Ready

 

Nyårsafton ♡

Hejsan!
 
Idag så är det ju nyårsafton! Paulina räddade min dag/kväll/natt för vi bestämde igår att hon skulle komma hit & sova över här så det kommer att bli skitnice! Vi kommer att smälla massa smällare osv som pappa har köpt till mig, och sen kommer vi väll att fota, och ja, göra massa saker i guess. Men hoppas att ni får en bra nyårsafton så bloggar jag mer sen, puss! 
 
 

Surround yourself with only people who will lift you higher. Because friends are the family you choose yourself.

 

Inte långt kvar nu ♡

 

Christmas is such a lovely time ♡

3 bilder från julafton som jag aldrig la upp:
 
 

träna ännu mer, sen duscha!

Hola amigos!
 
Idag så hade jag 1 ispass & 1 fyspass. När jag kom hem så åt jag middag och nu så ska jag göra 155 squats och sen öva på vigheten. Nu jävlar kör vi haha! Nej men innan jag börjar träna så ska jag göra ett till blogginlägg så vi hörs snart igen, pusspuss!
 
 

träning

Hejhej!
 
Vaknade vid 12 ungefär och gick upp och gjorde iordning frukost. Så just nu så sitter jag i sängen och har precis ätit frukost och kollat runt på datorn lite. Idag så händer inget speciellt (tror jag) förutom att jag har träning vid 4. Men ja.. vet inte riktigt mer vad jag ska skriva men ni får ha en bra dag, puss!
 
 

mys

 
Nu så har jag precis gjort iordning läsk, chips, dipp och så är nutellaburken med ofc! Ska titta på The Vampire Diaries och bara mysa!
 
 

Ex factor


makeup lover ♡♡


godmorgon ♡

  Godmorgon! Mamma väckte mig för ett tag sen och då höll jag bara på med mobilen och sen bestämde jag mig för att gå upp och så gjorde jag iordning frukost. Vad händer idag? Jo från 15:15 - 17:15 så har jag träning, inte taggad till 100 just nu känner jag men det kanske blir ändring på det lite senare hehe. Och ikväll så ska jag försöka få någon kompis att komma till mig för ingen utav mina föräldrar kommer att vara hemma så jao.
Ha en bra dag ni med! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New in från idag ♡

Vita jeans: 399:-
 
 
Tröja med hjärtan på: 100:-
 
 
Stickad tröja: Kommer inte ihåg exakt vad den kostade men runt 100-180:- i think
 
 
Vinröd topp: 149:-
 
 
Bronzer & borste: ca 220:- tillsammans
 
 
3 st armband: Ca 100:- (juste jag fick ett litet försenat presentkort från mamma & pappa därifrån)
 
 
Halsband: 50:-
 
 
Stickat pannband: 50:-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Några bilder från när jag var hos mormor & morfar ♡

 

Every night I think of you before bed with the hopes of having you in my dreams.

 

Shopping ♡

Hola amigos!
 
När ni läser det här inlägget så har jag och Beata ungefär precis kommit in till stan. Vi ska ju shoppa idag och det ska bli jättekul! Ska shoppa kläder, smycken och förmodligen lite smink osv.. får se vad man hittar helt enkelt! Men jag vet inte riktigt hur länge vi kommer att vara i stan, troligtvis tills vi känner oss nöjda med allting.
Puss! 
 
 

L o v e




Shoppingen idag + svar på kommentar ♡

 
Sv: Den kostade 399:- :)
 
Så! Nu hade jag tänkt att lägga upp bilder på det jag köpte idag så vi kööör:
 
Svarta tights & svart linne:
 
 
Tröja:
 
 
Tröja: (vet att bilden blev ganska konstig men jaja)
 
 
Tröja: (framsida)
 
 
(baksida)
 
 
Armband:
 
 
Halsband:
 
 
EOS lip balm:
 
 
Byxor: (Det är typ en gammaldagsrosa färg & det ser ut som att dom har jättemycket svarta fläckar på sig men det har dom inte)
 
 
Är jättenöjd!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I'm beautiful in my way, 'cause god makes no mistakes. I'm on the right track, baby. I was born this way.




