Boys who ♡

 

New in - makeup ♡

Idag när jag och mamma var i Skärholmen så fick jag lite nytt smink. Jag fick ett mineralpuder, en mascara, eyebrown fix och en concealer. Mitt hade typ tagit slut så det var jättebra att jag fick nytt. Och mascaran och mineralpudret har jag aldrig testat förut så det ska bli kul att testa!
 
 

Skärholmen

Hejhej!
Mamma kom & hämtade mig från Hannah rätt så tidigt för vi skulle till Skärholmen. Fick lite nytt smink, kollade i affärer, åt kinamat och sen fick jag frozen yoghurt också hehe. Men just nu så är vi på Ica Maxi och är typ klara och då ska mamma skjutsa mig till träningen som börjar 4! 




Alla borde verkligen läsa den här texten, SÅ bra och SÅ sant ♡

 

Photoshoot ツ Med Hannah

Jag och Hannah fixade oss lite snabbt och sen så gick vi till ett garage och fotade lite, lyssnade på musik osv. Sen lät det lite från olika ställen där inne så det var lite creepy haha. Men sedan så gick vi ut och fotade lite till innan vi bestämde oss föra att gå in för det blev väldigt kallt. Men lägger upp lite bilder som vi fotada, Hannah skickade några som vi tog med hennes kamera också så det är lite blandade bilder från bådas kameror!
 
 

Q/A

 
Sv: Jag har inte gjort någon sån inför 2014 men gjorde en för 2013. Och jag skrev verkligen ALLT möjligt. Om du har varit på konserter, om du lärt känna nya människor, om du har varit utomlands, om du har testat på något nytt som du inte vågat förut, fått en ny hobby, alltså du kan skriva ALLT som du vill komma ihåg och som du tyckte var bra under året!
 
Hoppas att du blev nöjd med ditt svar, xoxo
 

♛New in♛

 
Linne - Gina tricot 99:-
Halsband - ur&penn 20:-

Frozen yoghurt in the galleria




Mot stan 👌

Hejsan! 
Nu så är jag påväg mot stan. Ska träffa Hannah och käka lunch och kolla runt i lite affärer osv. Sen så sover jag hos henne också så det kommer att bli grymt som vanligt. Men först så ska vi hem till henne & lämna min tunga väska och sen drar vi in till stan igen. 




Frozen yoghurt

Något som jag har blivit helt obsessed med är frozen yoghurt, det år så jäkla gott! Det finns så mycket som man kan ha i också allt från frukter, godis, kakor, colasås osv.. För er som inte har testat det så tycker jag att ni borde göra det! Det finns lite överallt som tillexempel inne i stan, på Heron City och i Haninge.
 
 

Var dig själv

Något som så många har svårt med idag är att vara sig själva.. många hamnar med fel umgänge och är med helt fel personer för en som gör att man kanske blir en person som man egentligen inte vill vara. Våga säga nej, våga vara dig själv, våga klä dig i kläder som andra inte vågar, skit i vad andra tycker om dig! 
 
 

kiss me hard before you go 💋

 

Träning ♛

Idag så blir det en ganska så lugn dag för mig, fast om man tänker efter så egentligen inte hehe.. 
Klockan 4 så börjar min träning och den håller på till 19:35 så det är ett par timmar. Så nu på "förmiddan" så ska jag bara ta det lugnt och vara hemma osv tills det är dags för att dra mig mot träningen.
 
xoxo
 
 

Nyklippt 💇💇💇

 

Skärholmen/Heron City

Hejsan!
 
Ingen bloggning idag men jag har faktiskt försökt men blogg.se appen ville inte samarbeta med mig idag hehe.. 
Men jag och Beata drog till Heron City och sedan så spelade vi i spelhallven osv och sen så köpte jag frozen yoghurt som vi åt. Sen så orkade vi inte vara kvar så vi drog vidare till Skärholmen och kollade i lite affärer osv. Och sen åkte vi tillbaka till Heron ännu en gång för att min mamma och Jessan var där Så vi var där ett tag till och sen skjutsade mamma hem alla! Very good day!
 
