☆Följ mig på instagram☆

Min öppna - biancablomkvist

Min privata (som jag knappt accepterar några på) - benganvanamnet
 
 

O U T F I T

 

New in ☆

 
 
Köpte även en svart tight kjol också men den tog jag ingen bild på!

Ed Sheeran ♡♡

 

Mot Nacka forum ☞

Hej på er, allt bra? 
 
Jag har precis gjort mig iordning och sitter just nu i rummet och lyssnar på musik innan jag ska börja bege mig mot bussen för att möta upp tjejerna och åka till Nacka forum. Ska försöka få med mig ett par tumvantar iaf och sen får vi se om jag hittar något mer, vilket jag lär göra haha. 
 
Ha en grym dag så hörs vi, xoxo.
 
 

Läsa & te

Nu så har jag gjort ordning en kopp te och tänkte börja läsa ur "The fault in our stars" har inte börjat läsa den än så tänkte att jag kunde göra det nu för har inget annat för mig. Ska bli kul och se om den är annorlunda än vad filmen är, om den är bättre eller sämre osv. Ska börja nu!
 
 

Middag med familjen

Nu så har jag precis fixat mig och jag och mamma ska alldeles straxt åkta och hämta pappa från jobbet och därefter så åker vi och käkar, det blir förmodligen pizzahut för är ganska så sugen på det hehe. Efter så blir det hemfärd I guess och då blir det mys hemma. Ha en bra kväll!
 
 

Höstlov

Äntligen så är det höstlov, som jag längtat! Under höstlovet så ska jag spendera tiden med mina vänner och även familjen, lär väl bli lite tripper in till stan, shopping, fika och bara mysa och ta vara på ledigheten helt enkelt. Hoppas att ni får ett grymt lov allihopa, xoxo!
 
 
Weheartit

1 dag kvar

Och där så var torsdagen avklarad, och även SO provet, gud så skönt! Det som står på schemat ikväll är plugg, kolla på Paradise hotel avsnittet som jag missade igår, och sen tänkte jag även träna lite. Imorgon så är det sista dagen och sen så har jag höstlov, hur bra? 
 
-xoxo
 
 

Favoriter just nu ♫

 

Pancakes

När jag kom hem efter skolan så ställde jag mig och lagade pannkakor vilket jag inte hade ätit på ett bra tag nu så jag bestämde mig för att göra det. Nu så har jag ätit klart och ska plugga inför SO provet som jag har imorgon, wish me luck. Kommer att bli en väldigt stressig eftermiddag/kväll för mig för ska iväg till träningen snart och sen måste jag även hinna att plugga stenhårt, duscha osv. Ska bli skönt när denna dag är över så man bara kan lägga sig i sängen!
 
 

Ha en bra dag allihopa! ♡

 
 

Samtalsämne - dryg & otrevlig

Något som jag aldrig har förstått mig på och nog inte kommer att förstå mig på heller, det är folk som är otrevliga och dryga. Alltså vad tjänar man på det? Som när någon håller upp en dörr åt en så är det väl endå självklart att man säger tack? eller när någon ger en komplimang så ska man väl inte få ett drygt svar tillbaka som "ehm tack". Eller att man bara säger hej till grannen tillexempel när man går förbi. Sådana små saker kan ge så mycket bekräftelse om att man är en trevlig person. 
 
Jag själv tycker att det är superviktigt att man är trevlig mot andra och inte dryg för vem tycker om att prata med en dryg person egentligen? Tänk på det till nästa gång, säg hej, le mot folk och tacka så kommer folk se dig på ett annat sätt, det kan jag lova dig!
 
 

Throwback ☆

 

Study now, have fun later

Måste ju bara säga att skoldagarna går rätt så fort endå, nu är måndag och tisdag avklarade och bara tre dagar kvar till höstlovet, can't wait! Jag har ätit mellis och kollat på 90210 en stund och nu så ska jag börja plugga. Mina vardagar består utav skola, plugg, träning så det är inte något speciellt direkt hehe.. Men lika bra att börja plugga nu så hörs vi senare!

-xoxo
 
 

Tipsar - foundation

Det här är den bästa foundationen som jag har testat helt ärligt, har dock inte testat så många men denna är verkligen hur bra som helst tycker jag! Den täcker jättebra och den jämnar ut sig bra också så det ser inte "kakigt" ut som det lätt kan göra när man använder foundation. För er som använder foundation så rekommenderar jag verkligen att testa den!
 
 

Goodnight

Nu så är jag hur trött som helst så ska gå och sova nu, orkar verkligen inte gå till skolan imorgon men snart så är det lov så det är bara att kötta dom sista dagarna nu!!
 
Sov gott!
 
