☞ Mot Hannah

Hej på er, allt bra? 
 
Idag så ska jag åka till Hannah och där så ska vi + Maja ha grillkväll och det kommer att bli jättemysigt! Kommer att grilla middag, marshmallows, sitta och prata och ha en mysig kväll helt enkelt. Sen så sover jag hos Hannah också så det blir nice. Hoppas att ni också får en bra dag/kväll så hörs vi sen!
 
xoxo
 
 
 

Kvällsdopp ✡

 

Lazy day♡

Idag så har det varit/är en sån där superduper slö dag då man bara har legat i soffan och datan och teven har varit ens bästavän. Sitter fortfarande i pyamas till och med men ska endå inte göra något idag (tror jag iallafall) så då kan man ju lika gärna gå runt i pyamas, right? Men när mamma kommer hem från jobbet så ska jag fråga om vi kan åka ner och ta ett dopp för det skulle vara rätt så skönt nu när man har varit så seg hela dagen haha.
 
 
 
 

Svar på kommentar ✍

 
Sv: Tack så hemskt mycket, vad glad jag blir! Jag är ca 162 cm (kort haha) och nu på sommaren när jag har uppehåll från konståkningen så försöker jag träna nästan varje dag men även någon dag vila också och jätteviktigt att man inte tränar för hårt om man ska träna för ofta. Jag tränar just nu mage och gör squats och brukar söka på träningsscheman på weheartit för där kommer det upp massor! Du får ställa hur många frågor du vill, bara roligt att hjälpa till. Kram på dig!

New in - lager 157 ✌

Tröja - 150:-
Shorts - 50:-
 
 
Byxor - 150:-
 
 
 

Grönan ☂

Nyss så spöregnade det och åskade osv men nu så börjar solan titta fram vilket är ett + haha. Jag och Beata ska dra till grönan och bussen går ca 14:10 och sen så kommer jag hem sen ikväll. Det är endå ganska "smart" att åka in till grönan dom här dagarna för det är mycket mindre folk då så slipper man stå och vänta i köer i typ 30 minuter för vem gillar det? 
 
Ha en bra dag allihopa så hörs vi! xoxo
 
 
 
 

Maybe it's not about the happy ending. Maybe it's about the story.

Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen med ett glas saft och läsa, riktigt mysigt!
 
 

NEW IN♡

 

Skärholmen☆

Godmorgon på er!
 
Jag vaknade runt halv 11, kollade mobilen och klicka runt lite på nätet innan jag började att göra mig iordning. Nu så är jag iallafall klar och jag, mamma och Jessan ska alldeles straxt börja dra oss mot Skärholmen. Efter att vi har varit där så vet jag inte riktigt vad som händer, vi får se helt enkelt!
 
xoxo
 
 

Hos Jessan's föräldrar ♡

Jag, mamma och Jessan bestämde oss för att åka iväg till Jessan men eftersom att hennes föräldrar inte är hemma så drog vi till dom istället så ska vi sova här inatt. Mamma och Jessan sitter och spelar yatzy just nu och jag sitter bredvid och bloggar och ska snart titta på Gossip girl, så det blir en mysig kväll! Köpte även med oss donken innan vi kom hit också så det satt inte helt fel det heller.
 
 

Riktigt varmt ☼

Shit så himla varmt det är ute! Sitter just nu i våran utesoffa och dricker kall cola och ska snart läsa. Vet inte vad som har hänt med mig, brukade tycka att det var jättelångtråkigt att läsa men nu på sommaren så tycker jag att det är väldigt avkopplande faktiskt. Jag och Beata var ju som sagt på stranden hela dagen också och vi solade och badade som man brukar göra när man är på stranden haha. Sen träffade vi även på Hannes, Simon och Pontus också! 
 
 

☆INSPIRATION☆

 

THE BEACH! ☼

Hola!
 
Idag så ska jag och Beata åka till Sandviken och bada och sola så det kommer att bli mysigt. Det är så jäkla varmt ute också så det finns typ inget annat som går att göra utan att typ svettas ihjäl haha. Så vi kommer att spendera våran dag där och sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, vi får se helt enkelt!
 