 

Frozen ❅

Nu så har jag precis kollat klart på Frozen och den var väldigt bra! Trodde faktiskt att den skulle vara ännu bättre efter att ha hört så mycket bra om den, men den var verkligen sevärd iallafall. Never 2 old for Disney
 
 

Ändrade planer

Beata kunde inte sova hos mig idag så det var ju tråkigt, så just nu så är jag hemma och har allmänt tråkigt. Ska gå och duscha om ett tag och sen så ska jag titta på Frozen tror jag. Men kvällen kommer att bestå utav det typ, har inte så mycket annat att göra hehe. Men nu så ska jag skriva med lite folk osv så jag bloggar senare, xoxo
 
 

4 tröjor som jag inte skulle tacka nej till ♡

 

Träning + sleepover ♛

Hejsan!
 
Om ca 40 minuter så ska jag börja bege mig mot bussen till träningen, har träning från halv 6 till 7. Sen efter träningen så kommer Beata dit och så åker vi hem tillsammans till mig och så sover hon här så det kommer att bli grymt as usual. Så hoppas att ni också får en bra kväll så bloggar jag senare, xoxo
 
 

Gymmet 💪




Catching fire

Nu på kvällen så har jag ju bakat som jag gjorde ett inlägg om här under, sen så har jag duschat och även börjat att kolla på "Catching fire" har ju inte sett den ännu så kände mig lite efterbliven hehe. Men har kollat i 111 av 139 minuter ungefär så det är inte så lång tid kvar och jag tycker att den är superbra än så länge! Men jag ska kolla klart på filmen och sen så ska jag nog inte vara uppe så länge till innan jag går och sover. 
 
xoxo
 
 

Ambrosiakaka ♡

Nu så har jag precis bakat klart och jag bakade en "Ambrosiakaka" har inte smakat den ännu för glasyren måste stelna hehe. Men var väldigt enkel att göra så det är ju braaa, men såhär blev resultatet:
 
 

New in; träningskläder + skor ♡

 

👋👋👋




♛TODAY♛

Godmorgon! 
 
Jag och Whilma har inte gått upp riktigt ännu, hon håller på med telefonen och jag bloggar. Men idag så ska vi åka in till stan I think. Har inte åkt in på väldigt länge så det skulle va kul!! Men igår så spelade vi in en video som jag skrev och vi filmade den på Whilmas kamera så om hon orkar osv så tror jag att hon ska redigera den och sedan lägga upp på sin YT kanal but I'm not sure. Men nu så ska vi snart börja att göra oss iordning så ni får ha en superbradag, xoxo!
 
 
Ni får denna bild i repris för det går inte att ladda upp just nu pga att jag internetdelar och det är huuuur segt som helst! Hoppas det är ok.

Todays inspiration ♡

 

Photoshoot ♥ some pictures

 

Sleepover ♡

Nu så håller Whilma på att locka sitt hår och efter det så ska hon sminka sig, sedan så ska vi ut och fota lite! Vi har varit inne i Whilmas rum typ hela dagen tills jag kom hit haha. Men vi gjorde det där schemat som jag la upp på min blogg för ett tag sen, så man får fin mage till sommaren liksom hehe. Men mamma och Jessan ska komma förbi och lämna sovsaker osv för jag ska sova hos Whilma inatt så det blir nice 
 
Lånade Whilmas kamera lite snabbt, men nu så har jag min egen hehe.
 
 

Whilmush ♔

Nu så har jag ändrat lite i headern som ni kan se för jag störde mig på lite saker hehe. Men Whilma hjälpte mig lite så det var snällt! Men vi har bara softat, ätit godis, pratat, och lyssnat på musik typ. Men nu så sa Whilma att  vi kunde göra en video så jag tror väll att vi ska göra en som jag kanske lägger upp sen, vi får se! Men ni får ha det så bra så länge så bloggar jag mer sen, xoxo
 
 

Kungens kurva/Skärholmen

Hejhej!

Jag mamma & pappa har först varit i Kungens kurva inne på Stadium och där så fick jag ett par nya träningsskor. Sen så drog vi vidare mot Skärholmen och så gick vi in på Stadium där också och där så fick jag nya träningskläder så jag är sjukt nöjd! Kommer att lägga upp bilder på allt senare. Men nu så ska till Ica och sen till Whilma som jag inte träffat på ett tag eftersom att hon har varit sjuk! 

XOXO




Stämmer så sjukt mycket

 

#HappyBirthdayOscarEnestad ♡

 
Grattis på födelsedagen Oscar! Älskar dig så sjukt mycket och saknar dig en hel del också.. just nu så känns det som att jag skriver till en vägg helt ärligt för han kommer ju endå inte att läsa detta men ville endå göra ett inlägg om att finaste Oscar fyller år idag.
 
