Happy halloween đŸ‘»đŸŽƒ

 

New in ♡

Idag sÄ var ju jag och Hannah inne i stan och shoppade. Hittade lite grejer och Àr vÀldigt nöjd faktiskt!
 
 
Jag handlade pĂ„ Gina, Åhlens, Ur&penn och H&M 
 
 
Jag köpte en ansiktsmask pÄ tub som jag har velat ha ett tag sÄ Àr jÀttenöjd över den och den kostade 99:-
 
 
Eftersom att mitt kompakt puder har gÄtt sönder + Àr nÀstan helt slut sÄ köpte jag ett nytt kompakt puder för 50:-
 
 
Yayy, köpte en beanie som jag har velat ha ett tag nu hehe.. Som ni ser sÄ stÄr det "swag" pÄ den och eftersom att jag Àr rÀtt sÄ swag sÄ passar den ju perfekt pÄ mig!? Haha nej skoja men den Àr snygg tycker jaaag! Och den kostade 60:-
 
 
Jag mÄste bara sÀga att jag Àr totally in love i den hÀr paletten. Jag tycker att den liknar "naked2 palette" sjukt mycket och jag Àlskar verkligen fÀrgerna. Den kostade 149:-
 
 
Och sist men absolut inte minst sÄ köpte jag en klocka. Fastnade för den ganska sÄ snabbt, Àlskar fÀrgen och den Àr jÀttefin pÄ tycker jag! Den kostade 200:-
 
SĂ„ det var allt jag köpte och jag Ă€r hur nöjd som helst! ♡ 
 
 
 

breakfast ♕

 

godnatt

Blir en lÄng dag för mig imorgon sÄ jag sÀger godnatt nu, ska sova snart!
 
 

today

Hola!
Just nu sÄ sitter jag i min sÀng, dricker ett glas vatten och ska snart packa min vÀska för ska ivÀg snart. Men iallfall.. Idag sÄ kommer det att bli en vÀldigt bra dag. Först sÄ ska jag vara med Beata. Har inte trÀffat henne pÄ jÀttelÀnge sÄ ja, vi ska vÀl snacka, fota och ja, göra det vi brukar göra typ. Sen klockan 17:00 sÄ har jag trÀning till 19:35 och nÀr jag kommer hem frÄn trÀningen sÄ ska jag Àta middag osv och sen drar jag till Casper och Àr dÀr resten utav kvÀllen. SÄ det blir en vÀldigt bra dag, hoppas ni ocksÄ fÄr en bra dag sÄ hörs vi senare, puss! :*
 
 
 
 

grym kvÀll

KvÀllen idag var verkligen hur mysig och grym som helst!! Jag Emelie och Whilma Äkte in till stan och mötte Vendela dÀr. Vi drog till Jensens och Ät middag dÀr, huuuur mysigt som helst. Dock sÄ betalade jag ca 180 kr för maten och drickan...... men whatever det Àr höstlov och dÄ mÄste man ju lyxa till det lite hahahaha. Men iallfall, efter att vi hade kÀkat och snackat lite osv sÄ gick vi runt lite och fotade och sen sÄ drog vi. Verkligen en jÀttemysig och jÀttebra kvÀll!
 
 

Tipsar om 3 bra bloggar

1. Först sÄ hade jag tÀnkt att tipsa om Ida Wendle's blogg som Àr hur bra som helst! Bra uppdatering, tar jÀttefina bilder och bloggar om intressanta saker, tycker att alla ska kika in hennes blogg nunununun!
 
http://idawendle.blogg.se
http://idawendle.blogg.se
http://idawendle.blogg.se
 
 
2. Den andra bloggen som jag tÀnkte tipsa om Àr Emelies blogg. Jag vet tyvÀrr inte vad hon heter i efternamn men hennes blogg Àr ocksÄ hur bra som helst! OcksÄ bra uppdatering, bloggar om intressanta saker och ja.. fÄr mycket inspiration frÄn hennes blogg!
 
http://emelienea.blogg.se
http://emelienea.blogg.se
http://emelienea.blogg.se
 
 
3. Och den sista bloggen som jag hade tÀnkt att tipsa om Àr Katarina's blogg. Hon tar sjukt fina bilder och bloggar om jÀtteintressanta saker!
 
 
 
SÄ alla borde kika in dom hÀr bloggarna, för dom Àr verkligen jÀttebra! :)
 

kvÀllen igÄr

"Godmorgon"
Vi har fortfarande inte gĂ„tt upp och gjort oss iordning Ă€n hahahah. Men vi ska vĂ€ll göra oss iordning snart i think och sen sĂ„ ska vi dra till studion. Men kvĂ€llen igĂ„r var jĂ€ttebra. Vi snackade vĂ€ldigt mycket, jag fotade en del, och sen körde vi skp hahahahahahhahaha vi hade inget att göra sĂ„ jag ba "vi kör skp" sĂ„ vi gjorde det och jag höll seriöst pĂ„ att DÖ av garv Ă„t Emelie för det hĂ€nde en grej. Kunde seriöst typ inte andas och jag garvade hur lĂ€nge som helst hahahahah. Men iallafall, vi gick och la oss rĂ€tt tidigt för vi var skittrötta hahah, det blev runt 1 ungefĂ€r. 
 