 

Mamma 44 år! ♡

Idag så fyller världens bästa mamma år! 
 
Vi har precis fikat med tårta och kladdkaka och nu så sitter vi ute och bara tar det lugnt. Gud så himla varmt det är ute, det är över 44 grader mot väggen på vårat hus, shit alltså. Snart så ska jag fixa en grej till mamma och sen ska jag städa mitt rum för det är ganska så stökigt om man säger så hehe..
 
 

Min dag i bilder ☼

 

Träffa Amanda & Johanna☞

 Godmorgon!
 
Eller inte riktigt men jag gjorde mig precis iordning så jag säger godmorgon hehe.. Nu så har jag som sagt gjort mig iordning och ska dra ner till bussen om ca 3 minuter så måste skynda mig lite. Jag ska träffa Amanda och Johanna och vi hittar på något kul, antingen badar vi, har piknick eller drar in till stan eller något liknande. Så hoppas att ni också får en superbra dag så hörs vi!
 
 
 
 
 
 

Förr eller senare exploderar jag☆

Ikväll så ska jag gå på bio med Beata och vi ska se "förr eller senare exploderar jag" Har hört sååå mycket bra om den filmen men kommer dock förmodligen att böla sönder eftersom att den är väldigtväldigt sorglig. Men bion börjar 20:15 och den är 2 timmar & 6 minuter för att vara exakt. Var superlänge sen som jag var på bio också så nu var det på tiden att göra det tycker jag!
 
 
 
 

Ready☞

Hej på er!
 
Idag så gick jag upp runt 11-halv 12 och åt frukost osv. Sen så hoppade jag in i duschen, hade ansiktsmask, noppade ögonbrynen och fräschade upp mig lite helt enkelt och nu så har jag även bytt om och sminkat mig. Ha en superbra dag allihopa oh glöm inte att le!
 
 
 

- Tips för att få en fin bränna♡

- För det första så är det superviktigt att man har solskyddsfaktor på sig. Jag brukar ha en vanlig med 20+ i ansiktet och på kroppen brukar jag ha en olja som också har solskyddsfaktor i sig och den är jättebra för den hjälper även med att bli brun!
 
- Va i vattnet, dom flesta vet nog detta men man blir faktiskt brunare om man är i vattnet så för er som gillar att bada så är det perfekt att vara i vattnet och samtidigt bli brun liksom! 
 
- Efter en hel dag när du har solat så är det jättebra om du smörjer in dig med en "after sun lotion" för den hjälper med att brännan ska hålla längre!
 
- När man solar så ska man ju sola både fram och baksida för annars ser det ju ganska så konstigt ut haha. Så jag brukar sola 30 minuter på framsidan, tar ett dopp och sedan 30 minuter på baksidan och så tar jag alltid ett dopp däremellan. 
 
Hoppas att ni fått lite tips, xoxo!
 
 

✡INSPIRATION OF THE WEEK✡

 

YO ✌

 

☮Bandanas☮

Idag när jag och Hannah var i Skärholmen så köpte vi en varsin bandana. Tycker det är otroligt snyggt att ha när man har uppsatt, dock vet jag inte om jag passar i det så får hoppas på det iallafall. Den till vänster ser röd ut men den är egentligen mörkrosa och den köpte Hannah och jag köpte den ljusrosa. Kostade 50:- på glitter!
 
 

Fikatime




DIY ♔


Myskväll!

Jag och Hannah åkte och köpte lite saker som vi skulle ha till kvällen och när vi kom hem igen så fixade vi lite saker och runt 8-9 tiden gick vi till ett jättemysigt ställe och åt, lyssnade på musik och körde "jag har aldrig". Det var jättemysigt där och en del skratt blev det också kan man ju säga haha.. jag har även gjort en video på hur man gör det vi åt och drack så den kommer upp antingen senare eller imorgon, xoxo
 
 

☆Good shit☆

 

Godis från båten!