I LOVE HIM 

SPORTLOOOV ♡

Nu så är det äntligen sportlov, så himla skönt efter så mycket i skolan och så skoltrött och trött på allt i skolan. Under lovet så ska jag va väldigt mycket med kompisar, kanske gå på bio, fota en hel del, och försöka att hinna med så mycket som möjligt och passa på nu när det är sportlov! Men nu så ska jag gå och äta middag och efter det så ska jag börja på en ny header som kommer att komma upp senare ikväll.
 
 

Träning snart




♡VILL OCKSÅ♡

 

Helgens planer ♡

Fredag: Skola, träning, fredagsmys med snacks osv, göra en ny header
 
Lördag: Åka till stan eller va med en kompis
 
Söndag: Träning, sen får vi se vart resten utav dagen tar mig!
 
 Random bild

Lite saker som finns i mitt rum ♡

 

Pinsamma situationer..

Jag tror fan att jag är med om något pinsamt varje dag, hur lyckas jag liksom? Det pinsammaste på länge var nog när jag ramlade bakom Enestad och sen alla gånger jag ramlar i trappor.. herregud det är så himla pinsamt!!
Sen dom gångerna när folk har råkat sett när jag tagit selfies osv..Vad är det pinsammaste ni har varit med om??
 
 

Dream hair ♡

 
Sånt här fint hår som ni ser på blderna skulle jag verkligen vilja ha! Gash så fin hårfärg, längden, ja allt! 
 
 

I didn't find one. I found four ♡

Så stolt, ord kan inte beskriva hur stolt jag är. Får inte ut några ord just nu för jag vet knappt vad jag ska skriva. Men jag älskar dom så galet mycket och jag är så jäkla stolt. My lovies 
 
 

Deep day

Idag så har jag varit väldigt deppig, ibland så känns allt bara jobbigt och då är det okej att bryta ihop och bara vara allmänt deppig liksom. Så det kan man ju säga att jag har varit idag! Men annars så har skoldagen rullat på, har haft helt ok lektioner endå förutom matten hehe. Men hoppas att ni har haft en bättre dag än vad jag har haft iallafall! 
 
 
 

Min framtid ✩

När jag blir 18 ungefär så vill jag flytta till en egen lägenhet. Skulle helst vilja bo inne i stan i en ganska fin lägenhet. Vill jobba som stylist (som jag har skrivit tidigare) och så vill jag en katt så jag inte är helt ensam haha. Sen så vill jag även resa ganska mycket. Så som ni kanske märker så kommer detta att kosta en del. Så undra om man får bra betalt för att va stylist tro... hehe
 
 

I miss you

 

Sing Along with The Fooo

 
Här är The Fooos nya "Sing Along with The Fooo" video. Den är till Troublemaker som ni kan se och jag seriöst typ bokstavligen dog när jag såg den. Omar är så jävla snygg jag orkar inte. 
 
Men WATCH IT NOOOOW!!
 

♡♡♡

 
I'm lucky 2 have a friend like you dude. 

It's sad cause I love him, and I can't have him

 

Idrottsdag ☼

Idag så skulle jag vara i skolan vid 08:50. Beatas pappa skjutsade mig och Beata vilket var jättesnällt och sen så tog den gruppen som jag skulle vara i 3 olika bussar till ett ställe där vi skulle spela badminton osv. Det fanns tre olika alternativ som man fick välja bland för nån vecka sen och då valde jag och Beata bowling först, sen racketsport och sist curling och vi fick racketsport! Vi spelade i ca 2 timmar och sen åkte vi tillbaka och då så fick vi sluta så det var en väldigt skön dag idag!
 
 

Hur jag vill klä mig i vår.. ✩

 
Snygga skinnjackor, air max, jeans, pastell färgade nagellack, hår accesoarer, simpla outfits men endå piffa upp den med en sygg jacka, fint smink osv. Listan kan hålla på i evigheter. Men något som jag kommer att inskaffa mig i vår är en ny skinnjacka och ett par air max för tycker det är sjukt snyggt! Sen blir det lite nya jeans och kanske nåt nytt nackellack osv som ni kan se på bilden 
 
 

HAHAHAHAHA

 
sorry för liten bild 

Måndag

Hola amigos
 
Skoldagen idag rullade på, har slöjd och spanska på måndagar och det är dom ämnen som jag hatar mest så det är ju inte så kul men what 2 to liksom. Efter skolan så drog jag hem, åt, pluggade lite och ska snart börja att göra mig iordning eftersom att jag åker till träningen snart. Träningen håller på från halv 6 till 7, sen när jag kommer hem så ska jag börja med det där träningsschemat som jag la upp igår!
 
