snabbt med en ögonbrynsgel.
6. Och avslutar sedan med ett läppbalsam!
 
Så det var min sminkning som jag använder mig utav när jag ska till skolan, inte mycket alls men vill inte ha för mycket när jag går till skolan, vill fortfarande att det ska se naturligt ut liksom!

Igår & idag ✌

Igår efter skolan så åkte jag till träningen och efter den så gick jag mot tåget och sen så åkte jag, Whilma, Emma, Erika och Ivanna in mot grönan och där så var Emelie och Louise som vi skulle möta upp. Vi kollade på rockbjörnen och det var mycket bra artister där, däremot The Fooo som jag mest kom dit för och dom var grymma verkligen! 
 
Idag så är det en chillfredag för mig, brukar alltid ha träningar på fredagar men nu så ska jag inte ha det så det är hur skönt som helst att bara vara hemma och kolla på serier osv!
 
xoxo
 
 

Motivated - school ☆

Nu när jag har börjat i 9an så har jag verkligen börjat ta skolan på allvar. Lyssnar myyycket bättre på lektionerna, gör allt som man ska och jag har även börjat lagt telefonen i skåpet under lektionstid för den har verkligen stört mig under lektionerna så det är ett jättestort tips till er som håller på med telefonerna på lektionen hela tiden, för man missar faktiskt en del av vad läraren säger och koncentrerar sig för mycket på mobilen. Och så väljer jag nu också alltid outfit dagen innan så man slipper stressa med det på morgonen. Skoldagarna går endå rätt så fort och så svårt är det inte att lyssna på en lektion och göra som läraren säger, och om du behöver hjälp så är det ju bara att fråga, det är sånt som lärare är till för!
 
Kom ihåg, du kan om du vill!
 
 
 

The fooo - Conspiration

 
 
 
4 nya låtar som finns på Spotify nu! Love it
 

New concealer☆

Imorse när jag stod och sminkade mig så tappade jag min concelaer och den gick helt sönder vilket inte var så kul eftersom att den kostade 180:- och det var en hel del kvar i den. Men jag och Whilma gick in på H&M idag efter skolan och då var det rea på "Maybelline new york's fit me concelaer" + att jag fick halva priset på det för någon hade testat den men det brydde jag mig inte om. Så fick den för endast 40:- vilket kap huh!?
 
 

Skola & träning

Nu så är det första dagen på väldigt länge som jag är hemma efter skolan och inte åker och har träning. Har gått i skolan till 15:00 varje dag och sedan åker jag till träningen direkt efter som slutar rätt så sent så när jag kommer hem äter jag, duschar och går och lägger mig typ. Och då har jag inte tid med att blogga + vet inte riktigt vad jag ska blogga om, för det är kanske inte så intressant att läsa varje dag "hej, idag gick jag i skolan och sen tränade" osv.. Men ska bättra mig, försöka göra lite tidsinställda osv så nivet!
 
Nu så sitter jag med myskläder på och ska titta på 90210.
 
 

4 mest spelade ♪

 
 
-xoxo

Myskväll

Denna helg består bara utav träning och sedan att ligga i sängen eller soffan och titta på serier och äta godsaker. Såna helger kan vara riktigt sköna att ha ibland, särskilt efter första skolveckan också hehe. Men jag har precis kollat klart på PH och tänkte kolla på 90210 nu!
 
 

Days until

Nu så är det bara 7 dagar kvar tills jag fyller år och 15 tills jag sitter på ett plan påväg till London!? Helt jäkla sjukt  hur fort tiden har gått. När jag fick reda på att jag skulle till London så var det liksom 56 dagar kvar och det kändes som att jag fick reda på det för kanske en vecka sedan. Längtar något galet!!!
 
 

Sängen ♡♡♡

ÄNTLIGEN så har jag satt mig i sängen och tänkte kolla på lite youtubevideos och sedan PH! Sista träningspasset som vi hade var så himlahimla jobbigt verkligen så nu är jag helt slut. Ska inte vara uppe för länge heller för min träning börjar klockan 10:00 imorgon, suck.
 
 

Äntligen hemma!

Campingen var nog det värsta som jag har gjort på riktigt länge. Att gå dit som tog ca 4-5 timmar med en stor och tung ryggsäck var förjävligt och sedan så var det massa andra småsaker som gjorde att resan blev lite tråkig helt ärligt. Fast på kvällen så var det rätt mysigt endå så det är bra iaf! Påvägen hem så tog vi en kortare väg som tog ca 1 timme och nu är jag äntligen hemma. Ska dock iväg och träna sen, inte så jättetaggad alltså..
 
 
 

Camping ☞

Godmorgon allesammans!
 