 

sleepover today with my babes

Hejsan!
 
Idag sÄ kommer det att bli en grym dag&kvÀll. Jag ska ta en buss till Whilma som gÄr 13:40 och sen ikvÀll sÄ har jag trÀning sÄ dÄ gÄr jag pÄ den. Och sen efter trÀningen sÄ Äker jag tillbaka till Whilma och dÄ sÄ ska jag och Emelie sova hos henne sÄ det kommer att bli G R Y M T! Tar med mig kameran som vanligt sÄ mycket bilder blir det. Vet inte riktigt vad vi kommer att hitta pÄ men det blir vÀll det som man brukar göra pÄ sleepovers, fota, snacka, garva, Àta och ja.. bara ha det jÀvligt kul & mysigt. 
 
Hoppas att ni fÄr en lika grym dag och kvÀll som jag kommer att fÄ, puss! :*
 
 

work out

 
 

home

 Hola amigos!
 
Sitter i sÀngen nu och lyssnar pÄ musik. Hade trÀning idag i ca 2 timmar och det gick ganska bra faktistk! Frös intgenting den hÀr gÄngen och vi var i roplan dÀr det Àr som kallast. SÄ det va braaa! Resten utav kvÀllen sÄ ska jag bara mysa, lyssna pÄ musik, blogga, och ja.. bara ta det chill helt enkelt. Ni fÄr tvÄ bilder, den första Àr frÄn igÄr och den andra Àr frÄn idag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

todays inspiration

 

bra dag med blandade kÀnslor

Hejheej!
 
Är hemma hos Jessan just nu med mami. Är inne pĂ„ Twitter och bara tar det lugnt. Jag och Emelie hade det jĂ€ttemysigt i stan idag iallafall! Vi gick runt i affĂ€rer och jag hittade lite underklĂ€der och sen sĂ„ drog vi till studion mot 6 tiden. Det var nĂ€stan inga mĂ€nniskor alls dĂ€r. Men nĂ„gra var det som vi stod och snackade med och gick runt med osv.. sen kom tvĂ„ till som vi va med. Jag och Emelie missade Felix med nĂ„gra minuter vilket var vĂ€ldigt trĂ„kigt men det kommer fler chanser liksom. Men det Ă€r SÅ mycket roligare att dra till studion pĂ„ kvĂ€llen för dĂ„ Ă€r det inte sĂ„ mycket foooers dĂ€r och dĂ„ Ă€r det större chans att man fĂ„r trĂ€ffa och ta bild med killarna. Men iallfall.. tack Emelie för en jĂ€ttemysig dag!
 
Bild frÄn weheartit eftersom att jag sitter vid Jessans data :)
 
 

stan idag med emelie

Hejhej!
 
Humöret Àr pÄ topp och Àr bara allmÀnt glad liksom! Idag sÄ ska jag in till stan med Emelie. Vi kommer nog att hÀnga lite vid studion, gÄ runt lite, fota osv.. det man brukar göra nÀr man Àr i stan typ haha. Juste!! hade tÀnkt att försöka filma en video om dagen frÄn hur mina dagar ser ut pÄ höstlovet för det kan ju vara lite kul att titta pÄ kanske. Men nu sÄ ska jag packa i lite grejer i min vÀska, hoppas ni fÄr en lika bra dag som jag kommer att fÄ, pusspuss! :*
 
 

Första dagen pÄ höstlovet


bra dag

Nu sÄ sitter jag i sÀngen och har kollat pÄ Sebbes livestream ett ganska sÄ lÄngt tag hehe. Nu har dom stÀngt av och dom blev störda utav nÄnting och alla tror att det var killarna för vissa hörde att det var dom osv.. men iallfall. Idag sÄ drog jag Emelie och Whilma in till studion för vi skulle fira Felix. Killarna pratade först med alla foooers och sen sÄ fick jag lite godis utav Emelie och Whilma som jag kunde ge till Felix. NÀr jag gav det till Felix sÄ fick jag en kram och den kramen... alltsÄ omg... vÀrldens mysigaste kram, ville liksom inte slÀppa taget. Fick tyvÀrr ingen bild för Emelie och Whilma glömde att fota/filma sÄ det var jÀttetrÄkigt men Àr iallafall sÄ sjuuukt glad att jag fick en kram utav Felix. KÀnner att det hÀr inlÀgget blir vÀldigt lÄngt just nu men jaja haha. LÀgger upp lite bilder istÀllet:
 
 

my boys today

 
©©©©©©© mina bilder ©©©©©©©

mitt drömjobb

NĂ„got som jag SÅ gĂ€rna skulle vilja arbete med nĂ€r jag blir Ă€ldre Ă€r stylist. Tycker att det verkar sĂ„ sjukt kul att vara stylist och fixa andras hĂ„r, smink och vĂ€lja outfits osv.. vet inte hur mycket poĂ€ng man behöver för att kunna bli det men ska iallfall verkligen försöka och kĂ€mpa för att fĂ„ bli det jag vill liksom. 
 