 

One boy, thousand feelings

 

New workout challenge

Den här tänkte jag börja med redan imorgon faktiskt. Hänger ni på? 

Min drömkille ♡

♡ Han ska vara längre än mig 
♡ Han ska kunna träffas ganska ofta själva & även med vänner
♡ Han ska va sig själv
♡ Inte hålla på med andra tjejer
♡ Smsa/ringa ofta
♡ Magrutor 
♡ Helst gå på en sport men inget måste håhå
♡ Inte vara blyg
♡ Brunt/blont/svart hår
♡ Gröna/blåa/bruna/mörkbruna ögon
♡ Om han kan spela gitarr så är det inget minus direkt haha
 
Soooo.. I'm single and you have to be fucking amazing to change that
 
 


Seg dag

Idag så är det verkligen en seg dag för mig. Jag vaknade runt 12 tiden och Beata runt 1 tiden, vi låg och bara degade och sen gick jag och gjorde mig iordning. Sen gjorde vi iordning pannkakor men båda blev så mätta efter ett litet tag så vi började att må illa haha. Men nu så har vi precis spelat FIFA och ska snart göra det igen i think.
 
 

Teenager posts ✎

 

Bubbelpool

Jag och Beata har precis badat bubbelpool, vi tog med dricka ut och satt och snackade och det var jätteskönt! Men nu så har jag precis duschat och Beata är i duschen nu och vi ska snart lägga oss och kanske titta på någon film eller nåt. Vet inte ens om jag orkar det för är så jävla trött just nu haha. 
 
 

Vart skiträdd.. ✞

Hejsan!
 
Jag, Whilma, Emelie, Beata & Emelie N började laga tacos och sen så satt vi och åt och snackade osv.. sen så när vi satt i soffan och skulle kolla på melodifestivalen så smackcamade Beata mig hahahahaha. Men sen så gick Beata och Emelie N ut med Beatas hundar och då började det att knacka på alla fönster osv och jag tog knivar och typ skrek som jag vet inte vad.. trodde jag skulle bli mördad hahhahaha. Sen när dom kommer tillbaka så smackamade jag Beata haha karma is a bitch. Sen smackamade jag faktiskt Emelie och Whilma också håhå! Men nu så sitter vi i Beatas rum och bara chillar. 
 
 

Ready okay ✔

Nu så har jag packat/håller på att packa mina saker och ska åka till Beata om ett litet tag. Har packat badkläder (för vi ska bada i hennes bubbelpool), smink, hårsaker osv.. men tror att kvällen kommer att bli jättebra så det får man hoppas på!!
 
 

Tonight:

Under dagen så har jag inte gjort något speciellt faktiskt, har bara varit hemma och städat rummet och så. Men vid 6 ungefär så ska jag åka till Beata på tjejmiddag så det ska bli jättemysigt! Sen så ska jag sova över hos henne också så det kommer att bli en jättebra kväll. Men just nu så sitter jag i sängen och lyssnar på musik och väntar på att klockan ska bli runt 6 tiden för då ska jag börja åka mot Beata.
 
 

Black heels ♚

 

Ian Somerhalder ♡

 
asdfghjkl

Mys ✩

Jag och Whilma har druckit läsk, ätit choklad och vienerbröd och så har Whilmas brorsa och låtsasborsa velat spela in när dom klantar sig lite och gör lite roliga saker osv så Whilma filmade och jag typ garvade ihjäl mig haha. Men nu så sitter Whilma och redigerar videon och jag snapchatar osv..
 
 

♡♡

 

Killarnas livestream ♡

Hejhej!
 
Just nu så sitter jag och Whilma och tittar på killarnas livestream och åh de är sååå bra! Felix har gjort grind on me, Oscar och Ogge har twerkat och nu så ska dom sjunga sin nya låt och oh my god jag typ dör här. Okej ska inte fangirla nu så hejdååå haha
 
 

Valentines day ♡

Glad alla hjärtans dag allihopa! 
 
