Video

 

♡ new in

 
Idag så kom mina concealers som jag har väntat på! Ni kanske tycker att det ser ut som ögonskuggor men nej, det är olika concealers! Har väntat på dom i flera veckor så blev rätt glad att dom kom idag! :D
 
 

vill byta bloggportal

Nånting jag funderar lite på är om jag ska byta bloggportal. Och i så fall så blir det till fames.se. Men grejen är den att jag vill importera mina gamla inlägg från blogg.se till fames.se i såfall. För jag vill ha alla mina gamla inlägg till den bloggportalen i så fall. Men om det inte går då stannar jag kvar här på blogg.se.
 
Är det nån utav mina bloggläsare som vet hur man importerar bloggen från blogg.se till fames.se?
 

tisdag

Godmorgon!
 
Har precis gjort mig iordning och väntar för jag ska åka till skolan om ca 20 minuter. 
Men idag så slutar jag en timme tidigare (YEY) och idag är det ju valborg men jag tycker inte att det är så "speciellt" så jag tror inte att jag ska åka och kolla på nån brasa. Men ska fråga om nån vill vara med lilla mig hihi. Men ha en bra tisdag allihopa! :*
 
 
HAHAHAHHAHA VA SÖT MIN HUND ÄR :')

♡ mina träningsskor ♡

 

chillar med Whilma ♡

 
(Det är absolut inte uppätet)

q/a

 
Sv: 
1. lär dig stava
2. jag tar inte ens åt mig
3. jag vet vem du är, och jag känner dig till och med, kom och säg det till mig istället för att skriva anonymt TÖNT!
 
 

haul

 

Varit och handlat hela dagen

Hejsan!
 
Idag så har jag, mamma och Jessan varit och handlat typ hela dagen. Har fått ganska mycket grejer till mitt rum så det är awesome! och sen så fick jag lite annat och sen köpte jag lite också. Men dagen har varit väldigt bra och jag lägger upp bilder på allt som jag fick/köpte lite senare.
 
Puss :*
 

q/a

 
Sv: Den heter "Just give me a reason" :)

Video

 

varit på grönan heeeela dagen

Förlåt för sämst uppdatering idag!
 
Men jag har varit på grönan hela dagen + på kvällen till klockan halv 9 ungefär så jag va där väldigt många timmar kan man säga. Men dagen har varit grym! Jag var på grönan med Nelly, Bea och Amanda. Vi åkte lite olika attraktioner och sen så åt vi lite och sen så åkte vi ännu mera. Men nu har jag fått ett guldkort också utav mina underbara föräldrar, #fetthappy. Men dagen har varit grym och lyckad! 
 
Hoppas att ni också har haft en grym dag! :*
 
 

Video från igår

 

new in

Fick ett par svarta tights och en leopard mönstrad tröja utav mamma och pappa idag, blev väldigt nöjd! :)
 

Q/a

sv: Ja, jag förstår om folk bryr sig, och ja jag vet att det är olagligt. Men läs igenom inlägget en gång till så har jag skrivit vad JAG tycker. Och jag tycker fortfarande att det är upp till han om han vill göra det eller inte, men jag gillar fortfarande inte att han gör det (om det är hans) 
 
 
skriv namn nästa gång :) 
 

Jobba jobba jobba 👏


vilken stor grej alla gör utav saker nu för tiden..

Asså jag är så jävla suuuur! på riktigt, varför ska alla "bry" sig om Justin har knark i sin buss eller inte. Visst, jag kan inte direkt säga att jag tycker att det är "kul" eller "bra" OM det skulle va hans men asså kom igen.. det är hans liv, han får göra vad han vill och han SKA få göra vad han vill UTAN att alla ska börja göra värsta grejen utav det. Men det kan va lite svårt eftersom att han är känd..
men jag hoppas ni förstår vad jag menar! och nu så står det nånstans att poliserna har hittat vapen i bussen också. Jag tror ärligt talat inte att det ens är justins saker, det var ju inte bara han som åkte bussen, right?
 
 
Han är endå bäst! 
 

tack för en grymt rolig dag idag Nelly, love u :*


donken osvosv..

Hejsan människor!