The Queen of hip hop ❤️




Haninge centrum

Hola amigos! 
Jag, jessan & mamma har varit i Haninge centrum och shoppat lite, visar bilder senare! Ska även åka och shoppa imorgon med Beata så det blir mycket shopping nu hehehe. Men nu så är vi påväg till träningen för den börjar klockan 4. Puss!




Julklappar från Jessan ♡♡

Shower gel & body lotion:
 
 
Hand lotion & en nagelfil:
 
 
Vet inte riktigt vad man ska kalla det men det är en jättesöt grej som man har ljus i:
 
 
Ett set med "girlfriend" parfym, body lotion & en mini parfym:
 
 
 Tack så jättemycket bryden 
 
 
 

New in ♡

Idag inne på Media Markt så köpte jag en ny locktång, och jag köpte den som är i samma märke som min nya plattång och det är samma "serie" också eller vad man ska kalla det. Testade nyss locktången och tycker att den är huuuur bra som helst! Man får precis såna lockar som jag vill ha, inte korkskruvar utan lite mer "naturliga" och jäääättefina lockar. Sen så köpte jag även ett värmeskydd på Willys.
 
 
 

Hoola bronzer ♡

Något som jag verkligen skulle vilja köpa är ett Hoola bronzer från Benefit. Det är väldigt många som har det och jag tror inte att jag har hört en enda som har sagt något dåligt om det. Det kostar ca 300:- så tror faktiskt att jag ska ta och köpa det nu på jullovet! 
 
 

♡♡

 

bio idag ♡

Som ni kanske märkte igår så bloggade jag knappt något. Och det var för att min mormor och morfar har inget wifi och när jag internetdelade så var det verkligen hur segt som helst och jag orkade faktiskt inte hålla på med det igår så jag sket i det. Men idag är det en ny dag och nya tag haha! Vi åker från mormor & morfar vid 2 tiden och sen ikväll så ska jag på bio med Emelie, Katlin, Emma, Sini och Erika så det ska bli riktigt kul!
Hoppas ni får en bra dag, puss! 
 
 

Mot mormor och morfar ♡

Hejsan!
 
Just nu så sitter jag och pappa i bilen och väntar på mamma för att hon har gått in på Maxi för att köpa lite grejer. Vi ska till mormor och morfar idag och sova där till imorgon. Min moster och hennes familj kommer också att vara där så det kommer att bli hur mysigt och trevligt som helst!! Men vi ska bara ta det lugnt, umgås, ge julklappar och så ska jag leka med mina kusiner såklart hihi 
 
 
 

Fucking Åmål

Hej på er!
 
Nu så har jag tagit bort sminket och bytt om till pyamas och börjat titta på "Fucking Åmål". Har kollat i snart 20 minuter ungefär och den verkar bra faktiskt! När jag har kollat klart på filmen så ska jag gå och borsta tänderna osv och sen går jag nog och lägger mig. Har haft en bra julafton med julklappar som jag är jättenöjd över, god mat osv..
 
 
 
 

Ny favoritplattång ♡

Plattången som jag fick i julklapp utav mamma & pappa är hur bra som helst! Man kan välja själv hur många grader man vill ha, och håret blir verkligen rakt! Så är hur nöjd som helst med den, och sen så fick jag ju en borste till också och den är också jättebra. Gillar att den är stor för det blir mycket enklare att borsta då!
 
 

 
 
 
 

Julklappar♡♡

Nutellaburk från mamma & pappa:
 
 
Ljus från mamma & pappa:
 
 
2 Body lotions från mamma & pappa:
 
 
Knästrumpor från mamma & pappa:
 
 
Pyamas från mamma & pappa:
 
 
"Hot chocolate set" från mamma & pappa:
 
 
2 Ansiktsmasker, body scrub, sminkborttagningsservetter från mamma & pappa:
 
 
Mascara från mamma & pappa:
 
 
Hårborste från mamma & pappa:
 
 
Pengar från Tytti & Markku:
 
 
Pengar från min farbror Janne:
 
 
Pengar från Nicke & Anna:
 
 
Sminkset med borstar och smink i från mamma & pappa:
 
 
Presentkort på Donken och New Yorker från mamma & pappa:
 
 
2 Säsonger utav PLL och 3 filmer från mamma & pappa:
 
 
Plattång från mamma & pappa:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kalle anka nuuu




God jul ♡

 

Our christmas tree ♡

 

Julbak idag ♡

Hejhej!
 
