tidig julklapp

Fick en tidig julklapp från moster och det var en jättefin topp! Tänkte ha den på nyår faktiskt med ett par svarta jeans eller tights och några snygga kanske guldiga armband till? Älskar den och tycker att den är supersnygg.
 
 

jul saker

Här är 3 nya grejer som jag tänkte ha i mitt rum och pyssla/fixa lite med. Jag fick ljusslingan utav mamma och pappa igår och snösprayen och ljuset köpte jag idag! Ska börja julpynta imorgon, för imorgon är det ju första advent. Oh my godness vad tiden går fort.
 
 

Börjar imorgon

Vilka är på?
 
 

shopping-day

Hejsan!
 
Idag så har jag, mamma och moster varit och shoppat. Eller jag har inte köpt något men har fått lite grejer. Vi åkte först till skärholmen och sen till kungenskurva osv.. Jag fick tröjan som jag har på bilden längst ner till höger utav moster som tidig julklapp och jag tycker att den är superfin! Sen så fick jag lite ljusslingor som jag ska ha i mitt rum och tuggummi och lite godis och sånt där. Till lunch så åt jag kinamat och det var hur gott som helst! Blev dock övermätt hehe.. 
 
 

please let it snow ♡

 

Inte platta håret

Jag har hållt mig hela veckan att inte platta mitt hår och jag tänker faktiskt inte platta håret fram till julafton hade jag tänkt. Mitt hår är så slitet och det är pga att jag plattar mitt hår för mycket. Så ska ta paus från plattången i ca en månad nu.
 
Det är något som ni också borde testa om ni inte vill få mer slitet hår!

 

Thursday

Godmorgon! 
Sitter just nu på bussen mot skolan. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Funderade på att åka till studion först men jag vet inte. Men humöret är på topp och allt känns bra så det blir nog en bra dag idaaaag. Men ni får ha en jättebra dag så bloggar jag mer sen, puss! :*




Grym dag!

Dagen idag har verkligen varit min lyckodag! Har varit glad hela dagen. Jag och Bea ska på killarnas konsert och sen så svarade thefooomusic mig på twitter och dom två grejerna gjorde verkligen hela min dag. Efter skolan så drog jag och Beata och fixade praoplats och så åt vi på donken efter och hade det mys. Sen efter det så hade jag träning så var tvungen att dra då. Men sjukt lyckad dag iallafall!
 
 

6 viktiga saker att ha med sig enligt mig

 
 
//1: hörlurar// 2: laddare// 3: Mobil // 4: Plånbok // 5. Body mist // 6: Läppbalsam // 
 

yumyum

 
fyfan vad gott..

Just cilli'n

När man kommer hem på kvällen, tar en varm dusch, tänder ljus och lägger sig i sin sköna säng. Asså det är en såååån jäkla underbar känsla! Brukar nästan göra det varje kväll och sen så kollar jag lite bloggar och youtubevideos, är inne på twitter och bara tar det chill liksom. Och sen så brukar jag även ta något att äta efter ett tag håhå. Mysmys!
 
 

Hos Whilma!

Hej på er! 
Är hemma hos Whilma just nu (är ni förvånade?) hahaha
Men vi har suttit vid datorerna, snackat, och nu så har vi precis pluggat lite. Har skrivit klart min berättelse i svenskan som jag har skickat in och ska snart börja plugga lite engelska. Men jag var ju här igår också och då så fotade vi en del så lägger upp en utav dom nu: (fotad med Whilmas kamera)
 
bajskorv

Med min bebiii




Snabb söndag

Den här dagen har gått hur fort som helst. Kan bero på att jag och Whilma vaknade rätt sent hehe.. men Whilma åkte hem rätt tidigt, och typ en timme efter att hon hade åkt hem så åkte jag till träningen och tränade i 2 timmar. Sen kom jag hem, åt, duschade och sen pluggade jag och fick rätt mycket gjort faktiskt så det känns bra!
Nu så ligger jag i sängen, lyssnar på musik och ska snart kolla på lite youtubevideos.
 
Puss&kram! 
 