Vad vill ni jobba med nÀr ni blir Àldre? 
 
 

smygtitt pĂ„ mina vs produkter ♡

 
 

American pancakes

Jag och Beata sitter just nu hemma hos mig och hon tittar pÄ nÄn serie och jag tÀnkte blogga lite snabbt. Vi ska snart plugga och sen ska vi ut och fota lite i think. Men vi gjorde amerikanska pannkakor till mellis och det var huuur gott som helst, Àlskar det verkligen. Men nu sÄ ska jag plugga sÄ vi hinner med annat ocksÄ, pusspuss! :*
 
 

healthy breakfast

Frukter, yoghurt, pannkakor, juice, mjölk med tex jordgubbar, Àgg, bacon, grönsaker. 
 
Det Àr vÀldigt viktigt att fÄ i sig en bra och stadig frukost tycker jag. Jag hinner tyvÀrr inte göra iordning vÀrsta lyxfrukosten pÄ morgonen men jag Àter ALLTID frukost. Brukar oftast ta mackor/macka me oboy eller fil & flingor. Men snart nu nÀr det Àr höstlov sÄ har jag mer tid pÄ mig att göra en stadig och lyxig frukost sÄ det ska jag faktiskt tÀnka pÄ! 
 
Vad brukar ni Àta till frukost?
 
 

Pretty little liars

Jaaa nu har Àntligen Pretty little liars börjat igen, har lÀngtat ihjÀl mig!!
Kollade nyss klart pÄ det nyaste halloweenavsnittet och o h m y g o d vad bra och spÀnnande det var. Och sen sÄ slutar det sÄ jÀkla spÀnnande varje gÄng ocksÄ sÄ man vill liksom inte att det ska sluta. Men nÀsta onsdag sÄ kommer det ett nytt avsnitt (i think?!?!?!) 
 
Men anyways, ska snart gÄ och tvÀtta bort sminket och borsta tÀnderna innan jag gÄr och lÀgger mig, puss! :*
 
 

curly hair & red lips

 

take it easy today

Hejsan!
 
Är vĂ€ldigt förskyld och hur seg som helst. Har varit det hela dagen idag i skolan sĂ„ det var otroligt skönt nĂ€r skoldagen var över och jag bara fick Ă„ka hem! Det blir ingen trĂ€ning för mig idag för om jag trĂ€nar sĂ„ kommer min förskylning bli mycketmycket vĂ€rre och jag vill verkligen inte bli sjuk nu nĂ€r det snart Ă€r höstlov. SĂ„ ikvĂ€ll sĂ„ ska jag plugga, fota lite, kolla pĂ„ nya pll avsnittet (ooohhhmyygoood) Men nu sĂ„ ska jag plugga, see ya lateer!
 
 
 
 
 

mina tips för att fĂ„ fler lĂ€sare ♡

 ♡ Det allra viktigaste Ă€r att man ska vara sig sjĂ€lv tycker jag, lek inte nĂ„n annan och blogga inte om saker som du sjĂ€lv inte gillar/Ă€r intresserad utav.
 
♡ Ha bra uppdatering, blogga helst ca 5 gĂ„nger per dag.
 
♡ Inga slarvinlĂ€gg/bilder. Det Ă€r ganska sĂ„ trĂ„kigt med mobilbilder (tycker jag sjĂ€lv) och sen Ă€r det inte sĂ„ kul att lĂ€sa tex 
"hej, idag gick jag upp 9, Ät frukost, borstade tÀnderna, plattade hÄret, sminkade mig, gick ut med hunden"
ni vet nÀr man skriver för detaljerat om sin dag, det kan bli ganska lÄngtrÄkigt att lÀsa. 
 
♡ Fin header/design. Det Ă€r inte sĂ„ kul att komma till en blogg som har en jĂ€tterörig design, och en jĂ€ttetrĂ„kig header. Försök att kanske göra en header som visar lite snabbt vem du Ă€r? Kanske nĂ„n bild pĂ„ dig, ditt namn och kanske bild pĂ„ nĂ„t som du gillar :)?
 
 
-förlÄt för liten bild-
 


Goodnight ♡

 

so freaki'n cozy

Har duschat, tÀnt massor med ljus, smörjt in mina ben med bodylotion och hÀllt upp ett glas Àppeljuice (jag Àlskar Àppeljuice för er som inte vet det hehehe) men sitter just nu i mitt rum och har det hur mysigt som helst. Och jag mÄste ju bara sÀga att ljus Àr ju en STOR höjdpunkt pÄ hösten, sÄ jÀkla mysigt!
Nu sÄ ska jag kolla lite bloggar osv och fortsÀtta ha det mysigt.
 