Jag ska spendera dagen i skolan först och sedan så har jag träning och efter den så åker jag hem till Whilma och vi ska köpa massa gott och bara umgås och kanske kolla på någon film osv så det blir nice! ♡
 
 

Plugga ✩

Hejsan!
 
Just nu så sitter jag i min säng och ska snart plugga inför spanska provet som jag har imorgon, wish me good luck.. nej men jag kom hem från Whilma vid 8 ungefär och då hoppade jag in i duschen, käkade och sen satte jag mig här och ska precis börja plugga! Gud så skönt med fredag imorgon, sååååå skönt!!
 
 

Bajs app

Jag gillar verkligen inte blogg.se appen. Har försökt att blogga från den idag men det gick inge vidare..
Men efter skolan så drog jag Whilma och Beata till donken och sen så gick vi runt i lite affärer. Sen efter ett tag så drog Beata hem och jag och Whilma va kvar och kollade runt lite till. Nu så har vi kommit hem till Whilma och ska plugga osv.. 
 
XOXO
 
 
 
 
 

Justin Drew Bieber ♡

Har varit en belieber sen 2009.. det är alltså 5-6 år och det är en jävligt lång tid. Har inte lämnat honom och kommer inte att göra det heller. Han betyder så jävla mycket, mitt allt, min Justin. Att se han glad gör mig glad, that's it! 
 
 

Mina 2 favoritserier ♛

Mina 2 absoluta favoritserier är helt klart Pretty little liars och The vampire diaries! Jag tror nog att dom flesta vet vilka båda är men tänkte endå berätta lite snabbt om dom. Pretty little liars handlar om 5 tjejer och en dag så försvinner en utav tjejerna och dom andra 4 får massa konstiga meddelanden osv utav någon som kallar sig A- osv. Och The vampire diaries handlar om två killar som är vampyrer som blir kära i samma tjej osv osv. Tänker inte säga så mycket mer för det kan bli lätt att jag råkar avslöja massor då hehe..
 
 

Alltid lika kul att gå upp på morgonen, eller vad säger ni?

 
 

Grattis Beata ♡


The day

Hello people!
 
Lite sämre uppdatering idag som ni kanske har märkt men det var för att jag åkte in till stan idag efter skolan och jag hade inte riktigt planerat det så hade inte tänkt på att göra några tidsinställda så ber om ursäkt för det!
 
Men.. efter skolan så drog jag och Whilma hem till henne för att fixa lite grejer och sen åkte vi vidare mot stan. Såg Omar och Oscar och gick lite med dom och några andra foooers, sen så gick vi runt lite till osv och sen såg vi Felix, Ogge och Oscar men vi vettefan vart dom tog vägen så vi orkade inte leta mer efter dom haha. Men sen ännu senare så såg vi Felix och Oscar och så gick vi med dom + andra foooers. Ringde Emelie så hon fick prata med Oscar, skämde ut mig och ramlade så Oscar ba "Don't die" jag och Whilma höll på att dö utav garv. Men dagen var endå rätt så bra förutom att vi aldrig hann få någon kram. 
 
(Arkivbild på mig och Whilma)
 
 

4 wanties ♡

 

Selfie för ca 2 år sedan

 
Well.. jag själv tycker att jag har förändrats en del. Saknar min hårfärg faktiskt :( så där ljust blir mitt hår på sommaren för er som inte visste det hehe. Men sen så kommer jag ihåg hur missnöjd jag var med mitt hår, tyckte  det var alldeles för kort och satt och grät hur mycket som helst efter att jag hade varit hos frisören hahaha. Men nu så tycker jag faktiskt att det såg rätt bra ut!
 
 

Harry Potter ✞

En film som jag har gillat i SÅ många år och kommer att gilla livet ut det är Harry Potter filmerna. Dom är ju så himla bra!! Har ju allt i sig typ, spänning, kärlek, magi osvosv.. Någon helg när jag vet att jag absolut inte ska göra något speciellt då hade jag tänkt att jag faktiskt ska ha ett Harry Potter marataon och kolla igenom alla filmerna!
 