Idag så har det blivit en hel del julbak. Jag och Beata bakade pepparkakor och lussebullar och sedan när Beata hade åkt hem så gjorde jag julgodis! Det blev jättegott så det var helt klart värt att baka hela dagen + att det är kul att baka också! Men har haft en jättebra dag med Beata med julbak, gett julklappar, larvat oss och skrattat! 
 
 
Bild på julgodiset verkar inte vilja laddas upp nu, så hoppas det är ok haha
 

Tomorrow ♡♡

 

Tomorrow is the day! ♡

Hej på er!
 
Idag så har jag inte haft någon feber vilket är hur skönt som helst! Är bara förskyld så det får jag väll stå ut med i guess haha. Men jag och Beata har bakat pepparkakor och nu så ska vi baka lussebullar och sen ska vi göra en annan grej som jag inte vet vad det heter hahah men kommer att lägga upp bilder senare. Men ikväll så är det uppesittarkväll så man får väll hoppas att man vinner något hehe. Men nu så ska vi gå och baka, puss! 
 
 

Hello

Hejsan 
 
Just nu sitter bianca och bajsar pepparkaksdeg, myspys.
 
 
men nu måste jag gå, hejdå 

Julklapp från bästevän! ♡

 

Sjuk :(

Fan fan fan fan fan fan fan..
Har feber och är rätt så förskyld kan man ju säga.. Varför just nu!?!?!?! Jaja jag ska ta det lugnt och inte åka iväg något tills jag blir frisk igen för jag tror/hoppas inte att det varar länge. Men om jag inte har någon feber imorgon så kommer Beata hit och vi ska julbaka och ge varandra julklappar så det blir mys! Hoppas verkligen att jag inte har någon feber bara! Men just nu så skypar jag med Beata och ska snart gå och ta något att äta, puss! 
 
 

Inspiration ♡

 

Lite utav julpyntningen i huset ♡

 
 

Julklappar, check!

Hejheeej!
 
Nu så har jag köpt julklappar till mamma, pappa, Beata och Whilma och jag blev rätt så nöjd så hoppas att dom också blir det hehe. Men jag försökte att uppdatera i Skärholmen men det gick inte.. som vanligt när det gäller blogg.se appen typ haha. Men dagen vart iallafall lyckad med Sini! Nu så har jag slagit in alla julklappar och nu så ska jag göra ett till blogginlägg, puss! 
 
 
 
 

Today ♡

Hola amigos!
 
Jag har gått och blivit förskyld.. usch hatar verkligen det.. men jaja det är inte så illa nu iallafall, för det är som värst på morgonen. Men vad händer idag? jag ska åka till Skärholmen med Sini och köpa julklappar! Sen så käkar vi lunch där också så det blir mys. Beata stackarn har jätteont i nacken :(, krya på dig älskling! 
Men jag uppdaterar i Skärholmen också så vi hörs! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goodnight lovies ♡

Nu så har jag precis gjort mig iordning och tänkte faktiskt gå och lägga mig. Ska kolla lite på mobilen bara sen så ska jag sova. Imorgon så blir det förmodligen att åka och handla julklappar. Ska in till stan med Beata förmodligen om hon mår bra för hon kan knappt röra sin nacke just nu, hoppas det blir bättre babe!
Men jag har haft en mysig kväll med mycket filmtittande och har bara myst i soffan 
 
 

Where's the snow? ♡

Blir galen snart, vart är snön? det är liksom julafton om 3 dagar och det är ingen snö? det är inte ens minusgrader. 
 
BLÄÄÄÄÄ
 
 

Project X ♡

 Nu så sitter jag i soffan och har precis ätit middag och kollar på Project X. Har hört att den är bra så ville se den. när jag har kollat klart så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kollar förmodligen på en till film i think! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vad man kan göra på vintern:

 
Vinter shoppa, baka goda julbakelser, dricka varm choklad, åka skridskor, kolla på julfilmer, bygga snögubbar, åka pulka, fota massa vinterbilder 

Träning - julhandlat ♡

Hej på er!
 
Idag så hade jag träning vid 10-11 ungefär och medans jag tränade så åkte mina föräldrar och julhandlade. Efter att jag hade tränat så åt hela familjen på donken haha. Och nu när vi kom hem så hjälpte jag till att packa upp allt som mamma och pappa har köpt. Massa godsaker hihi! 
 