 

makeup

 

VĂ„rda ditt ansikte 💁

♔ Daglig rutin
En bra rutin Àr att tvÀtta ansiktet morgon och kvÀll samt Äterfukta med en ansiktskrÀm efter rengöringen. Var noga med att anvÀnda produkter anpassade för just din hudtyp för bÀsta resultat. Avsluta varje rengöring med ett uppfriskande ansiktsvatten!
 
♔ Rengör pĂ„ djupet 
Otrevliga pormaskar och fet hy? Ett ansiktsbad öppnar upp dina porer och gör det lÀttare att rengöra pÄ djupet. En gÄng i mÄnaden kan du göra som följer: 
Koka upp tvÄ liter vatten i en kastrull. HÀll över det varma vattnet i en hink och placera ansiktet över hinken. HÀng en handduk över huvudet och hinken sÄ att Ängan inte försvinner. Sitt över Ängbadet i ungefÀr tio minuter innan du torkar dig torr med en ren handduk. Porerna har nu öppnat sig och du kan försiktigt börja klÀmma pormaskar och kvisslor. TÀnk pÄ att först vira in fingrarna i papper för att undvika att bakterier orsakar inflammationer i porerna. KlÀm aldrig för hÄrt eller för mycket - dÄ kan du fÄ fula Àrr.
 
♔ Peela
En gÄng i veckan Àr det bra att göra en peeling för att liva upp trött och glÄmig hy. Behandlingen tar bort döda hudceller och torra flagor. Hyn blir mjuk och frÀsch samtidigt som övriga produkter som krÀmer och rengöring kommer bÀttre till sin rÀtt nÀr huden Àr peelad, för att skydda hyn mot yttre pÄfrestningar!
 
 
 

new in - vs

AssÄ ÄÄÄh vet ni hur glad jag Àr just nu!? nÀr mamma kom hem frÄn jobbet sÄ hade hon och pappa en överraskning till mig. Pappa tog fram en vs pÄse och jag blev helt hypad. Sen sÄg jag att jag hade fÄtt en ryggsÀck dÀrifrÄn som jag har velat haft huuur lÀnge som helst (ni skulle sett hur glad jag blev) och i den sÄ lÄg ocksÄ en body lotion med doften "aqua kiss" Mammas jobbakompis hade varit i LA och köpt det hÀr och sÄ hade mamma & pappa liksom betalat det till mammas kompis. I'M SO FREAKI'N HAPPY
 
 

outfit ♡

 

#justsomerandom

 

Boosta sjÀlvförtroendet

♡ Var inte rĂ€dd för att misslyckas
Genom att vÄga chansa upptÀcker man oftast att det man varit rÀdd för inte Àr sÄ hemskt ÀndÄ.
 
♡JĂ€mför dig inte med andra
Det Àr lÀtt att kÀnna sig underlÀgsen nÀr man har dÄlig sjÀlvkÀnsla. Skriv istÀllet ner allt som du Àr bra pÄ. LÀs sedan upp listan högt och kÀnn dig stolt över allt som Àr fantastiskt med just dig.
 
♡Hitta en bra förebild
VÀlj en person som du ser upp till. TÀnk ut vilka egenskaper den hÀr personen har som du uppskattar och lÄt dig inspireras av det positiva med dessa egenskaper. 
 
♡VĂ„ga skratta Ă„t dig sjĂ€lv
Alla gör bort sig ibland - med det Àr inte alla som vÄgar bjuda pÄ det! Skratta Ät dig sjÀlv, ryck pÄ axlarna och gÄ sedan vidare!
 
♡Ta inte allt sĂ„ personligt
MÀnniskor kan vara elaka, sÀrskilt tjejer. Men nÀr man har blivit sÄrad en gÄng Àr det lÀtt att tro att alla vill en ont. UtgÄ inte frÄn att folk tycker illa om dig och ge alla kommentarer en klackspark. Oftast Àr de bara avundsjuka och dÄlig sjÀlvkÀnsla som fÄr folk att vara taskiga!
 
 


första tÀvlingen avklarad

SĂ„ hur gick det egentligen..?
Jag var vÀldigt nervös först men det slÀppte efter ett litet tag nÀr jag bara koncentrerade mig pÄ mitt program och inte kollade pÄ publiken. Kom pÄ en delad 5e plats. Det Àr ju inte direkt bra men huvudsaken Àr ju att man har kul och det var endÄ min första tÀvling sÄ jag hade inte förvÀntat mig att komma pÄ pallen iallafall.
Fick jÀttefina blommor utav mamma, pappa, Jessan och Janne ocksÄ.
 
 

min första tÀvling

Hejhej!
 
Jag ska Äka till Salem om ca 20 minuter för idag sÄ ska ju jag tÀvla! Just nu sÄ Àr jag inte sÄ jÀttenervös men nÀr jag vÀl kommer dit sÄ kommer jag nog att bli det haha..
Har fixat mitt hÄr, sminkat mig, packat allting och ska aldelles straxt Äka.
Ska bli vÀldigt kul och jag har sett ifram mot den hÀr tÀvlingen vÀldigt lÀnge. 
 