Just nu så sitter jag och tittar när Nelly och en annan kille har trumlektion. Har övat lite spanska också men jag tog en liten paus och passade på att göra ett blogginlägg. Efter skolan så drog Jag och Nelly till donken och åt pommes och glass. Och sen så blev vi sugna på chicken bits så jag köpte såna och en cola så delade vi på det medans vi väntade på att hennes trummor skulle börja. Men vi har typ flummat som fan.. (som vanligt)
och efter hennes trummor så är vi ute lite på skolgården osv och sen så tar jag en buss som går vid 7 tiden där nånstans. 
 
Puss :*
 
 

q/a

 
Sv: Jag ska dit med Nelly, och sen kanske Bea också om hon kan! :)

dream outfit

 

Justin's new tattoo/s


Video från Justin bieber konserten <3 <3 <3

 

justin bieber konserten 22-4-2013

Dagen igår var den bästa dagen i mitt liv! jag tänker inte skriva värsta novellen nu så att det blir så att ni inte orkar läsa utan jag tänkte försöka att berätta lite kort om hur gårdagen var.
Vi drog från skolan vid lunch och sen så gjorde vi oss iordning, åt, och sen drog vi mot donken och sen så åt vi lite där. Och sen så när vi kom fram till globen så köpte vi lite grejer vid ett ställe där man kunde köpa justin saker. Eller jag och Nelly köpte bara en grej, men Bea köpte något mer också. Men men.. sen så ställde vi oss i kö, vi frös väldigt mycket! men när vi fick gå in så sprang vi direkt och satte oss på våra platser. Jag höll på att svimma när jag kom in i globen för att jag är höjdrädd och jag tyckte att det var så jävla högt upp haha.
Men konserten var ju helt underbar! asså det går inte att beskriva med ord hur grymt det var. Det kommer upp en video också som jag ska börja att fixa snart. 
 
Dagen igår var bäst, punkt slut!
 

exited girl here

 
Hans nya album kommer ut den 5 augusti omg!

fattar ingenting just nu

Okej, idag är det måndag den 22 april, dagen som jag har väntat på i ca 280 dagar nu.
Men grejen är den... att jag kan inte få in i mitt huvud att jag ska se min ängel idag! asså jag kan verkligen inte få in det i huvudet. Men när jag möter Nelly och Bea idag då kommer vi bara hoppa och skrika och då kommer jag säkert börja gråta haha. Men asså den här dagen kommer att bli en utav dom bästaste dagarna i mitt liv!
 
Uppdateringen blir lite si sådär idag eftersom att blogg.se appen inte funkar. Men jag kommer att blogga lite när jag är i skolan, och så kanske jag slänger in ett litet inlägg innan vi drar oss mot globen. 
 
Hoppas att ni kommer att få en lika grym dag som jag kommer att få! Fast det blir nog ganska svårt hihihi.
 

new in

Fick en tröja idag som jag ska ha på konserten imorgon. Tycker att den är jättefin och det är ganska coolt att det står "April 2013 sweden" 
 
Vad tycker ni om den :)?
 

just nu

*lyssnar på justin*
*äter godis*
*sjunger*
*typ dör och är hyper och ja... typ dör*
 

tagga träning snart

Godmorgon finisar!
 
Om ca 25 minuter så ska min mamma skjutsa mig till min träning som börjar 11. Och sen så slutar jag antingen 1 eller 2 det beror på om vi har fys eller inte. Men när jag kommer hem så ska jag käka nåt, duscha, ringa Bea och Nelly och prata om det sista inför imorgon, Välja outfit inför imorgon, om jag ska sova hos Bea imorgon så ska jag packa, och sen så ska jag plugga.
 
 

IMORGON KOMMER HAN TILL SVERIGE

OMG, NU ÄR DET BARA EN DAG KVAR!?!??! OMG KAN INTE FATTA ATT JAG VERKLIGEN KOMMER ATT SE HAN LIVE!?
 