 

fuck school

 
Har SÅ mycket i skolan just nu, förstår inte hur lärarna tänker.. hur ska vi hinna med allt? Jag måste göra 4 läxor idag och jag fattar inte hur jag ska hinna och orka. Men jag måste iallafall börja plugga lite nu innan jag åker till träningen om typ 40 minuter. Wish me good luck eller nåt..

kvällen

Kvällen har varit hur bra som helst! Vi har varit ute och fotat ett bra tag och sen så har vi garvat hur mycket som helst, dansat och lyssnat på musik, och sen så har vi kollat på "The notebook" och den var bra faktiskt men väldigt sorglig. Men nu så ska vi snart gå och göra oss iordning och sen sova i think. Hoppas att ni också har haft en bra lördag, puss! :*
 
 

Tävlingen idag

Hejhej!
 
Jag och Whilma är hemma hos mig just nu och hon ska sova här så det blir gryyymt. Tävlingen idag gick helt OK. Tyckte att jag gjorde ett ganska bra åk iallafall men kom på delad plats. Men jag var i Husby och flera timmar och sen åkte vi hem. Jessan och mamma kollade på mig idag så det var kuuuul. Fick lite grejer också och det var jättesnällt utav dom! Men nu så ska jag och Whilma fota så vi hörs senare, puss! :*
 
 

Tagga tävling




liiiten nackdel med vintern..

Som vissa kanske vet så längtar jag sjukt mycket till vintern men det finns ju såklart vissa nackdelar med vintern också.. som tillexempel att man inte kan sola och bli brun.. BUHUUU.
Nej men jag vill vara brun året om ju! Jag har väldigt lätt för att bli brun och när jag blir det så vill jag ju att det ska hålla på vintern också.. 
Och att gå och sola i snön kommer inte att funka direkt hahah. Men jaja, får vara en blekfis då hehe..
 
 

Tips på affärer ♡

Tänkte tipsa om lite affärer/märken osv som jag gillar. Jag kan börja med att säga att jag inte direkt är ett fan utav hunters och michael kors. Det är ett stort X på dom för mig. Men jag brukar inte köpa några speciella märken direkt. Men dom affärerna/märkena som jag brukar köpa är:
 
Victoria's secret
Brandy Melville
Gina tricot
H&M
Cubus
Hollister (inte alls ofta)
The body shop
New yorker
 
Där är några utav dom affärerna som jag brukar shoppa på. Victoria's secret affären finns ju inte i Sverige men det finns ju body splashes osv.. 
 
 

nytt

Har precis lekt lite med min header och design och fixat nytt. Behöver hjälp med att ta bort två grejer bara som jag ska fråga Amanda om imorgon haha. För där det står "deisgn by...." det ska bort för det är jag som har gjort det mesta liksom och sen så ska jag fixa mina länkar lite osv.. Men vill bara säga att headern är gjord på ca 5-10 minuter och bara så att ni vet så är detta tillfälligt. Ska byta snart igen men ville ha något nytt så jag gjorde det här lite snabbt liksom! :)
 
 

helt ok

Hejhej!
 
Dagen idag har varit helt OK. Hade väldigt tråkiga lektioner förutom elevens val då jag har idrott. Jag spealde då badminton med Whilma, Beata, Erika och Martin. Efter skolan så drog jag och Beata hem till henne. Vi har spelat spel, spelat FIFA, käkat pannkakor och nu så sitter vi vid datorerna och bara chillar, men vi ska fortsätta spela snaaaart. 
 
4 utav alla tweets som jag har tweetat idag:
 
 

Mina 4 favoritlåtar just nu




forget the shit and be happy :)

Är själv såååå trött på att bråka med folk, vara ledsen och liksom vara deep 24/7. Va med människor som gör dig glad, glöm allt som är dåligt och va glad! Jag vet att det kan va jättesvårt om man verkligen är jätteledsen, men försök iallafall, för det hjälper! 
 
 

He is my everything ♡

 

people change

2012:
 
2013: 
 
 

bakat muffins med whilma tidigare idag

Whilma tog min kamera och fotade lite medans vi bakade, så bilderna är tagna utav både henne och mig!
 