 

It's time to make a wish ♡

 

Exempel på hur man kan sminka sig på nyår ♡

 

Hairstyles- winter ♡

 

Blue mountain state ♡

Sitter i soffan och äter popcorn, dricker trocadero och har precis satt på serien "Blue mountaion state" Den suger just nu men jag är sån som vill kolla klart på något även om det är dåligt hahah. Innan så åt jag massa godsaker med mami & papi. Frukt, ost med kex och massa annat. Men nu så ska jag fortsätta titta, puss! 
 
 
 
 

Nöjd ♡

Hejhej!
 
Som ni ser så har jag gjort om headern och bytt design helt nu. Blev inte så nöjd med mitt förra som jag hade så nu har jag fixat och nu är jag äntligen nöjd! För designen + headern är en grej som gör att det blir roligare att blogga om det ser bra ut tycker jag! Men nu är jag nöjd iallafall 
 

Idag ska bli en bra dag ♡

Godmorgon! 
 
Igår så blev det inte alls som planerat.. Jag skulle ju ha kollat på filmer och bakat muffins men istället så gick jag upp till Casper och va med han och Marcus hela kvällen typ. Men vi kollade på film, spelade och bara chillade. 
Men idag så ska jag faktiskt kolla på Harry Potter hihi och sen vid 4 så har jag träning. Ha en bra dag ni meeeed! :*
 
 

Drunk - cover


Godmorgon ♡

Godmorgon alla fina!
 
Jag vaknade vid 10 tiden och sen låg jag kvar i sängen till 10:40. La mig i soffan och gjorde en ny design + header och har bara tagit det lugnt och myst. Idag så hade jag faktiskt tänkt att ha ett litet film maration och titta på Harry Potter filmerna. Får se hur länge jag orkar att kolla hehe.. 
Sen blir det nog att baka chokladmuffins också tror jag, så det blir en mysig dag för mig idag!
 
Men nu så ska jag gå och göra iordning frukost så bloggar jag mer sen, puss! :*

 

3 mysiga outfits ♡

 

plättar

Godmorgon tänkte jag skriva men nej det passar inte riktigt in just nu hehe..
Jag och Beata deckade vid 3 tiden nu på dagen för vi var så jäkla trötta eftersom att vi sov mindre än 2 timmar inatt. Nu så sitter vi i sängen, eller ja.. Beata har somnat igen ahahaha, men ska väcka henne snart! Nu så har jag jullov btw och det kommer att bli gryyyymt. Och jag har mycket mer tid för att uppdatera också! Ni får 3 bilder ifrån när vi lagade plättar tidigare idag.
 
 

kvällen/natten

"Godmorgon" 
 
Är helt död just nu. Har sovit mindre än 2 timmar så aa.. 
Men igår så kom jag till skolan runt 9-tiden (på kvällen alltså eftersom att vi skulle sova över i skolan)
Vi gjorde massa saker. Vi sjöng singstar, dansade, sjöng, körde skp och ryska posten hahahahhaha. Och sen vid 5 tiden så gick jag och la mig och sen väcktes man vid 7... Så är jäkligt trött just nu haha. Men kvällen/natten blev lyckad iallafall!
 
 
 

Julpyntning i rummet ♡

 

sovmorgon imorgon ocksååå

Hejhej!
 
Förlåt för ingen bloggning idag men har inte haft så mycket tid till det faktiskt. Orkar faktiskt inte berätta om dagen heller haha. Blir så mycket att läsa. Men kan berätta lite kort..
Jag och klassen åkte in till stan idag för att kolla i affärer/julmarknader osv.. jag gick med ett litet gäng och några köpte donuts och sen så käkade jag på donken med Beata, Whilma, Emelie och Paulina. Sen efterråt så följde jag med Bea hem med Nelly, Sini och Hannes och pratade om allt möjligt osv.. sen hade jag träning och när jag kom hem tränade jag och sen hoppade jag in i duschen. Helt ok dag!
 
 

Hot chocolate ♡

Det godaste att dricka på vintern! 
 