50 sanningar om mig

 

be happy, then spread your happiness


lugn lördag

Hejsan!
 
idag så blir det en lugn lördag för mig. Ska bara vara hemma och inte åka iväg och hitta på nåt speciellt eller nåt sånt. Men jag har varit ute ganska mycket och sen så åkte jag och mamma och handlade lite och nu så sitter jag i vardagsrummet och käkar fil och flingor. Men efter att jag har käkat klart så ska jag gå ut igen för det är så himla fint väder idag! 
 
fotade lite när jag var ute, lägger upp några bilder: (bilderna är inte redigerade)
 

eclipse - gröna lund

Jag är en tjej som verkligen älskar att åka karuseller men den nya attraktionen "eclipse" på gröna lund vet jag faktiskt inte om jag kommer att våga åka. Jag får hoppas på det för det skulle va så grymt kul ju! men ja.. nån får lura upp mig i den för att jag ska kunna åka den haha! 
 
Tycker ni att den verkar läskig? skulle ni våga åka den tror ni?
 
 
 

går inte att beskriva med ord hur mycket jag längtar


fredagsmys

 

Justin "maraton"

Nu så hade jag tänkt att ha ett litet Justin "maraton". Ska kolla på massvis med videos och musikvideos med han. Kommer säkert att börja gråta för att jag kan inte fatta att jag ska se han live om 3 dagar!?!?
asså omg en utav mina STÖRSTA DRÖMMAR kommer att gå i uppfyllelse på måndag.
 
I'M DYING!
 

sovmorgon imorgon

Hejsan alla fina människor!
 
Ikväll så har det inte blivit så bra bloggning för att jag har pluggat väldigt mycket. Men jag har sovmorgon imorgon så jag börjar 09:20 istället för 08:10. 
Så istället för att gå upp halv 7 så kan jag gå upp 8 istället, YEY! Ska snart gå och borsta tänderna och börja göra mig iordning och sen ska jag sova. Är ganska seg efter allt plugg. Men imorgon är det fredag, YEY!
 
Godnatt! :*
 

för er som vill veta mer om mig

100 sanningar om mig.

SENASTE:
Dryck: Vatten eller juice, kommer inte ihåg vilken utav dom haha.
Telefonsamtalet: Pappa
SMS: Pappa
Sång du lyssnade på: Kommer inte riktigt ihåg men tror att det var "gentleman - PSY"
Gången du grät: Kommer inte ihåg haha, nu tror ni säkert att jag har fel på mitt minne eller nåt hahahha.

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: Nej!
Har någon varit otrogen mot dig: När jag var mindre, ja. Men då var man ju liten och blablabla så jag bryr mig inte så mycket om det längre.
Varit kär?: Aa..
Förlorat någon speciell person: Maybe maybe
Varit deprimerad: Ja
Varit så trött att du somnat sittandes: Aa haha

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: Rosa
färg 2: Babyblå
färg 3: Vit

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Japp
Fått ditt hjärta krossat: Nej, tror faktiskt inte det
Skrattat så att du har börjat gråta: HAHAHHAHA skoja inte!
Träffat någon som förändrat ditt liv: I don't think so!
Insett vilka som är dina äkta vänner: Gjort för länge sen! :)
Fått reda på att någon har pratat om dig: Har jag säkert gjort
Kysst en kompis: Nej

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Hahaha, använder inte msn längre :')
Hur många barn vill du ha: Vet inte! :)
Har du några husdjur: Japp, en hund och en katt
Vill du ändra ditt namn: Nej, asså jag är ganska nöjd med "Bianca" :)
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Var med familjen i think
Vilken tid vaknade du idag: 06:50 (försov mig i 20 minuter pågrund av att jag hade väckarklockan på lägsta volym så jag hörde inte, smart jag vet!)
Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov
Någonting som du längtar till: Finns mycket! men Justin Bieber konserten, grönan, sommaren/sommarlovet, massor med konserter på grönan osv..
Senaste gången du träffade din pappa: Nu, eller asså han är i samma hus som mig 
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Vet faktiskt inte :O
Vad lyssnar du på just nu: Ingen låt, men teven.
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Tror det
Vad gör dig irriterad just nu: Mitt hår!
Vad är ditt namn: Bianca
Singel/upptagen: Singel
Stjärntecken: Jungfru
Kille eller tjej: Tjej
Grundskola: Vill inte säga nananannana
Gymnasie: Don't know!
Högskola: Don't know!
Hårfärg: Ljusbrunt/brunt
Långt eller kort: Mellan, men jag själv tycker att det är mer långt än kort iallfall! :)
Längd: Ca 153 cm
Vad gillar du gällande dig själv: Är oftast glad
Piercings: Öronen bara
Tatueringar: Nej!
Höger eller vänster: Höger