 

study time

Hejhej!
 
Just nu så sitter jag och Whilma hemma hos mig och har precis ätit mellis och ska snart börja att plugga. Sen när vi har pluggat ett tag så ska vi förmodligen baka och sen kanske vi tittar på någon film eller gör nåt liknande. En mysig måndag helt enkelt! Men nu så ska jag snart börja plugga men jag bloggar mer senare, pusspuss! :*
 
 

tråååk

Hejsan!
 
Idag så har jag bara varit hemma som vanligt nu på senaste tiden eftersom att jag har varit sjuk haha. Har sjungt och spelar lite gitarr, suttit vid datan, ätit (no shit), och nu väntar jag på att Whilma ska logga in på skype haha. Men imorgon så ska jag till skolan. Eller jag tror det iallfall, för jag är ju typ frisk, är lite förskyld bara men det gör ju inget liksom! Men den här helgen har varit väldigt lugn, har bara varit hemma. Men nästa helg så blir det nog lite planer iallafall. 
 
Pusspuss! :*
 
 

walt disney

 

i ♡ music

 

creepy & dark outside

 

Pappa fixade laddaren

 Ååååh asså vet ni hur glad jag är just nu!? det var ju hur mycket glapp som helst i min laddare och det gick inte när jag försökte. Men sen så testade pappa och då funkade det! så nu så kan jag sitta vid datan igen. Har varit utan den i bara några dagar men känns som typ flera veckor hahah. Men ja, ska blogga bra nu så att ni vet. Om den inte fuckar upp igen hehe.. men ha en bra dag, puss! :*

 

16 november


Andledning till att jag inte har bloggat


s👐agination

 

fördel med att vara sjuk

När mamma kom hem från jobbet så hade hon köpt glass, ett ljus och en tidning till mig. Fick det för att jag är sjuk och då blev det lite lyx hehe. Så det finns ju trots allt liite fördelar med att vara sjuk ibland haha. Men jag har bara legat i soffan idag, suttit vid datan och hållt på med mobilen. Finns ju liksom inte så mycket annat att göra när man är sjuk. Men imorse när jag vaknade så hade jag 39,1 graders feber och mådde jääättedåligt. Men nu så mår jag mycket bättre till skillnad mot imorse iallfall så det är ju bra. 
 
 

#HappyBirthdayOmarRudberg ♡

Grattis babe, älskar dig så otroligt mycket och det kommer jag att göra livet ut, promise! 
 
 

sick

Hej allihopa!
 
Jag har gått och blivit sjuk.. gud jag orkar verkligen inte vara sjuk HATAR DET! Nu är både jag, Whilma & Emelie sjuka så det är skit dååååligt. Men iallfall, jag måste inse att jag inte kommer att bli friskare utav att jag klagar så nu struntar jag i det hahaha. Men jag ska inte till skolan imorgon. Ska va hemma och ta det lugnt, dricka varm choklad, äta piggelin som papi köpte hem idag och bara hoppas på att jag blir frisk så fort som möjligt. Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör iallafall, puss! :*
 
 

Lördag/söndag

 
-Lång inlägg, läs inte hela om ni inte orkar-
Min helg har verkligen varit hur grym som helst! Igår så åkte jag, Whilma, Paulina & Emelie in till stan och där mötte vi Vendela. Vi skulle ge Omar födelsedagspresenter eftersom att han fyller år på tisdag men han är i Göteborg då så vi gav dom igår. Senare på kvällen så gick killarna ut ur studion och så gick dom till ett ställe där dom skulle spela in en video och dom dansade och sjöng lite och ett gäng foooers stod och kollade på dom och alla försökte va tysta så att dom inte skulle höra oss osv.. det va så kul hahaha. Men sen när dom kom till oss så fick vi krama alla och prata lite osv.. Sen så drog Paulina hem och resten drog till Vendela. Vendela hade hyrt en lokal hos henne där vi sov och vi hade så jävla kul, vi fotade, snackade, dansade, sjöng, åt osv.. vi gick och la oss vid typ 6. Sen idag så drog vi in mot stan men Emelie var sjuk så hon drog hem. Jag Whilma & Vendela mötte på Omar och då gick vi med han till tågstationen eftersom att han skulle hem. Hur grym helg som helst och tack till Paulina, Emelie, Whilma & Vendela som gjorde den bäst! 
 