Wish me good luck..
 
 

Varm oboy + noveller

Nu sĂ„ har jag gjort iordning varm oboy och har hittat en novell som jag ska börja lĂ€sa. Älskar att lĂ€sa noveller om killarna sĂ„ jag blir helt fastklistrad vid telefonen nĂ€r jag lĂ€ser hehe.. Ska faktiskt börja lĂ€sa nu och dricka min varma oboy, cozy, right?
 
 
 

sÄ sjukt mysig lördag

 

kroppen ♔

SkÀm bort dig sjÀlv och din kropp med ett hÀrligt kurbad lite dÄ och dÄ!
Det varma vattnet mjukar upp huden samtidigt som det verkar lugnande och avslappnande. 
Extra hÀrligt och vÀlgörande blir det om du tillsÀtter fÀrska örter i badet.
 
Du behöver:
 
300 gram rosmarin
250 gram lavendel
200 gram timjan
10 gram kryddnejlika
5 gram muskotnöt
 
Gör sÄ hÀr: 
 
Rensa örterna, grovkrossa muskotnöten och kryddnejlikorna. 
Blanda örter och kryddor och hÀll ner i en kastrull med tvÄ liter vatten.
Koka upp och lÄt puttra i en halvtimme.
Sila bort vÀxtdelarna och hÀll sedan avkoket i badvattnet.
Kliv ner i badet och njut!
 
 
 
 

det hÀr kallar jag perfection

 

biancablomkvist

 
 

3 things

Idag sÄ sÄ fick jag 3 grejer utav mamma & pappa,  fick 2 ansiktsmasker och en bh. Har inga ansiktsmasker just nu sÄ det va bra att jag fick 2 nya och sen sÄ Àr det ju alltid kul me nya underklÀder.
 
 
 

skitledsen

 Hejhej!
 
Är sĂ„ himla ledsen just nu.. 
Jag ramlade ju igÄr pÄ trÀningen och gjorde illa handleden sÄ jag har ju haft ont hela dagen idag. Sen idag nÀr jag trÀnade sÄ ramlade jag IGEN pÄ handleden och det gjorde sÄ jÀvla ont. Har bölat hur mycket som helst sÄ dÄ kan ni ju förstÄ hur ont det gör haha. Ska vila armen hela helgen tills pÄ söndag för dÄ ska jag tÀvla. Men iallfall, har inte bloggat idag men har inte haft sÄ mycket tid osv.. men ska bli bÀttre uppdatering ikvÀll, i promise! :*
 
Men ni fÄ ha en bra fredag, puss! ;*
 
 

jag Ă€lskar dig ♡

 

Godaste frukosten

Mackor + smör + Àgg + bacon + ett glas oboy Àr seriöst vÀrldens godaste frukost typ. Man blir vÀldigt mÀtt pÄ det och det Àr sÄ sjuuuukt gott. Pappa brukar göra det till mig ibland pÄ morgonen och det Àr ju nÀstan lika bra som hotellfrukost. Om ni inte gillar Àgg eller bacon sÄ kanske det inte Àr nÄt för er men annars... TESTA!!!!!
 
 

haft programtrÀning

Hejsan!
 
Idag sÄ hade jag "extra trÀning" för jag skulle trÀna pÄ mitt program eftersom att jag ska tÀvla pÄ söndag. Men jag ramlade idag och gjorde illa knÀt och min handled.. lyckat.. nej men knÀt mÄr rÀtt bra men jag har vÀldigt ont i handleden sÄ jag har bandage nu haha. Men hoppas att det inte gör ont sÄ lÀnge bara. Men nu sÄ ska jag Àta middag och sen sÄ ska jag plugga till spanska provet imorgon, puss! :*
 
 

"Dagens lÄt"

 
 

godnatt

FörlÄt för jÀttedÄlig uppdatering men har seriöst haft fullt upp HELA dagen/kvÀllen. Men imorgon ska jag verkligen försöka att uppdatera bÀttre jag lovar! Ska sova nu iallfall för har haft en vÀldigt lÄng dag, godnatt 
 
 

some random pictures

 

orientering idag

Ska dra till bussen typ nÀr som helst sÄ stressar lite just nu kan man sÀga. Men idag sÄ Àr det orientering och jag kommer att gÄ vilse för jag suger verkligen pÄ orientering.. men som tur Àr sÄ har jag ju min phone sÄ jag ringer vÀll nÄn i sÄ fall hahahaha. Men efter skolan har jag trÀning och sen sÄ ska jag plugga spanska eftersom att jag har spanska prov pÄ fredag.
 
Hoppas att ni har en bra dag, puss! :*
 
 

f o o d ♄

 
 
 

mÄlat naglarna

 

Mot skolan snart

Godmorgon!
 