 

Fancy

stylish
 
stylish by bibbiblomman featuring boyfriend fit jeans

White Stuff longsleeve tee
160 SEK - johnlewis.com

Topshop boyfriend fit jeans
600 SEK - nordstrom.com

Vans plimsoll shoes
320 SEK - net-a-porter.com

Michael Kors stone jewellery
1 620 SEK - thewatchhut.co.uk

Maybelline lipstick
83 SEK - boots.com

 

Måndag ✔

Och där var måndagens skoldag avklarad vilket känns otroligt skönt. Måndagar går alltid så fort tycker jag och vi fick sluta 1 timme & 20 minuter tidigare också så det var inte helt fel. När jag kom hem så gjorde jag iordning en stadig mellis och nu så tänkte jag plugga lite innan jag måste börja göra mig iordning inför träningen!
 
-xoxo
 
 

YOGAPANTS ☆

Ett köp som jag är grymt nöjd över som jag köpte i London är mina yogapants från PINK. Sjukt snygga och även hur sköna som helst, antingen kan man ha dom när man tränar eller i skolan eller en hemmakväll det beror på när man själv tycker att dom är passande att ha. Skulle lätt kunna köpa ett par till, love them!
 
 

Lazy day

Hejsan!
 
Jag och Whilma vaknade mellan 10:30 - 11:00 där nånstans och sen så har vi ätit frukost och bara degat i sängen och kollat runt på nätet. Mamma kommer och hämtar mig runt 16 och då ska jag bara hem och plugga, träna, duscha osv. Så ja det blir en lugn söndag för mig idag vilket är väldigt skönt!
 
 

Redigeringsappar - tips

 
Afterlight - En app med massor med fina effekter, kostar 7:- men det är värt det!
 
Instasize - Jättebra app som du kan göra lite allt möjligt i, dels göra ramar runt dina bilder, effekter, välja bakgrunder, stickers osv.
 
InstaFrame+ - Skitbra app för att göra collage i, finns massor med olika som du kan välja på, alltså hur många bilder du vill ha med i själva collaget.
 
Retrica - För dig som gillar att ta selfies, du kan välja mellan massa effekter och sedan fota direkt med effekten. 

Top 3 sweaters

 
Dessa 3 är dom som jag tycker om lite extra mycket utav mina långärmade tröjor som är stickade. Tycker dom passar till det mesta och alla är hur sköna som helst! 
 
Från vänster - 1: Lager157 2: H&M 3: Primark 

Resten utav shoppingen - London ♡

 
All shopping tillsammans:
 
 

Fall 🍃🍂

 

BACK ON TRACK - London bilder

 
 Vill bara börja med att säga att min data är lagad nu så nu blir det vanlig uppdatering som vanligt med kamerabilder osv, sjukt glad över att den är fixad! 
 
Men över till själva inlägget.. jag tänkte lägga upp lite fler bilder ifrån London eftersom att jag inte har kunnat göra det, kommer även att lägga upp resten utav shoppingen (väldigt sent men bättre sent än aldrig, right?) och så har jag även planerat att klippa ihop en video därifrån så det blir mycket från London nu som ni kommer att få se hehe. 
 
-xoxo
 
 

Tisdag

Hej på er, allt bra?
Idag i skolan så hade vi orientering och det gick bättre än vad jag hade föreställt mig så det var bra. Efter det så gick jag och några andra till Donken och åt lunch där innan vi behövde dra tillbaka till skolan igen.. Men nu så har jag kommit hem och fixat lite vindruvor och ska kolla på 90210!




Söndagsmys

Nu så har jag lagt mig i sängen och tänkte titta på 90210 och äta lite gott. Gash vilken söndagsångest jag har idag, vill verkligen inte till skolan imorgon. Men men ska njuta utav resten utav kvällen nu, xoxo




Finally

 

Ricinolja

  Idag så åkte jag och pappa till centrum en sväng efter att jag hade haft utvecklingssamtal och då gick vi in på apoteket en snabbis och där så köpte jag en ricinolja som ska göra så att håret växer snabbare. Hoppas verkligen att det funkar för har läst väldigt mycket om den och sett folks resultat osv och det har funkat för dom iaf så hoppas den funkar för mig med! Kostade 69:- på apoteket.
 
 

Jobbigaste dagen på veckan ✔

Nu så är denna måndag äntligen avklarad. Skoldagen är egentligen ganska så okej om man tänker efter förutom slöljdlektionen som vi har som första lektion i 1,30 timme vilket går hur segt som helst. Men sen mellan 18-19:30 så var det träning och när jag kom hem så åt jag middag och duschade och nu så har jag lagt mig i sängen och lyssnar på musik. 
 
Hoppas ni har haft en bra dag, xoxo!
 
 

 

words

 
 

Lazy sunday

Hej på er!
 
Idag så har det varit en såndär seg söndag då jag bara har varit hemma och tagit det lugnt. Har pluggat inför ett bildprov som jag har imorgon, städat rummet, lyssnat på musik och degat i sängen. Idag så känner jag att jag har söndagsångest, orkar verkligen inte gå till skolan imorgon men ingen idé att klaga för vad ska man göra åt saken liksom? 
 
Godnatt, xoxo!
 
 
 

RSS 2.0