DIN FÖRSTA:
Operation: Har aldrig opererat mig
Piercing: Öronen
Tatuering: Har aldrig tatuerat mig
Bästa vän: Det var nån på dagis säkert som jag inte kommer ihåg, men jag kommer ihåg en tjej som heter Jennifer som jag var bästavän med jättelänge! 
Sporten du spelade: Don't remember
Husdjur: Fisk eller katt tror jag haha!
Vaccination du minns: VET INTE!
Konsert: Jag tror inte att "xfactor" är nån konsert och i så fall så har jag inte gått på nån konsert än.
Förälskelse: -
Alkohol du drack: Dricker inte sånt skit!!!

JUST NU:
Äter du: Inget :(
Dricker du: Inget 
Är du på väg att: Plugga lite till (snart)
Lyssnar du på: Fortfaranden teven
Väntar du på: Att jag ska bli klar med att svara på dom här frågorna

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: Maybe, maybe not
Vill du gifta dig: Kanske
Karriär i åtanke: Whut?

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller pussar: Båda :3
Kortare eller längre: Längre
Romantisk eller spontan: Romantisk
Snygg mage eller snygga armar: Snygg mage
Tatueringar eller piercingar: Nån piercing 
Känslig eller inte: Lite är väll okej. 
Ragg eller förhållande: Förhållande!
Bråkstake eller tveksam: Mitt i mellan

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: Nej!
Tappat glasögon eller linser: Har inte glasögon eller linser, så nej
Haft sex på första dejten: Nej! är oskuld
Krossat någons hjärta: Kanske, inte vet jag? 
Har du blivit arresterad: Vad är det :3?
Dissat någon: Haha, vem har inte?
Gillat din killkompis (mer än som vän): Mm..

TROR DU PÅ:
Dig själv: Ja
Mirakel: Maybe
Kärlek vid första ögonkastet: Aa
Himlen: Nej du vet
Tomten: SÅKLART VAFAN!
Att kyssas på första dejten: Aaaa
Änglar: Aa :)

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: I så fall om jag var liten haha 
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Fatta inte
Vad kan du verkligen inte leva utan: Mina bästa vänner, familj, ina och molly, bloggen haha!
Vad vet inte så många om dig?: Skriver inte privata saker nanannanana


i just love this sweater


plugga nu

Hejhej!
 
Hade fys i typ en timme och jag var helt död efter ska ni veta! så när jag kom hem så orkade jag knappt att äta för att jag var så himla trött. Så jag har suttit i mamma och pappas säng i typ mer än timme och bara tagit det lugnt. Men nu så ska jag gå och hämta lite saker och sen så ska jag börja att plugga. Orkar verkligen inte egentligen men jag måste verkligen för jag har SO prov på fredag och jag är ju inte direkt världens duktigaste på geogragfi..
 

Q/A

 
Sv: Det är ganska olika, men i det inlägget som jag redigerade bilderna till inlägget "todays outfit" så redigerade jag dom i ipiccy.com :). 
 
 
För mig så funkar den väldigt bra iallfall! :) rekommenderar! 

todays outfit

 
tights - lindex
 
tröja - gina tricot 
 
örhängen - glitter 
 
Men örhängena har jag tagit av mig för att jag blir jätteröd och jag får ont osv utav dom så det var tråkigt eftersom att dom är så fina! 

gentleman - psy

Är det bara jag som tycker att psy's nya låt är skitbra haha :')? första gången man hör den så tycker man inte att den är så jätte bra (iallfall inte jag) men sen nu när jag har lyssnat några gånger så tycker jag att den är skitbra haha!
 

slutade efter lunch

Hejsan!
 
just nu så sitter jag hemma hos Bea och har varit i stan och gått runt, fotat lite, och så köpte jag en ny mascara för min har typ torkat ut. 
 

#prayforboston


skolan + träning

Hej på er!
 
