4 mest spelade ♫

 

Yesterday

Dagen igår blev väldigt lyckad faktiskt! 
 
Först så gick jag upp vid halv 8 för vi skulle ha en grej som kallas för "KM" i ishuset. Det går ut på att man blir indelade i grupper och får en varsin låt som man ska göra ett program till och man har sammanlagt 40 minuter på sig och sen så ska man visa upp det och min grupp vann i den klassen som vi hade (2000-tal) så det var kul! Senare på kvällen så åkte jag, mamma och pappa till Heron city och kollade runt i affärer och avslutade med att vi åt på "amazonas" vilket var hur gott som helst!
 
 

Tuesday♡

Hej på er!
 
Skoldagen idag rullade på som vanligt, åkte hem efter skolan och pluggade Svenska och även till ett matteprov som jag har imorgon. När jag var klar så tränade + stretchade jag och hoppade in i duschen och nu så har jag lagt mig i sängen med pyamas på och lyssnar på musik. Min dator har tydligen inte lämnats in på lagning ännu så det är rätt så segt men när den är fixad så blir det kamerabilder igen!
 
 

Energizing green smoothie

30 g ruccola
70 g fryst mango
3 isbitar
300 ml äppeljuice




FRIDAYYY♡♡

Hej på er!
 
Nu så är det äntligen fredag och eftersom att våran spanskalärare inte kom så har vi håltimme i 2 timmar så det är ganska så segt men men. Idag efter skolan så vet jag inte riktigt vad som händer, antingen så umgås jag med kompisar eller så åker jag hem och har en lugn fredag, får se vad jag är på för humör helt! Men ni får ha en bra fredag så hörs vi, xoxo
 
 

Autumn ♡

Nu så har hösten börjat komma och jag tycker att hösten är hur mysig som helst. Att sitta inne framför brasan och läsa, dricka varm oboy, ta fina höstbilder, tända massor med ljus, ha mysiga tröjor på sig och så finns det 100 andra bra saker. Enda nackdelen är nog att det är kallt som fan hehe..
 
 

Ishuset

Hejsan på er!
 
Nu så har jag fått en lånedator som jag ska ha medans min andra är på lagning. Den som jag har just nu är en Macbook white och den är inte bra alls tycker jag. Kan inte stoppa in mitt minneskort i den så under tiden som jag har den här datan så får det bli mobilbilder om jag inte hittar något annat sätt att lösa det på. Men nu så är jag i ishuset och har precis käkat subway och jag börjar inte förrän 17:00 så jag kan ta det lugnt ett bra tag till innan jag måste börja byta om och värma upp!
 
 

Datan = sönder

Som ni märker så har jag inte uppdaterat på ett tag nu och det är för att min data har gått sönder, börjar uppdatera igen så fort den är fixad!

madame tussauds & sevärdheter

Hej på er!!

Idag så har vi gått runt hur mycket som helst och fotat en hel del och på kvällen så gick vi även och fotade Big ben och London eye och gash så coolt det var! Tidigare på dagen också så gick vi till Madame tussauds och det var också hur coolt som helst, verkligen värt det. Och sedan avslutade vi med shopping såklart hehe.. Riktigt lyckad dag!
 
 

New in - dag 2 ☆

Victoria's secret/pink:
 
Yoga pants 419:- (köpte även ett par till Whilma också!)
 
 
 
Claries & Primark: 
 
Ögonskuggspalett (Claries) 92:- 
Foundation borste (Primark) 18:-
Ansikts borste (Primark) 23:-
Ögonskuggsborste (Primark) 12:-
Rouge borste (Primark) 18:- 
 
 
Forever21 & Primark:
 
Tunna tights (Forever21) 57:-
Tjockare tights (Primark) 27:-
Klocka (Primark) 58:- 
Hår accessoar (Primark) 18:- 
 
 
 
Primark:
 
Pyamas 115:- 
Tofflor 23:- 
 
 
 
Primark: 
 
Svarta träningsshorts 58:-
Mönstrade träningsshorts 23:- 
 
 
Primark: 
 
Boxer trosor 20:- / styck
3pack trosor med tryck på 35:- 
3pack trosor med mönster på 29:- 
Set med bh & trosor 46:- 
 
 
Forever21 & Primark:
 
Skor (Primark) 172:- 
Tröja 1 - från vänster (Primark) 92:- 
Tröja 2 (Primark) 81:- 
Tröja 3 (Forever21) 172:- 
 