Har gjort mig iordning nu och ska snart börja packa i grejer i skolvÀskan innan jag mÄste Äka till bussen. Ja, idag Àr det tisdag och dÄ sÄ Àr jag ju först i skolan (no shit) och sen sÄ tror jag att jag ska va med Whilma. Antingen drar vi in till stan om vi orkar eller sÄ Àr vi nog hemma hos nÄn. Vet inte riktigt om jag orkar att Äka in till stan idag men vi fÄr se helt enkelt. Hoppas att ni fÄr en bra dag sÄ bloggar jag senare, puss! :*
 
 

Wanties - till vintern #1

TÀnkte börja göra lite inlÀgg lite dÄ & dÄ dÀr jag visar "wanties inför vintern". TÀnkte att det kanske kunde va lite kul att se/lÀsa? 
 
Men iallafall, mitt första inlÀgg om vad jag vill ha till vintern kommer att handla om Uggs. Tycker att dom Àr sÄ SJUKT snygga och dom finns i massa olika fÀrger och jag har verkligen börjat gilla dom med paljetter ocksÄ, tycker att dom Àr sÄ coola! Tycker att ett par Uggs kan förÀndra hela outfiten och dom Àr ju otroligt sköna och varma ocksÄ.
 
 

tÄget

 Hejsan!
 
Just nu sÄ sitter jag & Whilma pÄ tÄget pÄvÀg in till studion. Har inte varit dÀr pÄ ett tag nu sÄ ska bli kul att Äka dit igen. Har ju egentligen trÀning idag men den Àr instÀlld sÄ dÄ tÀnkte jag passa pÄ att Äka in till studion. Men vi kommer att va dÀr nÄgra timmar och sen kanske vi gÄr runt lite i stan jag vet inte. Men det blir mys iallfall. Men nu sÄ ska jag kolla lite mer pÄ datorn innan vi gÄr av, puss :*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

pluggmys

Hejhej!
 
TrÀningen idag gick rÀtt sÄ bra faktiskt och efter trÀningen sÄ Äkte jag hem och jag & pappa köpte pizza till mig och salladsrulle (tror jag att det va)  till pappa & mamma. SÄ nÀr vi kom hem sÄ Ät hela familjen middag och sen sÄ hoppade jag in i duschen och nu sÄ har jag tÀnt mitt doftljus med lukten "vanlij" och krypit ner i sÀngen och ska precis plugga. 
 
 

Just nu typ:

 

Seg "morgon"

"godmorgon"
 
vi har precis Àtit frukost och ska snart börja att göra oss iordning. Idag sÄ hÀnder inget speciellt. Ska plugga och sen sÄ har jag trÀning lite senare. Men ja.. mer Àn sÄ kommer nog inte att hÀnda idag, blir en lugn söndag för mig
 
 

KvÀllen

Hejsan
 
KvÀllen har varit vÀldigt bra och mysig. Vi gick ut och fotade ett tag och sen gick vi tillbaka till Whilma och gjorde iordning chips, lÀsk och godis och sÄ tittade pÄ en film. Nu sÄ snackar vi bara och gör inte sÄ mycket annat. Men ni fÄr ha en bra kvÀll, puuuuss 
 
 
 
 
 

some inspiration ♕

 

StÀdar

Hejhej, lyssnar pÄ musik och stÀdar lite i huset. Har stÀdat i vardagsrummet och har börjat med köket. Visst Àr jag duktig? Idag sÄ ska jag trÀffa Whilma och sen sÄ sover jag hos henne sÄ det blir grymt. Och jag tar sjÀlvklart med kameran och jag ska inte glömma minneskortet den hÀr gÄngen som jag gjorde nÀr jag och Whilma sov över hos Beata.. 
 
Men nu sÄ ska jag vara duktig och fortsÀtta stÀda, puss :*
 
 

goodnight

Har skypat med Casper ett ganska lÄngt tag nu och nu sÄ Àr jag vÀldigt trött sÄ ska sova straxt. Har varit en vÀldigt lugn och bra fredag. Men imorgon sÄ ska jag plugga pÄ dagen/förmiddan och sen sÄ tror jag att jag ska sova hos Whilma. FÄr se hur det blir med det helt enkelt. Men sov gott sÄ ses vi imorgon, puss! :* 
 
 

Dagens inspo ♕

 

middag

Hejhej!

Sitter just nu i soffan med papi och Àter middag. Kött med potatis och beasÄs Àr sÄ jÀÀÀkla gott. Men jag sitter hÀr och vÀntar pÄ att klockan ska bli 20:00 för dÄ Àr killarna med pÄ vÀrldens barn galan. Ska fortsÀtta Àta nu för Àr hungirg hÄÄhÄhÄh. 
 
 

Lyxfrukost

Godmorgon!
 
Idag Àr det fredag vilket kÀnns jÀkligt skönt! Försov mig dock idag igen... men jag hann pÄ 10 minuter (!!!) och dÄ hoppade jag över att Àta frukost och sminka mig men jag tog med mig sminkvÀskan till skolan och sminkade mig hÀr direkt nÀr jag kom hit haha. Sen nu för ett tag sen sÄ gick jag, Beata & Emelie till ica och dÀr köpte jag frukost. Det fick bli en bulle och en drickyoghurt. Lyx ju!
 