 

People can't change the truth but the truth can change people

 

Workout/healthy inspiration - start now! ♛

 

I miss him so damn much

 
 

Eat healthy

När dom flesta har bestämt sig för "Nu jävlar ska jag träna och få fin kropp" så tror inte jag att dom flesta tänker på hur dom ska äta. För att få ännu bättre hälsa osv så måste man ju äta nyttigt också. Det spelar ingen roll om jag tränar hur mycket som helst men fortfarande äter massor med godis och dricker läsk varje dag. Så tex om du är inne i stan med en kompis, köp inte donken, kolla om det kanske finns någon sallad eller något liknande. Tänka på att kanske göra en smoothie efter skolan istället för att äta choklad osvosv.. Jag själv har varit väldigt dåligt på det här med att äta rätt men ska verkligen ta tag i det nu! Ville bara ge er ett tips om ni gillar att träna och vill även tänka på att börja äta nyttigt också!
 
 

Youtube & Flappy bird

Hejhej!
 
Nu så håller jag på att titta på youtubevideos medans jag spelar Flappy bird. Inte världens bästa idé kanske men det funkar haha. En tjej har utmanat mig att först den till 200 "vinner" och mitt rekord är 156 så kommer sitta och köra tills jag får 200 nu hahahha vadå tävlingsinriktad? Nej men ska fortsätta med det nu och sen ska jag äta lite mellis i think.
 
 
 

Lazy sunday ♛

Idag så gick jag upp vid halv 8 eftersom att jag hade träning klockan 9. Träningen gick bra förutom att jag fortfarande har lite ont i mitt ben. Men idag så blir det bara en lugn söndag för mig! Har duschat, haft ansiktsmask och allt sånt där och sen nu så ska jag plugga, städa rummet, välja kläder till imorgon, kolla på TVD och bara ha en soft dag helt enkelt! 
 
Bilder från Weheartit
 
 

Upp tidigt imorgon

Fick reda på för ett litet tag sen nu att jag har träning klockan 9 imorgon.. hehe så jag ska gå upp halv 8. Men det är endå skönt att gå upp tidigt ibland så blir dagen längre liksom! Men träningen slutar vid halv 11 och efter den så åker jag hem och pluggar osv. 
 
Men just nu så tittar jag på film, är inne på 4e filmen nu hehe. Ska bara kolla på film resten utav kvällen i think så det blir mys. 
 
 

Sometimes the best way to get someones attention is to stop giving them yours.

 

Havet


Small tattoos ✞

Något som jag skulle vilja göra när jag blir 18 ungefär är en liten tatuering. Har ju egentligen fobi för nålar osv men ska fan klara det haha. Det finns ju massor att välja på och vet inte riktigt än vilken jag skulle vilja göra, men här nedanför så ser ni 4 exempel som jag skulle kunna ha!
 
 

Beataaaa ♡

Gud så seg jag blev. Kom ut från duschen för ett litet tag sen och jag brukar alltid bli så trött efter så det är jag just nu kan man ju säga haha. Men jag och Beata sitter i min säng och hon kollar på OTH och jag bloggar. Ikväll så ska vi baka chokladbollar, fota, kanske kolla på någon film och så kommer vi säkert på fler saker senare. Men hon sover här inatt så det blir grymt iaf!
 
 

Valentines day soon ♡

 
Snart så är det ju alla hjärtans dag och jag tror att dom flesta är rätt ensamma om jag ska vara ärlig haha. Som jag tillexempel.. men ni som har pojkvän/flickvän kanske kan överraska varandra genom att kanske bjuda på en bio, köpa blommor, bjuda på resturang eller bara ha en myskväll hemma med filmer osv. Men om du är ensam så kan du kanske vara med någon/några kompisar och hitta på något kul. Kanske titta på filmer, baka, eller kanske bara umgås med din familj!
 
Ert val 
 
 

Friday 😍




friday tomorrow ♡

Gud vad skönt att det är fredag imorgon! Behöver inte känna något stress då, även fast helgerna alltid går så snabbt och dom är så korta. Hellre det än ingenting alls iaf haha! Men nu så har jag pluggat lite, lyssnat på musik och bara tagit det lugnt. Kom hem från Whilma vid 8 ungefär och sen dess så har jag bara gjort det som jag skrev nyss typ!
 
 

Help ✎

Tror ingen kommer att orka kommentera. Men om det är något speciellt som ni skulle vilja att jag ska blogga om så får ni JÄTTEGÄRNA kommentera det så jag får lite mer inspiration liksom! Så det är bara att kommentera om ni kommer på något.
 
 

PH

Hola amigos!
 
Nu så är jag hemma hos Whilma med Emelie och vi sitter i köket och snackar och är allmänt sociala mot varandra. Jag ska snart titta klart på PH och sen så ska jag plugga. Hade ju utvecklingssamtal idag och det gick rätt bra faktiskt så det är ju bra. Men ska kolla klart på PH nu, puss!
 