Sitter just nu i soffan och ska snart gå och duscha. Åt middag för ett litet tag sen också. Jag slutade skolan vid typ 14:50. Sen så skjutsade pappa mig till träningen. Började 4 och sen så hade jag ett is pass i typ 50 minuter och sen fys i typ 35-40 minuter. Men efter att jag har duschat så ska jag plugga och efter det så ska jag nog titta på film eller blogga.
 
Puss :*
 
 
 

dag 18: bloggar jag läser

Jag läser ganska många bloggar men jag läser:
 
Amanda Olsson's
Caty's
Claudia's
Linnea Björkmans
Hanna Hagermark's 
Nicita Påve's
Moa Norell's
Mikaela Kihl's
Josefines.se
Emelie Holgersson
Ida Wendle
Felicia Berg
Nickys.se
Elin Borgström
Epicfaiil
Keela
Sanna Ellingssen
Ida Vinsa
Wilma Sundin
Whilma Lautin
Bea Lidström
Nelly Bergström
 

gårdagen

 
Hade det väldigt kul igår med Nelly och Bea! vi lagade plättar, hoppade studsmatta, fotade, snackade, garvade och ja.. det vanliga som vi brukar göra typ haha. Och sen så spelade vi en hel del pingis också på köksbordet haha. Och sen så hjälpte Nelly mig med att fota lite kläder som jag ska sälja och sen så åkte Bea hem vid 8 tiden och Nelly sovde över. Vi kollade på Mean girls, åt lite snacks och hade det allmänt mysigt!
 

dag 17: min kamera

Kom på att jag faktiskt höll på med en sån här lista och jag är på dag 17 och då ska jag visa min kamera.
 
(bara så att alla vet så hittade jag den haha, den låg i lillstugan på ett ställe där jag inte hade kollat på hehehehhe)
 
Men iallfall..
 
jag har en kamera med märket "andersson" och den har 16 megapixlar. Man kan både filma och fota med den och man kan lägga till lite olika effekter och så i själva kameran. Man kan zooma in ganska bra laddningen håller väldigt länge. 
 

Smart.se

Hejhej! Just nu så sitter jag och väntar på att mamm ska ha solat klart. Jag är så smart så jag hade kollat fel på mitt träningsschema så jag kom dit när alla höll på att ta av sig skridskorna. Lyckat Bibbi! Verkligen lyckat! Nej men efter att mamma har solat klart så ska vi åka till heron city och käka lunch med min morbror och min kusin svava. Har inte träffat dom på typ flera år.

Bild på mig och Nelly som vi tog idag:


spela pingis nu

Godmorgon!
 
Jag och Nelly har precis gjort oss iordning och nu så ska vi spela pingis. Vi använder mitt köksbord och sen så ställer vi upp filmer som "nät" och sen så använder vi mina pingisrack och boll. Det är skitroligt faktiskt haha!
---------
 
Men jag måste bara säga att jag har en liten dålig nyhet.... jag har tappat bort min kamera.
Jag hade den ute igår och i lillstugan men den är varken ute eller i lillstugan så den är typ spårlöst försvunnen. Så jag kommer att fota med min mobil så länge men den har ganska bra kamera den med.
 

nu ska vi spela, puuuusss :*
 

videoinlägg

 

Väntar på nelly

Hejhej!
 
Bea kom hit för ett litet tag sen och nu så sitter vi och väntar på Nelly och mamma. Nelly sover hos mig idag och Bea tror jag ska åka hem lite senare ikväll. Men sen så får vi se vad vi hittar på. 
 
Ha en bra lördag :*
 

justgirlythings


 

TVD nu

Go kväll finisar!
 
har suttit och kollat på massvis med gamla inlägg på min blogg. Så kul att se tillbaka på alla minnen och alla grejer som man har gjort.
Men nu så hade jag tänkt att titta på vampire diaries och dricka 7-up! åherregud klockan är inte ens 10 och det känns som att den är typ halv 12 - 12 där nånstans. Men aja, puss :*
 

tiden går så sjukt fort

Hittade ett väldigt gammalt inlägg som jag hade skrivit då det var 255 dagar kvar till Justins konsert. Och nu är det 10 dagar kvar!?!?!??!?! kan inte fatta att tiden har gått så SJUKT fort! asså det är ju helt sjukt! om 10 dagar så ska jag gå på JUSTIN BIEBER'S konsert. Det är ju så overkligt! ska gå med mina änglar Nelly och Bea och det komemr att bli ett minne för livet!
 