Idag så ska jag och klassen campa i Lida. Vi ska dock gå från Huddinge vilket kommer att ta ca 3 timmar och ska bi intressant att se hur det kommer att gå eftersom att jag har sträckt mitt ben och igår så ramlade jag även på det på träningen så det blev värre hehe.. Men jag tror iaf att det kommer bli kul när vi har kommit dit och satt upp tälten osv. Kommer att ta med mig kameran så bilder kommer ni att få!
 
xoxo!
 
 

♡Quote

 

Back 2 school☞

Just nu så ligger jag i sängen och ska snart sova. Imorgon så börjar ju skolan igen och då måste jag verkligen tänka på att gå och lägga mig tidigare för annars kommer jag vara som en död zombie i skolan och det skippar jag helst haha. Nej men ska bli ganska spännande att börja 9an och jag har ingen stor skolångest än så länge iaf så det är ju bra! Vill ju såklart vara ledig så man kan hitta på massa saker men ska endå bli skönt att komma in i vardagliga rutiner igen. 
 
 

Myskväll! ♡

Kvällen har spenderats åt att kollat på youtubevideos, PLL och nu så har jag även börjat kolla på "90210" och den verkar vara väldigt bra än så länge. Har även ätit stjärnor och druckit cola till och njutit av den sista kvällen som jag kan slappna av på och inte behöva tänka på att gå och lägga mig tidigt osv. På tisdag börjar ju skola igen, shit så fort det här lovet har gått, helt sjukt!? Menmen what 2 do, är ganska taggad endå!
 
 

Startläger ☆

Hejsanhejsan!
 
Igår så började startlägret på konståkningen och det håller på hela veckan. Igår och idag så började jag 10:00 och slutade 15:50 så det är långa dagar i ishallen. Imorgon så är det från 15:00-20:40 ungefär där någonstans så då får jag min sista sovmorgon för på tisdag så börjar jag skolan, även sista kvällen idag som jag får slappna av och så. Men nu så har jag precis kommit hem och ska straxt äta för jag är suuuperhungrig!
 
 

Wave after wave

Nu så har vi precis kommit hem ifrån att ha varit nere vid havet. Jag och mina kusiner badade lite tills det började regna och då gick jag och bytte om och sedan så grillade vi marshmallows och stod och värmde oss vid brasan osv. Nu så ska jag snart packa och lägga fram alla träningssaker till imorgon och sen får vi se vad som händer helt enkelt, xoxo
 
 

Nya hörlurar ☆

 

Besök

Hej på er!
 
Idag så kom min moster, Stefan och mina två kusiner Anton och Tindra och dom ska vara här över helgen. Så vi ska hitta på lite saker och ha det mysigt osv. Lite senare så ska jag följa med mamma och moster och åka och handla lite och sedan ikväll tänkte vi dra ner till stranden och ta ett kvällsdopp!
 
 

Mot Whilma:




Back 2 school outfits ✎

Back 2 school
 
 

 

 

GRYM KVÄLL♡

Konserten var helt obeskrivligt bra! Vi hade bra platser och vi stod och dansade och sjöng som jag vet inte vad. Dock så kom inte Emelie eftersom att hon inte mådde bra osv så det var synd. Men efter konserten så stannade jag och Whilma till på pressbyrån och köpte varsin Polly godispåse och sen fortsatte vi och åkte hem, sjukt lyckad kväll!
 
 

The Fooo - Vertigo ☆

Hejsan!
 
Idag så ska jag, Whilma och Emelie åka till Skansen och kolla på killarnas konsert som börjar runt 19:30 tiden tror jag. Så det ska bli kul iaf, älskar ju att gå på konserter, man glömmer liksom bort alla problem för stunden och bara sjunger med och dansar och har en skitbra kväll helt enkelt. Men nu så ska jag äta lite innan jag drar! 
 
xoxo
 
 

Ung08

Hej på er!
 
Just nu så sitter jag i sängen och lyssnar på musik och har precis gjort mig klar, ska bara äta och borsta tänderna innan jag drar. Jag, Whilma, Emma, Erika, Louise och Julia ska till ung08 idag och så kanske Ivanna skulle komma lite senare. Men vi ska spendera våran dag där och sen ikväll så kanske vi fortsätter in mot grönan om vi känner för det. Ha en superbradag allihopa så hörs vi, xoxo
 
 
Liten sneakpeak på dagens outfit!

Myskväll♡

Hela dagen idag så har jag bara varit hemma, tränat, kollat serier, varit inne på Twitter, weheartit och ja.. ni vet allt såntdär haha. När mamma kom hem så hade hon även köpt min favoritchoklad och favoritdricka och det har jag varit sugen på hela dagen så det var otroligt välbehövt och snällt utav henne! Nu så kollar jag weheartit och lyssnar på musik!
 