 

Dagskryssning ☼

Idag så gick jag och Hannah upp 04:30, och vi sov ca 3 timmar så i slutet på dagen så var vi otroligt trötta! Men vi, mamma, pappa, Sanna och Carlos åkte på en dagskryssning och det var jättetrevligt. Jag och Hannah gick runt på båten, gick på spa, spelade kort, åt god mat, drack goda drinkar, spelade i spelautomater och kollade även vad dom hade att erbjuda i shopping. Jag tog med mig kameran för att jag skulle fota och när jag ska ta en bild så märkte jag att jag hade glömt minneskortet hemma så det var riktigt irriterande men ni får några iphone bilder!
 
 

Photoshoot

Jag och Hannah åkte in en sväng till stan och gick runt och fotade en del bilder, sen så avslutade vi med en fika inne i gallerian så det var mysigt förutom att man började må jäkligt illa efter ett tag. Är så himla seg idag så vill bara sova typ, men Hannah har precis duschat och hon ska packa nu och sen åker vi hem till mig!
 
 

Mot staden ♕




New in♡

 

American pancakes ✩

Godmorgon!
 
Just nu så är jag och Hannah i köket och hon håller på att laga amerikanska pannkakor som vi tänkte äta som en brunch. Juste jag har inte berättat det men den här veckan så ska jag och Hannah vara med varandra och först nu så ska jag sova över hos henne i 3 dagar och sedan åker vi till mig och då sover hon hos mig i 3 dagar så ska vi hitta på massa saker osv så det kommer att bli jättekul!
 
Och btw så ska jag bättra mig med att uppdatera, har varit jättedålig på det för har haft fullt upp hehe.. men ska bättre mig, promise!
 
 

LONDON 7 SEPTEMBER ♡

GUESS WHAT!!?!??!??! min dröm har gått i uppfyllelse och jag ska till London med mamma, Jessan och moster den 7 september och ni ska bara veta hur jäkla glad jag är! Tårarna bara rann och rann när jag fick reda på det och det känns fortfarande helt jäkla overkligt. SÅ TAGGAD SOM MAN KAN BLI!!!!
 
 

Gårdagen ♡

Gårdagen blev verkligen hur lyckad som helst måste jag ju bara säga! Jag mötte upp Johanna, Annie och Amanda och vi rullade in mot stan, kollade i lite affärer och sedan så åt vi lunch på en thaibuffé vilket var supergott. När vi var klara i stan så åkte vi till brosjön och badade, dock så behövde Johanna dra efter ett litet tag så det var tråkigt. Men vi resten åt kladdkaka och drack energidricka och sen så åkte vi vidare hem till Annie och sov där. Hade inte umgåts med Amanda sedan 1an (!!!!!) så det var nog på tiden att vi tog upp kontakten nu!
 
 

Skanssundet ♡

Det blev att vi åkte och käkade på Skanssundet och idag så tog jag revbensbjäll med pommes vilket var huuur gott som helst, dock lite för kladdigt men det var värt det. När vi hade ätit klart så gick jag och mamma iväg en sväng och fotade lite och så och sen ville jag spela minigolf så då gjorde vi det och jag vann, grym huh? Men kvällen var väldigt mysig iaf och på en utav bilderna här under så har jag min nya klänning på mig som ni ser lite grann utav iaf!
 
 
 
 

Beach please ☼

Idag så har jag spenderat hela dagen på att ligga på stranden och solat och badat med Beata och Emelie. Hann få rätt mycket färg och det var även hur skönt som helst i vattnet så det blev en väldigt lyckad dag. Nu så har jag kommit hem och gjort mig iordning för jag mamma och pappa ska åka och äta middag med Sanna och Carlos så det blir mysigt!
 
 

Shopping - grönan ✩

Idag så åkte jag, Emelie, Louise, Ivanna och Erika in till stan och sedan så kom även Emma och Beata också. Vi gick och tittade i massa affärer och jag hittade en klänning på rean som kostade 80:- istället för 249:- så det var hur bra som helst tycker jag, kommer bild på den förmodligen imorgon. Efter att vi var klara och kände oss nöjda så sa jag och Beata hejdå till alla så rullade vi vidare mot grönan och spenderade resten utav kvällen där vilket var hur mysigt som helst!
 