här är inlägget som jag skrev då:
 
 

hahahahahahahahhahahahah


friday

Idag är det fredag, YEY! antingen så ska jag vara med Bea eller så ska jag hem och umgås med la familia. Men jag har precis gjort mig iordning klart och nu så sitter jag och lyssnar på musik. Om typ 5 minuter så ska jag börja klä på mig yttekläder osv.. och sen så drar jag till min granne som bor precis bredvid mig och så åker jag med henne. 
 
Ha en bra fredag allihopa!
 
-bjuuuuder-


dagen

Efter skolan så drog ju jag till Whilma. Först så åt vi glass och började att titta på film men vi kollade i typ 10 min. Men sen så har vi varit ute och fotat ett tag. Och efter att vi hade ätit middag så drog vi på oss träningsskorna, satte i hörlurar och började springa/jogga en bit. Och sen så stannade vi för att fota lite.
 
Dagen har varit very good!
 
 

hello spring


Film och glass me min fina vän whilma


vill ha coola affärer i sverige

Jag tror nog inte att jag är den enda som vill ha "coola" affärer här i sverige. Alltså kanske inte "coola" men affärer som andra länder har och inte vi liksom. Det behöver inte vara en butik det kan också vara typ ett café eller en resturang eller nåt sånt.
 
Tillexempel 1:
 
Victoria secret. Hur awesome skulle det inte va om vi hade en victoria secret butik tillexempel inne i stan?
visst man kan köpa deras body mist osv i typ farsta eller nåt sånt men jag menar en riktig victoria secret butik!
 
Tillexempel 2:
 
Starbucks. Alla kanske inte vet vad det är men det är typ som "espresso house" här i Sverige. Men varför kan inte vi ha starbucks i typ gallerian inne i stan? det finns allt från fika, till lunch, till kaffe, och till MASSVIS med olika drickor som iste, olika slags kaffe, och ja.. massor med mera saker där.
 
Jag vill så gärna ha "amerikanska" affärer/caféer här i Sverige :'(
 
 

the cup song

jag sjunger och "spelar" the cup song... å herregud fattar inte ens att jag lägger upp det här..
 
 

sista lektionen om typ 5 min

Har precis haft matte och ska snart ha SO. Efter skolan så drar jag till Bea och sen lite senare drar jag vidare till träningen. 
 
men nu ska jag gå in, puss :*
 

we♥it


just dance

Hejsaan!
 
efter skolan så drog jag, Nelly och Bea hem till Bea och vi har suttit och spelat quizkampen typ hela tiden och skrikit åt varandra när den andra vinner över den andra hahahah :'). Och nu så har vi precis börjat att köra "just dance" men Nelly ska typ hem snart men nu så ska jag vara social och filma när Nelly dansar hon :')
 

Så här går det när det är skitmat i skolan


skola imorgon

Ja.. imorgon så börjar skolan igen. Känns faktiskt inte så jättejobbigt som det brukar. Känns rätt okej konstigt nog haha. Men när jag kom hem från träningen så åt jag, duschade och så målade jag naglarna också. Sen så har jag bara tagit det lugnt och väntat på att jag ska bli trött.. måste ju upp vid halv 7 imorgon så ja..
men hoppas att ni har haft en bra dag finisar! 
 
Puss :*
 
 
 

Random videoinlägg

 

vill ha!

Nånting som jag vill ha det är "ljusslingor" som man kan ha tillexempel
 runt sängen eller runt sitt sminkbord/skrivbord eller nästan lite vart man vill! Jag tycker att mitt rum skulle bli ÄNNU mysigare om jag köpte såna. Det behöver ju liksom inte vara julafton för att ha såna tycker jag. Jag tycker att dom rosa och vita är finast. Men jag skulle helst vilja ha dom vita.
 

sova snart

Har kollat på två avsnitt utav "The vampire diaries" och spelat quiz kampen typ hela kvällen haha.
Men jag är ganska trött så jag ska nog snart sova tror jag. 
Men när jag skulle tvätta bort sminket så råkade jag få tvål i ögat så det svider som f'n. Inte bara för att nån bryr sig men har inget mer att skriva så jag skrev bara det hahahahhaha. Men godnatt finisar! :*
 