 

T I E R D

Börjar att bli väldigt trött nu känner jag. Ska gå och göra mig iordning snart innan jag går och lägger mig. Imorgon har jag sovmorgon, så istället för att gå upp 06:15 så ska jag gå upp 07:45 så det är hur skönt som helst! Men jag ska in till stan imorgon med skolan för att gå på julmarknad. Inte direkt taggad för jag gillar inte gamla stan så mycket.. :/
 
-Arkivbild-
 
 

today ♡

Hej på er!
 
Idag så ska jag och Beata åka till Skärholmen för att hon ska köpa julklappar. Jag hakar bara på för jag ska inte köpa något. Men efter det så åker jag till träningen och har träning i ca 2 timmar och sedan drar jag hem, tränar, duschar osv och så fixar jag för imorgon. Hoppas ni får en bra dag, puss! 
 
 

Nyårslöften ♡

Snart så är det ju ett nytt år och jag har lite grejer som jag ska tänka lite extra mycket på och som jag ska bli bättre på osv.. Och det är att jag ska gå efter olika träningsscheman + öva på vighet varje dag. Behöver ju inte träna varje dag men iallafall försöka att öva på vigheten. Sen så ska jag satsa mycket mer på skolan!
 
 

6 parfymer som jag gillar ♡

 

♡♡♡

 

Julmarknad - gamla stan ♡

Hejsan!
 
Idag efter julshowen så åkte jag och pappa hem. Sen så åkte jag, mamma och pappa in till stan för att gå på julmarknad och så kollade vi i lite affärer osv. Det var mysigt :). Men sen senare så hämtade vi Jessan och vi drog och åt på resturang, och nu så har jag kommit hem och lyssnar på musik och har precis fört över bilderna från idag till datorn!
 
 

Dinner 👌




Getting ready ♡

Godmorgon!
 
Jag gick upp vid 06:45 för att börja göra mig iordning till julshowen som jag har idag med min konståkningsklubb. Ska bli jätteroligt faktiskt och det är ju en tradition som vi har så ja..
Men nu så har jag precis packat i allt som jag ska ha på mig osv och så ska jag locka håret lite till innan jag drar. 
 
Önskar mig verkligen en ny locktång på julafton, för min suger verkligen!!
 
 

Nyårs outfit ♡

 

lite bilder från igår ♡

Haha jag och Beata fotade ju en del igår och jag lägger upp några utav bilderna som jag själv tyckte blev bäst hehe.
 
 

Christmas nails 💅

 

♡♡♡♡♡♡

Har ni hört The fooo's nya låt!? Det är en jullåt och den heter "It's time to make a wish" Jag tycker verkligen att ni ska lyssna på den för den är huuuur jäkla bra som helst!
 
 

myys

Hejhej!
 
Imorgon så börjar jag 09:40 så det är väldigt nice! Beata är hos mig och hon ska sova här så det är myys. Vi har fotat massa och haft skitkul haha. Men nu så ska vi äta B&J och titta på "Bad santa" Puss! :*
 
 

Mina 2 favorit julfilmer ♡

 
Dom absolut bästa!

pizza ♡♡

Hejhej!
 
Idag efter skolan så åkte jag hem först. Åt mellis, bytte om och satte upp håret. Sedan så åkte jag till träninge och hade fys + ispass. Vi övade på julprogrammet på ispasset som är på lördag. Måste vara i ishuset 08:45 SENAST typ. Kommer att vara helt död hehe.. Men sen när jag kom hem så duschade jag, åt pizza till middag och sen tände jag ljus och la mig i sängen som vanligt hehe. 
 
 

♡♡

 

4 bra jullåtar ♡

 

I love him so damn much! ♡

 

Vad önskar jag mig i julklapp?.. ♡

Jag önskar mig inte ett dugg mycket i år faktiskt. Presentkort&biokort, en resa till London, skönhet/hår/smink produkter och pengar! Det är det som jag önskar mig i år helt enkelt.
 
Vad önskar ni er i julklapp?
 

Haha typical girls ;*

 

3 chick flicks

 
Här är 3 chick flicks som jag tycker är bra! Men min absoluta favorit är Freaky Friday. Den är sååå bra och den är jäkligt rolig!
 
 

Winter essentials ♡

 

cozymozy

Har satt mig i sängen nu och fixat varm choklad, tänt ljus och ska titta på TVD. Kan en söndagskväll bli mysigare?
 