 
 
 

Mys

Har precis duschat, tĂ€nt ljus, fixat chips, tagit pĂ„ mig pyamas och satt mig i sĂ€ngen och bara myser och tar det lugnt. Är sĂ„ jĂ€kla ledsen att jag inte kan Ă„ka till Mix Megapol imorgon eftersom att mina boys ska va dĂ€r.. men försöker att inte tĂ€nka pĂ„ det sĂ„ mycket för det gör det bara vĂ€rre.. men nu ska vi inte prata om det. Ska kolla pĂ„ youtubevideos nu och fortsĂ€tta att mysa!
 
 
 

2 parfymer

TĂ€nkte tipsa om 2 parfymer lite snabbt. En utav dom Ă€r frĂ„n Escada och den luktar ganska sĂ„ sött och den luktar huuur gott som helst. Den andra heter Versage och den luktar sĂ„Ă„Ă„ gott och endĂ„ sĂ„ frĂ€scht. Älskar bĂ„da jĂ€ttemycket och jag har börjat anvĂ€nda parfym mer och mer nu till hösten, stor hiss!
 
 

Home ♡

Hejsan!
 
Har kommit hem för ett litet tag sen och har precis skrivit en lista pÄ grejer som jag ska göra haha ( sÄ att jag inte glömmer nÄgot ). MÄste Àta, plugga, duscha, stÀda rummet osv.. 
Men iallfall, dagen idag har varit helt okej. Lite seg och sĂ„ men annars har det varit bra. Men nu sĂ„ ska jag Ă€ta mellis och kolla pĂ„ lite youtubevideos, xoxo ♡
 
 

Babe ♡

 

#Heartbreaker

Jag Ă€lskar verkligen Heartbreaker. NĂ€r man verkligen lyssnar pĂ„ texten sĂ„ vill man nĂ€stan grĂ„ta eller nĂ„t för man fĂ„r liksom höra om hur Justin hade det nĂ€r han hade det svĂ„rt nĂ€r han var med om ett "heartbreak" Är helt kĂ€r i lĂ„ten och ja.. i love it! Kan lyssna pĂ„ den om och om igen och kommer inte tröttna!
 
 

Hemma nu

Hejhej!
 
Har precis duschat och gjort iordning yoghurt med flingor som jag sitter och Àter framför datorn. Ska snart börja plugga SO för jag har prov om en vecka sÄ vill börja plugga till det provet i god tid. Men iallfall! Dagen idag har inte varit den bÀsta om man sÀger sÄ.. har grÄtit aldelles för mycket idag kÀnner jag haha. Men nu sÄ ska jag plugga och fortsÀtta kÀka, puss! :*
 
 

Workout

 

School

Hejhej!
 
Dagen började inte direkt bra.. försov mig till 08:13 och jag börjar liksom 08:10.. haha sÄ jag stressade lite och gjorde mig iordning och sen skjutsade papi mig till skolan. Men nu har jag iallfall lunchrast och jag sitter med Paulina, Whilma och Emelie och sitter vid datorerna och snackar lite osv.. 
Ha en bra dag, puuuss! :*
 
 

♡New in♡

 
Köpte bÄda för 29:- vilket jag tyckte var ett vÀldigt bra pris, dom luktar jÀttegott och jag Àlskar verkligen ljus pÄ hösten/vintern. 
 

Hejsan svejsan

Det var rĂ€tt lĂ€ngesen jag bloggade hĂ€ra, sĂ„ vi kör bara ♣
 

Idag sÄ har vi inte gjort sÄ mycket, eftersom vi hade studiedag idag sÄ sov whilma & bianca hos mig. BÄde jag och bianca hade trÀning sÄ efter min trÀning sÄ hÀmtade vi upp whilma och drog hem. NÀr vi kom hem hoppade jag in i duschen direkt typ, sen vid typ halv tio kom bianca hit. Sen gjorde vi ordning oss, sen snacka vi och sÄnt haha.
Idag sÄ hÀnde inte sÄ mycket. Whilma drog rÀtt tidigt för hon skulle fixa nÄn PRAO grej. Jag och bianca gjorde inte sÄ mycket, sen snackade vi med bea och nÄgra, SÄ vid halv tvÄ drog vi n till vÄrsta och va med dom. 
Vi kom hit igen vid fem typ, dÄ var vi pÄ mitt rum och höll pÄ med datorerna (intressant) nej men sen kÀka vi och nu sitter vi hÀr. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva sÄ...aa. 
 
Men snart kommer biancas mamma och hÀmtar henne. Har inte sÄ mycket mer att skriva sÄ det fÄr vara sÄ haha. 
 
Puss och kram ;*
 
 
Den sista bilden har redan varit med i ett inlÀgg, men eftersom vi inte tog nÄgra andra bilder idag sÄ fick den vara med igen :D. 
ajuste, sorry för lÄngt inlÀgg men kÀnde bara för att skriva lite todayy. 
 


Girly ★

 
 

Ut

Hejhej!
 