 
Några "egopics" på Vendela:
 
 
 
 

mina favoriter igår

 
Fick en kram utav alla och frågade hur dom mådde osv.. jag mår så bra när jag är med dom, dom betyder allt!

wifi, food, my bed = perfection

Hejsan!
 
Ligger i sängen just nu och skriver med Whilma, Emelie & Vendela. Kvällen har spenderats åt att äta godis, sitta vid datan och bara ligga i sängen haha. Jag, mamma & pappa åkte även en sväng och handlade förut och då fick jag den nya FRIDA tidningen där killarna är med och en godispåse "Merthers Original" som är så sjukt goda! Men jag ska alldeles straxt gå och borsta tänderna och tvätta bort sminket och sen kolla lite på mobilen och sen så ska jag sova, Blir en låååång dag för mig imorgon men jag berättar mer om det imorgon, puss! :*
 
 

god middag ♡

 

Friday ♡♡♡

Godmorgon!
 
Äntligen så är det fredag och det ska bli sååå skönt med helg! Måste faktiskt säga att jag har varit väldigt duktig i skolan den här veckan! Har jobbat på bra, lyssnat på lektionerna och för det mesta inte hållt på med massa andra grejer så det är ju skitbra. Men min helg kommer att se ut såhär:
 
Idag: Är först i skolan, sen på eftermiddan/kvällen så ska jag bara umgås med min familj vilket jag inte har gjort på jättelänge eftersom att jag alltid åker iväg osv..
 
Lördag: Imorgon så kommer det helt klart att bli grymt!! Först så ska jag, Paulina, Vendela, Whilma & Emelie in till stan för att vi ska fira Omar eftersom att han fyller år snart. Men eftersom att han är i Göteborg på tisdag så firar vi han nu i helgen istället. Och sen på kvällen så ska jag, Whilma & Emelie sova hos Vendela i en lokal som Vendela har hyrt så det kommer att bli hur jäkla grymt som helst!
 
Söndag: Inget planerat än, får se vad som händer helt enkelt!
 
 

Dagen..

Hejhej!
 
Dagen idag har inte varit bra kan man säga.. 
Det hände en grej som jag inte tänker att ta upp på grund utav MASSA andledningar. Men jag har inte gråtit så mycket som jag gjorde idag på flera flera månader så det var verkligen hemskt..
 
Men ja.. efter skolan så följde jag med Whilma hem och vi åt, lyssnade på musik, kollade dans tutorials och dansade haha, åt sockerkaka, körde blindbock med hennes brorsa hahah, och så gjorde vi lite vines osv..
 
Men nu på kvällen så har jag käkat mjölk&flingor, twittrat, duschat och bara tagit det chill.
 
 

todays

 

my heroes

Jag har gjort en video till mina favoritkillar och tänkte lägga upp den här på bloggen för er som vill se den! :)
 

mycket just nu

Som ni märker så suger verkligen min uppdatering på veckodagarna men det är för att jag fokuserar på skolan väldigt mycket och sen har jag även träningar. Och dom dagarna som jag inte har träningar är jag oftast med kompisar eller drar till studion osv så jag hinner liksom inte att blogga. Men jag ska verkligen försöka för jag vill ju blogga för jag älskar ju det liksom! Okej, känner att jag skriver "liksom" väldigt mycket nu men jaja hehe..
Ska sjunga lite nu håhå, pusspuss! :*
 
 

One of my dreams right now...