 
 

Gossip girl ✔

Nu så har jag finally kollat klart på Gossip girl. Det är hela 6 säsonger och det tog ett bra tag att kolla igenom hela haha. Jag tycker helt klart att serien är sevärd och den är verkligen hur bra som helst men dock så tycker jag att slutet skulle vara bättre.. Men den får en 8/10 utav mig!
 
 

Faves just nu♡

 

Filmmys med mami nu♡

 
Vi ska se "Darkness" handlar om andar osv så jag kommer förmodligen att dö hahah!
 

Make yourself proud!

Nu så har jag precis tränat ett träningspass och det känns så skönt att vara igång med träningen igen, kan fortfarande inte göra vissa saker pga sträckningen i benet men annars så funkar det! Jag ska alldeles straxt hoppa in i duschen och sen så ska jag städa upp lite i mitt rum innan jag lägger mig och kollar på Gossip girl, lat dag idag.
 
 




Senaste på Insta ☆

 
1: Myskväll med Emelie & Julia // 2: Badade och solade hela dagen // 3: Träffade Anton Ewald på grönan // 4: Kvällsdopp
 
 
5: Pappa köpte hem pizza // 6: Träning skadar aldrig // 7: Bild från grönan // 8: Mitt senaste köp från Pinkroom
 
☆☆

Gårdagen♡

Igår så kom Emma, Louise, Ivanna, Erika och Julia till mig och sov över här. Vi va inne i stugan, åt gott, kollade på filmer och snackade osv. Blev en jättemysig kväll och vi somnade nog runt halv 4-4 tiden där någonstans tror jag. Idag så vaknade vi runt 11 och sen åkte alla hem och fixade sig osv och sedan så träffades vi igen och spenderade kvällen på grönan! 
 
XOXO
 
 

✡INSPIRATION✡

 

Tandläkaren ✌

Hola!
 
Hela förmiddagen så har jag legat i soffan och tittat på film vilket har varit otroligt skönt, har ju varit full fart dom senaste dagarna så då är det skönt att ha en vilodag ibland också. Men om en timme ungefär så har jag tandläkartid och efter det så ska jag hem och försöka träna (har ju inte gjort det på ett tag nu eftersom att jag sträckte mitt ben för ca 2 veckor sedan), men ska försöka lite lätt idag tänkte jag. Så ja, inte så mycket mer än det som händer idag. 
 
Ha en bra dag så hörs vi, xoxo
 
 


Wi-fi ☆

Ber om ursäkt för no update igår men som sagt så tog blixten sönder hela vårt wi-fi och våran boxer till teven vilket sög. Men vi fick nytt helt gratis vilket var jättebra så nu är allt fixat igen, thank god! 
 
Kom hem för en liten stund sen från grönan, var där med Julia idag och det blev en jättelyckad kväll där. Nu så har jag tvättat bort sminket, borstat tänderna och bytt om till pyamas och ska kolla på Gossip girl innan jag går och lägger mig, xoxo
 
 

☞Grönan

Hej på er!
 
Om ca 1,5 timme så ska jag åka in till grönan med Julia och Emma. Och ja, alla vet nog vad man gör på grönan så har inte riktigt någonting att skriva om det haha. Men just nu så internetdelar jag från min mobil eftersom att tidigare idag så slog blixten ner precis utanför mitt hus och då blev det även något fel på både vårat wi-fi och teven så det funkar inte just nu och det är sååå jobbigt! Men nu så ska jag försöka kolla lite på GG och ta det lite lugnt innan jag åker sen, xoxo
 
 
 

Black & White ☆

 

Solat & badat☼

Idag så gick jag upp väldigt tidigt måste jag ju bara säga. Ställde klockan på 08:45 för jag skulle åka iväg tidigt för att bada och sola med Emelie, Ivanna, Louise, Erika och så kom Julia lite senare också. Vi badade och solade i ganska många timmar och nu så har jag precis kommit hem och ska äta middag osv och sen så ska jag iväg igen för vi ska bada senare ikväll också hehe. 
 
 

New shoes✡

 
 

Mot staden ☞

 

Hemma☆

Nu så jag kommit hem från Hannah för ett litet tag sedan. Det tog ungefär 2 timmar att komma hem för jag var tvungen att vänta på bussen i ca 40 minuter vilket inte var så jättekul. Men nu så är jag iallafall hemma och jag tänkte faktiskt städa rummet för det har jag sagt till mig själv att jag ska göra hur länge som helst nu men har fortfarande inte gjort det hehe. 
XOXO
 
 

Grillkväll✌

Jag, Hannah och Maja hade en jättemysig kväll! Vi grillade hamburgare, satt och pratade och skrattade en hel del, försökte grilla marshmallows osv och det gick si sådär haha. Men runt 11 så behövde Maja gå hem så då gick jag och Hannah till henne och nu så har vi suttit i hennes säng i ett par timmar och kollat runt på datorerna osv. Nu ska jag snart sova är supertrött, Godnatt!
 
 

RSS 2.0