 
Primark & Superdrug:
 
Tröja 1 - från vänster (Primark) 115:- 
Tröja 2 (Primark) 92:- 
Kofta (Primark) 92:- 
Knästrumpor (Primark) 23:- 
Mascara (Superdrug) Ca 46:- 
Foundation (Superdrug) 92:- 
 
 
 
 

New in - dag 1 ♡

Superdrug:
 
Bomullspads 22:-
Light moisturiser 23:-
Cleansing lotion 19:-
Soothing toner 19:-
 
 
Primark:
 
 
Örhängen 12:-
Armband: 23:-
 
 
Basic vit tröja 40:-
5-pack svarta strumpor 23:- 
 
 
Handväska 104:- 
Plånbok 58:-

Hotellrummet:

 
 

Framme i London ✈

HEEEJ PÅ ER ALLESAMMAAAANS!!
 
Nu så har jag, mamma, moster och Jessan kommit fram till London och resan hit gick rätt så bra, är väldigt flygrädd så fick panik när vi startade men det gick över. Hotellet som vi bor på ligger ca 10-20 minuter utanför själva "city" där Oxford street osv ligger så vi bestämde oss för att åka dit imorgon och strosa omkring här vid hotellets område idag. Så här i närheten så ligger Primark, Boost och Superdrug och jag köpte lite saker på Primark och Superdrug. Alltså så himla fina saker och så jääkla billigt, helt sjukt! Sen så åt vi lunch på subway och nu så sitter vi på hotellrummet och ska snart gå och handla lite snacks och frukost osv.
 
(Första bilden är inte hotellet för er som trodde det hehe)
 

Sockerkaka - recept

Du behöver:
 
3 ägg 
3 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
75 g smör
1 dl vatten
3 dl vetemjöl
 
Gör så här:
 
1. Smörj och bröa en hålform, lite större än 1,5 liter. Sätt ugnen på 175°C.
2. Vispa ägg och socker vitt och pösigt med elvisp.
3. Tillsätt vaniljsocker och bakpulver. Vispa ihop med elvisp.
4. Tillsätt vetemjölet och kör försiktigt med elvispen.
5. Smält smöret, häll i vatten och låt koka upp. Häll sedan det i smeten och vispa till en jämn smet. Så fort smeten är jämn så häll smeten i formen och ställ direkt in den i ugnen. Det är viktigt att man är snabb eftersom värmen gör att bakpulvrets effekt startas.
6. Grädda i nedre delen av ugnen i 175°C, ca 45 minuter.
7. Låt kakan svalna i formen en liten stund. Stjälp sedan upp den. Låt kakan kallna under formen.
 
 

Flowers ❀

 

John De Sohn 🎉

Hej på er!
 
Just nu så är jag hemma hos Whilma och vi har ätit pizza och bara tagit det lugnt tills bussen ska gå vilket den gör 16:17 så det är ca 40 minuter kvar. Men ja, vi åker som sagt in till grönan med brudsen och dansar och sjunger till John De Sohn vilket kommer bli grymt! 
 
Ha en bra fredagskväll så hörs vi, xoxo.
 
 

INSPO ✡

 

Helgens planer☞

Fredag: Jag och brudzen drar till grönan för att se John de sohn och det kommer bli gryyyymt!
 
Lördag: Ska packa och fixa allting inför söndagen.
 
Söndag: Då drar jag, mamma, Jessan och moster till London och det kommer att bli hur jäkla grymt som helst!!
 
 
 

Fler födelsedagspresenter♡

Igår så hade Nicke och Anna lämnat ett kuvert till mig och dom hade gett mig ca 600 kronor som var växlade till pund som jag då ska ta med till London och det var huuuur jäkla snällt som helst utav dom tycker jag!!
 
 
Och utav Markku, Tytti & Casper så fick jag en showergel, en parfym som luktar supergott och även en 100 lapp. Blev jätteglad!!
 
 

♫♫

 

Breakie

Imorse så sa pappa till mig att han kunde skjutsa mig till skolan och då fick jag mycket mer tid så jag ställde mig och kokade ägg och gjorde iordning en suuupergod frukost! Idag så är det måndag igen och det enda som händer idag är skola, träning och sen plugg efter det. Hoppas den här veckan går fort som fan, för på söndag drar jag till London!!!
 
 

RSS 2.0