 
Vill åka till London soooo badly just nu! :(
 
 

Workout ♕

Tänkte ge ett jätteroligt/bra träningstips till er som gillar att träna! Gå in på Weheartit.com och sök på "workout challenge" då så kommer det upp massa olika bilder med challenges som ni kan göra. Tillexempel så kanske det står "30 days challenge" och så står det för varje dag vad du ska göra osv.. tycker själv att det verkar hur roligt som helst och väldigt bra också! Just nu så har jag börjat med en challenge då man ska stå i plankan ca varje dag och så står det hur länge jag ska stå osv.. tänkte bara att det kunde vara roligt för er att pröva!
 
 Det går inte att ladda upp bilder just nu, vet inte varför så det blir tyvärr ingen bild:/

inspiration ♡

 

study time, yeey

Hejhej!
 
Ja.. idag är det söndag.. vad ska man säga? Är inte direkt taggad till skolan men ska endå bli helt OK tycker jag. Jag vaknade vid 12:20 ungefär och sen gick jag upp och gjorde mig iordning lite snabbt och nu så har jag satt mig i sängen och ska plugga. Ska plugga tills jag är klar med kanske någon paus och sen ikväll så har jag träning i 2 timmar och sen efter träningen så ska jag bara fixa lite inför imorgon osv.. 
Men nu fastnar jag vid Twitter hela tiden så måste fokusera nu och börja plugga haha!
 
 

lyckad dag

Hejhej!
 
Ska sova snart men ville göra ett blogginlägg innan hehe. För er som hann se inlägget innan där jag skrev att jag skulle göra en "november challenge" så tog jag bort det inlägget. Kommer förmodligen att göra en sån nästa månad istället, vi får se helt enkelt! Men iallfall, dagen idag var väldigt mysig och bra. Jag och Beata var i Skärholmen runt 4 tiden och vi gick runt i massa affärer och så fikade vi. Vi tog en varsin cola och varsin chokladboll vilket var väldigt gott! Jag köpte ett läppbalsam på The body shop för 65:- som jag redan är typ helt in love with hehe. Men hoppas att ni också har haft en bra dag, puss! :*
 
 

skärholmen

Hola peepz!
 
Idag så vaknade jag och Beata ganska så sent, vi gick upp och gjorde oss iordning vid ca halv 1. Men iallfall, idag så ska vi till Skärholmen. Vi ska fika och kolla lite i affärer osv.. så det blir mys! Idag är det sista dagen på höstlovet som jag kan "ha kul" för imorgon så ska jag bara fixa massa, plugga osv.. alltså bara ha en hemmadag vilket jag inte har haft på hela höstlovet i think. Men hoppas att ni får en bra dag, puss! :*
 
 

sova snart 💤

Hejhej!
 
Jag och Beata har kollat på 2 filmer, vi kollade på scary movie & boattrip. Vi hade massa snacks osv så det va nice! Men ja, vi har målat naglarna (som ni kanske såg i något inlägg under), haft ansiktsmask och bara haft det mys liksom. Nu så ska vi snart sova. Hoppas att ni också har haft en bra dag&kväll så bloggar jag mer sen/imorgon.
 
Pusspuss! :*
 
 

be crazy, be wild, be you!

 
 

nails

 
 
 

s w a g

 

Dagen/kvällen me Hannah


sjukt rolig kväll

Hejsan!
 
Just nu så fotar Hannah sina grejer som hon köpte idag och jag ligger i hennes säng och bloggar hehe. Kvällen har iallfall varit hur mysig och rolig som helst. När vi kom hem från stan så tog vi det bara lite lugnt och satt vid datorerna osv.. sen så drog vi till pizzerian och käkade middag där. När vi hade ätit klart så gick vi tillbaka till Hannah och då började vi att fota, sen kom jag på att det skulle va lite roligt om vi sminkade oss och fixade oss lite "läskigt" typ eftersom att det är "Halloween" idag. Så vi gjorde det och fotade massa halloween bilder och det var väldigt kul! Sen så har vi ätit chips med dipp, legat på golvet och asgarvat åt allt & inget, gjort vines och sen plockade vi fram tidiningar och "läste" väldigt oseriöst hahahah. Men iallfall hur mysigt och roligt som helst måste jag säga! 
 
 

RSS 2.0