 
 

Kvällen/dagen har varit grym

 
Som ni ser i inlägget under så har jag lagt ut en video från dagen men tänkte endå berätta lite om den.
Jag och Bea drog från Nelly vid 1 ungefär. Sen åkte vi till Heron City och spelade lite i spelhallen och åkte två olika "karuseller" eller asså det är ingen karusell men jag vet inte hur man ska förklara hahahaha.
Men iallfall, sen så åt vi. Jag åt kinamat och Bea åt grekiskt. Sen efter ett tag så gick vi och köpte biljetter till filmen som vi skulle se och det blev "Oz the great and powerful" och den var jättebra tycker jag, den får 8,5/10 av mig. Men sen efter filmen så spelade vi ännu mer i spelhallen och hade det jättekul och mysigt, och sen så kom hennes Pappa och hämtade oss vid halv 9-9. Och nu så är jag hemma och ska snart titta på Vampire Diaries.
 
Puss :*
 
 

Påsklovsdag 10


Bio med min bäsen :*


Bio idag med Bea

"Godmorgon" på er!
 
Jag, Nelly och Bea vaknade vid typ halv 12. Sen åt vi frukost, gjorde oss iordning osv..
Beas pappa är påväg för att hämta min och Beas väskor för jag och Bea ska på bio sen. Vi ska se "Oz" den verkar skitbra! Men ja, det är det som jag ska göra idag. 
 
Ha en bra dag, puss :*
 

Påsklovsdag 9


new york


Tjejkväll med mina änglar

Hej på er!
 
Jag, Nelly och Bea gjorde iordning massvis med snacks, läsk, godis osv vid 7 kanske? och så satte vi på en film. "Dear John" blev det och den var jättebra! Efter filmen så gick vi ut och fotade och var bara allmänt wierda.
Nu så sitter vi i soffan (Hos Nelly) och bara snackar och har det chill.
 
 
 
 
 
 

Påsklovsdag 8 (från igår)


-


Fredagsmys

Kom hem från Cappe vid typ 21:00 kanske. Nu så har jag, mamma, Jessan och Petri satt oss i soffan och gjort iordning snacks hihi, men pappa har gått och lagt sig så ja..
men resten utav kvällen så ska jag äta snacks, kolla på TVD och mysa.
 
Ha en bra fredagskväll :*
 

Påsklovsdag 7 (från igår)


Plättar till frukost

Godmorgon!

Jag vaknade vid 10 ungefär och gick upp och satt lite vid datan. Sen så fick jag ett ryck av att jag ville göra plättar till frukost, så jag ställde mig och lagade plättar och dom blev jättegoda tycker jag!
Så nu är jag proppmätt haha. Men när jag har skrivit klart det här inlägget så ska jag plocka undan allt och sen gå ut på en prommenad med Ina. 
 
Ha en bra fredag allihopa! :*
 

Cupcakes

Ni som känner mig vet nog att jag gillar små gulliga detaljer i mitt rum. Älskar rosa och vitt och små gulliga grejer!
nånting jag har lite grejer utav det är cupcake saker. Tycker dom är så sjukt gulliga! 
 

Forever alone

Hejhej!
Just nu så sitter jag i ishuset forever alone för ingen annan har kommit haha. Men idag så är det egentligen en timme men man får träna ett pass till om jag vill och det ska jag göra för jag ska endå inte göra något speciellt ikväll. Men jag och Nelly har haft väldigt kul. Vi har mest gått runt, garvat och snackat och blablabla. Men ja.. Det va det jag ville säga. Bloggar mer sen, puss ;*


Vara med Nelly idag

Godmorgon alla finisar!
Idag så ska jag vara med Nelly, ska bli grymt som vanligt! vi ska träffas ganska tidigt eftersom att båda har träning sen senare på kvällen. Jag ska ta en buss som går 11:39 så jag börjar att klä på mig osv kvart över. Vi ska typ hänga på skolgården, och så ska jag tvinga med henne till donken också hahah. Men sen så har jag träning klockan 17:00 - 18:00 och sen åker jag hem. 
 