 

Mot staden ☞

 

Vamos a la playa ☼

Idag så gick jag, Whilma och Emelie ner till stranden en sväng. Jag och Whilma doppade oss och sedan så gick vi upp och vi pratade och satt och bara hade det mysigt en stund tills jag och pappa var tvugna att dra eftersom att vi skulle till skanssundet där vi åt middag och spelade även minigolf så det var jättemysigt!
 
 

Snapshoots ♕

 
Dom 2 senaste dagarna så har jag umgåtts med Whilma och sovit hos henne 2 nätter. Vi har solat, badat, ätit lite godsaker som ni kanske kan se hehe.. och sen i förrigår så drog vi ut och träffade Philip, Emelie och Erika en sväng så det var kul. Nu så har jag kommit hem och har precis ätit lunch och kollat på GG!
 
 
 

Frisören 💆💇

Hej på er!

Jag och Whilma är hos frisören just nu och har varit det i 2,5 timmar haha. Hon slingar sitt hår och så ska hon även klippa sig också. Slingningen är alldeles straxt klar så då är det inte så lång tid kvar. Efter detta så ska hon ta pass och så hänger jag med och sen efter får vi se vad som händer! Ville bara uppdatera er lite om vad jag gör osv så ni får ha det så bra så länge så hörs vi, xoxo






On my way




Home

Direkt när jag kom hem efter en grym kväll på grönan så bytte jag om till pyamas, tog bort sminket och tog på en ansiktsmask för att jag kände för det helt enekelt haha! Men nu så sitter jag i sängen och äter chips, popcorn och dricker Loka crush, mumma. Ska kolla runt lite på nätet innan jag går och lägger mig, så hoppas att ni haft en superbra dag så hörs vi, xoxo
 
 
 

☾Grönan☽

Efter att jag hade tränat en stund så hoppade jag in i duschen och sedan gjorde jag mig iordning och nu sitter jag och väntar på att mitt hår ska torka så att jag kan platta det. Jag ska iväg till grönan med Whilma, Emma och Julia så det kommer att bli jättekul! Juste, har även fått/köpt lite nya grejer på senaste tiden så ska försöka fixa så att det kommer upp senast imorgon! XOXO
 
 

♕INSPIRATION♕

 

When I met you in the summer 🎶

Gud så underbart väder det har varit/är idag! Mamma kom in och väckte mig runt 10:20 ungefär och frågade om jag ville följa med till Skärholmen och det ville jag så jag gick upp och började att göra mig iordning och idag var det så varmt så att jag kunde ha klänning, mirakel typ. Nej men vi hade en jättemysig dag med shopping och avslutade med en god lunch och sedan en glass på det!
 
 

Max Factor Clump Defy Black ✩

 
Lyko.se - 99:-

Vålarö 2014


HEMMA ☼

Gud så fint väder det har varit idag, så här vill man att det ska vara hela tiden nu! Men jag och Whilma har legat och solat i ett par timmar och doppat oss i poolen där emellan. Sen runt 4 tiden så skjutsade Whilmas mamma hem oss till dom och sedan så kom mamma och hämtade mig där. Så nu sitter jag hemma och har precis fikat, xoxo!
 
 

WANTIES ✩

 

☾Cyckeltur☽

Godkväll på er!
 
Vi har suttit i soffan och tittat på tv i cirka 1,5 - 2 timmar nu och nu började dom andra att titta på fotboll så jag och Whilma satte oss med våra datorer och ska blogga lite snabbt innan vi tänkte gå ut för att ta en cyckeltur så det ska bli mys! 
 
See ya later, xoxo
 
 

✌Living young, wild & free✌

 

Nytt värmeskydd ♡

Idag så var vi på Ica Maxi en snabbis för Whilmas mormor skulle handla lite saker så då passade jag och Whilma på att gå runt lite själva för att titta på lite saker. Eftersom att mitt förra värmeskydd har tagit slut så köpte jag ett nytt idag och det står att det ska göra så att håret håller sig plattare också och att det skyddar upp till 230 grader så får hoppas på att det är bra! 
 
 

RSS 2.0