 
Vänd på er hihih

School

 
Igår blev det rätt mycket, därför så sög uppdateringen bara så att ni vet! Har så mycket i skolan just nu också, orkar verkligen inte. Men idag så har jag utvecklingssamtal i think. Hatar det men what 2 do? haha. Men sen så ska jag förmodligen hem till Whilma. Så det är så min dag ser ut!

Rooms inspiration ♛

 

night

Nu så har jag precis ätit mackor med varm oboy och nu så sitter jag i sängen och bara tar det lugnt. Ska snart gå och göra mig iordning inför kvällen och sen ska jag sova, är rätt så trött faktiskt så det ska bli skönt att få sova haha. 
 
 

D E A D

 

Ointressant dag

Dagen började inte alls bra. Men med tiden som gick så slutade det med att den blev helt okej endå. Men efter skolan så drog jag hem till Whilma (är ni förvånde)? jag började att kolla på en film och efter ett litet tag så skulle Whilma ha utvecklingssamtal så jag stannade kvar hos Whilma då. Men nu så vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Skulle kanske sova hos henne ikväll så vi får se hur det blir med det sen helt enkelt.
 
 

On repeat just nu

 

Rörigt

Gash var den här kvällen har varit i blandade känslor. Tänker absolut inte ta upp varför tyvärr men det är halvt bra nu så ja. Men nu så sitter jag i sängen och skypar med Whilma och ska snart gå och ta något att äta innan jag gör mig iordning inför att gå och sova. 
 
 

Nya babes ♛

 

Hos Whilma

 
Skoldagen idag rullade på, var helt ok som vanligt haha. Nu så sitter jag hemma hos Whilma och vi var ute för ett litet tag sen och fotade lite. Bilderna på mig.. what 2 say? ser ut som jag vet inte vad hahah. Men nu så sitter vi i hennes säng och lyssnar på musik och har precis kollat igenom bilderna!

5 things i will do in 2014

 

January

 January gick så jäkla snabbt tycker jag. Har haft väldigt kul den månaden iallafall så det var en grym start på året! Jag sov över mycket med kompisar, hade tävling, umgicks en hel del med Whilma, gick på bio och massa annat. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sometimes you have to go a little bit crazy

 

Yo yo yo check

 

Today I don't feel like doing anything ♛

Idag så blir det en lugn söndag för mig, ska bara vara hemma och få lite grejer gjort som att tex plugga osv.. Jag vaknade runt 11 och sen gick jag upp och gjorde iordning mig och sen gick jag ut och fotade lite och nu för en liten stund sen så kom jag in och ska snart plugga efter att jag har bloggat klart. Men ni får ha en bra dag så bloggar jag senare, puss! 
 
 

Min bebis

 
 

Right now:

Guess what? det blev ändrade planer igen hehe.. jag sover inte hos Whilma idag, jag åkte hem istället för att vi skulle fått väntat på bussen hos mig i 2 timmar och sen skulle vi va hemma hos henne runt halv 10 och det blev bara jobbigt osv så vi skippade det idag. Men nu så sitter jag och skypar med Beata och ska fortsätta och städa mitt rum, och sen så måste jag plugga... KUUUUUL eller inte.. Men mamma jag och Jessan har dukat upp massor med snacks i vardagsrummet men jag sitter ju i mitt rum just nu så jag får gå dit om jag vill ha något hehe.
 
 
 
 

Skärholmen

Det blev helt ändrade planer för oss. Vi skulle ju egentligen ha åkt in till stan men whilma kunde inte det så vi drog till Skärholmen istället, kollade i affärer, åt och fikade. Så det var mysigt! Köpte 3 par trosor, hittade ju massor med grejer men köpte bara trosorna så jaaa. Men nu är vi påväg till mig för att hämta saker och sen hem till whilma för jag sover där inatt så det blir niiiice




Today ♚

Hejhej!
 
Just nu så sitter jag och Whilma och äter frukost. Vi vaknade runt halv 11-11 tiden och sen började vi att göra oss iordning. Idag så ska vi åka in till stan och va där hela dagen (typ) och sen ska vi va där ikväll också så det blir nice! Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva för det är det som jag ska göra idag. Men ha en bra dag, pusspuss.
 
 
 
 

RSS 2.0