 

Fördelar med vintern ❆

Julafton, snö, ljusslingor, julmusik, julfilmer, varm choklad, julpyntning, fina jackor&skor, åka skridskor, julmarknader, Mysiga stickade tröjor, uggs, nyårsafton, chokladkalender, julklappar, julmat. 
 
Listan kan hålla på väääldigt länge!
 
 

Julpynta + julmusik

Hola amigos!
Nu så har jag precis kommit hem ifrån att ha varit i ishuset och kollat på när folk har tävlat. Nu så har jag precis satt på julmusik och tänkte tända lite ljus och börja julpynta. Vi har inte gjort det än så jag känner att det är dags att göra det nu hehe. 
 
 

Tävlingen idag

Tävlingen idag gick grymt bra! Jag kom faktiskt 2a och jag blev/är helt ckockad. När hon som ropade upp vilken plats man kom på ropade upp mig som plats nummer 2 så började jag gapa och såg skitchockad ut hahahha. Men det är jättekul iallafall och jag är hur glad som helst verkligen!
 
 

Winter jackets & shoes

 

Idol finalen 2013

Hej på eeeer! 
Jag kom hem ifrån idol finalen för kanske 35-40 minuter sedan. Kvällen har varit hur bra som helst! Förutom lite grejer som hände med det löste sig och kvällen fortsatte och den var verkligen grym! Jag, Paulina, Whilma och Emelie sjöng och skrek som jag vet inte vad när killarna uppträdde. Och killarna.. asså dom var så himla duktiga, kan verkligen inte beskriva med ord hur jäkla stolt jag är över dom! Det var så grymt kul och det kommer att vara en kväll som jag inte kommer att glömma. 
 
 

Jättefin juloutfit ♡

 

Förra helgen


study time ✎

Hejhej!
 
Idag så snöade det ÄNTLGEN!!! Fast det mesta gick ju bort rätt fort men endå! Det ska snöa typ hela helgen så det är skitbra. Nu, eller snart så ska jag börja plugga inför 3 (!!!) prov som jag har imorgon. Ska plugga till 9 ikväll (med korta 10 minuters pauser) Så ja.. men först så ska jag byta om till min sköna pyamas och sen krypa ner i sängen igen och börja plugga. 
 
 
 

The weekend ♡

Fredag: Jag, Whilma, Paulina & Emelie ska till globen för att kolla på idolfinalen där även killarna (The Fooo) ska uppträda. 
 
Lördag: Jag har tävling vid 15:15 tiden ungefär. Sedan efter det så ska jag förmodligen sova hos Whilma.
 
Söndag: Jag och Whilma åker in till studion och ska se om vi även hinner att säga hejdå till Omar.
 
Som ni ser så har jag fullt upp i helgen men den kommer verkligen att bli hur grym som helst!
 
 
 

Tips på julklappar till pappa

 

Svar på kommentar

 
Sv: Förlåt men är bara tvungen att svara på det här haha. För det första.. frågade jag om hur det stavades :)? NEJ det gjorde jag inte. 2. Har du tänkt på att man kan råka skriva fel när man skriver för snabbt :)? Nej, skulle inte tro det. 
 
Dryga frågor får dryga svar, deal with it :)

I never thought that a boy would mean so much 2 me, and then i met you.. ♡

 

Tips på julklappar till mamma ♡

 

School

Hej på er!
 
Försov mig lite imorse men jag hann endå som tur va. Blev lite stressigt men what to do? haha. Jag har iallafall bildlektion nu och jag har precis ritat min skiss. Håller på att plugga lite SO och ska plugga lite under skoldagen så jag kan åka in till studion efter skolan. Ska dit med Whilma och kanske Paulina? I don't know. Men ni får ha en jättebra dag så bloggar jag senare, puss! :*
 
 

Tips på julklappar till brorsan ♚

 

mer saker till rummet

 

Påväg hem från träningen ❤️

Hola amigos! 
Sitter just nu i bilen och har precis tränat. Har gått bra idag och det var väldigt roligt! Moster åkte ju hem idag vilket var hur tråkigt som helst, saknar henne redan.. Men jessan ska sova hos oss inatt igen så det blir mys. Vi har hämtat pizza som vi ska äta till middag så det ska bli jäkligt gott. 




Tips på julklappar till syrran ♡

 
©

RSS 2.0