Hoppas att ni får en bra dag, puss :*
 

Recept

 
 
 

Påsklovsdag 6


kärlek

Har precis duschat och tagit fram lite chips och lite godis och nu så ska jag lägga mig i sängen och titta på vampire diaries och ha en riktig myskväll med mig själv, älskar påsklov!
 
KÄRLEK!
 

Duscha snart

Hej på er!
 
Idag så har jag ju varit med Nelly och Bea, vi har haft sjukt kul! varit ute typ hela dagen eftersom att det har varit jättefint väder idag med. Kommer upp en video från dagen sen också som vanligt nu när jag har lov hihi.
Men jag hade träning från 17:00 - 19:45 men vi började fysen tidigare så då slutade vi en halvtimme tidigare också.
Men när jag kom hem så åt jag middag och nu så sitter jag i soffan och sms:ar med Nelly och ska snart gå och duscha.
 

Påväg till träningen


Påsklovsdag 5


<3


Planer


Beatas fotbollsträning

Vi skippade att spela fotboll idag pga en grej som jag inte orkar ta upp. Det är inget allvarligt men jag orkar inte skriva det haha. Men jag är just nu på Beatas fotbollsträning. Har gått in i ett omklädningsrum för att mina fötter fryser sönder snart. Men hennes träning slutar om typ en kvart och då ska jag hem. Ville bara uppdatera lite så ni vet vad jag gör, haha nej men jag bloggar mer sen, pusspuss ;*


Våren börjar ju komma :D

Jag och Beata var ute och hoppade studsmatta och fotade osv.. och det är så himla skönt ute! Våren börjar närma sig, yeeey! Man blir ju på skitbra humör verkligen när det börjar att bli varmare och så ute, eller det blir iallfall jag hehe, men jag lägger upp bilderna från när vi var ute! :)
 

Idag:

Hejhej!
 
Jag och beata vaknade vid typ 10-halv11 där nånstans. Vi har gått ut med Ina, spelat kort och typ bara chillat.
Vid 3 så ska vi spela fotboll med några kompisar och det kommer ju att bli väldigt pinsamt eftersom att jag typ inte kan spela fotboll... men jag ska se till att inte bli passad så mycket hahahaha.
Men innan så ska vi typ gå ut och göra nåt, älskar vädret! helt awesome!!
men ja.. sen efter att vi har spelat fotboll så ska Beata hem för hon har träning sen ikväll, och då drar jag också hem och bara har det mysigt med mig själv hihi.
 
Sen vill jag bara säga lycka till, till Nelly och Bea som börjar på fotboll idag (y) puss på er :*
 

Vaken forever alone

Alla i mitt hus typ sover så jag är vaken helt forever alone..
Beata ville sova för typ 45 minuter sen och jag var inte trött då så jag har tittat på TVD och kollat facebook osvosv.. men när mitt batteri på datan tar slut så ska jag sätta mobilen och datan på laddning och sen försöka sova. Mitt batteri håller i typ en kvart till men så länge så ska jag skriva med Emelie och typ kolla lite bloggar eller nåt.
 
Säger godnatt nu, puss :*
 
 
-random bild från weheartit-

Påsklovsdag 4


Kollat på pitch perfect

Jag och Beata kollade på pitch perfect för ett litet tag sen och så åt vi snacks till. 
Nu så har vi gjort oss iordning, tagit bort sminket osv och bara chillar. En video från dagen kommer upp snart också så håll ut!
 
 

New in


Mot filmkedjan - sen hem

Jag och Beata sitter på bussen från Skärholmen till filmkedjan för vi ska köpa nåt till ikväll. Och sen drar vi hem. Fick med mig ett halsband och ett par örhängen som ni får bild på senare. Puss 😘


Tagga skärholmen snart

Beata kom hit för ett litet tag sen och vi ska snart dra till skärholmen. 
Vi ska väll gå runt och titta i lite affärer och typ käka. Men sen får vi se vad som händer sen ikväll.
Beata sover här också så det glir grymt!, puss :*
 

Påsklovsdag 3 (inte gjort nåt speciellt)

 

har inte gjort nåt speciellt idag men ni får en liten tråkig video från dagen endå

 


RSS 2.0