Whilma drog för typ lite mer Àn en timme sen. Jag och Beata ska ut och trÀffa Nelly, Bea och Hannes sÄ det blir nice! Vi ska vÀll va lite me dom och sen vet jag inte riktigt vad vi gör, fÄr se vad som hÀnder helt enkelt. Men vi ska gÄ till bussen om nÄgra minuter sÄ vi hörs senare, puss! :*
 
 

P E R F E K T I O N

 

studiedag imorgon

Hejhej!
 
Skolan idag gick helt OK. Fick sluta lite tidigare ocksÄ vilket var skönt. Jag har studiedag imorgon vilket Àr jÀkligt nice sÄ idag sÄ ska jag & Whilma sova över hos Beata vilket kommer bli grymt! Har trÀning 19:35 - 21:05 och efter det sÄ drar jag till Beata. Tar med mig kameran dit ocksÄ sÄ det kommer bli mycket bilder. 
Pusspuss! :*
 
 

♡

 

I miss the old Miley ♕

 
 

duschat osv

Hejsaaan!
 
Just nu sÄ sitter jag i mitt rum och lyssnar pÄ musik snapchatar med Whilma. Har duschat och frÀschat upp mig lite för en liten stund sen. Ska snart börja stÀda mitt rum och sen blir det vÀll att sitta vid datan eller nÄt sÄnt. TrÀningen gick bra, övade bara pÄ ett test som jag ska ta hela trÀningen sÄ det blev lite lÄngtrÄkigt men det Àr ju alltid bra att öva sÄ man blir bÀttre liksom. Men nu sÄ ska jag stÀda mitt rum, fortsÀtta lyssna pÄ musik & snapchata med Whilma, puss! :*
 
 
-ja mitt hÄr ser svart ut nÀr det Àr blött haha-

Just thinking about you makes me smile

 

photoshoot

Älskar verkligen att ha photoshoots! Nu nĂ€r det Ă€r höst sĂ„ Ă€r det jĂ€tteroligt att fota ocksĂ„ för det blir sĂ„ fina bilder!
Har precis gjort mig iordning och ska snart ut och fota en svÀng. Bilder kommer sÄklart upp lite senare. Men ja.. sen ikvÀll sÄ har jag trÀning och sen sÄ ska jag stÀda mitt rum och fixa lite inför imorgon. 
 
HÀr Àr en bild som Jessan tog pÄ mig igÄr, ganska sÄ "höstig" right? Dock sÄ ser jag typ död ut eller nÄt haha, scaryyyy
 
 

myskvÀll

Hejhej!
 
Jag och Jessan har det jÀttebra! Vi har Àtit jÀttegod middag, haft ansiktsscrub, ansiktsmask, hÄrinpackning osv.. och sen sÄ har vi kollat pÄ en film som heter "Street dance" och sÄ har vi Àtit ost med kex. Nu sÄ har vi precis börjat titta pÄ en film som heter "The host" och sÄ har vi MASSA snacks osv. Skitmysig och jÀttebra kvÀll!
 
 

Always be nice to people. Whatever how bad they are to you. To show them that you are not like them.

 

Fall ♡

 

Review ♡

 
 
Jag verkligen ÄLSKAR det hĂ€r lĂ€ppbalsamet. Det Ă„terfuktar lĂ€pparna sjukt bra, den luktar jĂ€ttegott och ja den Ă€r skitbra! Tipsar den för er som vill ha ett bra lĂ€ppbalsam. Innan jag började anvĂ€nda det hĂ€r sĂ„ var jag vĂ€ldigt torr om mina lĂ€ppar men nu sĂ„ Ă€r jag knappt torr sĂ„ den hjĂ€lper vĂ€ldigt mycket om du Ă€r torr om lĂ€pparna ♡

saturday ♔

Hejheej!
 
Idag LOVAR jag att det ska bli bÀttre uppdatering för igÄr blev det bara 2 inlÀgg. Men idag sÄ ska jag och Jessan spela GTA, kolla pÄ film, Àta massa gott och ha en jÀvligt bra lördagskvÀll! Mamma & pappa Äkte ju till örebro idag för dom ska sova pÄ hotell dÀr me min moster och hennes kille. SÄ dÄ Àr Jessan hos mig och det Àr ju skitbra! Vi ska snart spela GTA 5 som hon har tagit med sig (!!!) och ja, ni fÄr ha en jÀttebra lördag sÄ uppdaterar jag mer sen, puss! :*
 
Ni fÄr en bild pÄ min goda frukost:
 
 

♡♡

 
 

i really love him

 

mina killar gjorde min dag!

 
Hade lektion nÀr dom skrev det dÀr till mig..hypade sönder, grÀt glÀdjetÄrar och mina kompisar tyckte att jag var helt störd hahahah, sen fick jag mascara under hela ögonen och Whilma var tvungen att gÄ och hÄlla om mig för att ingen skulle se hahahahaha, folk trodde sÀkert att jag va ledsen för att nÄn hade dött eller nÄt hahah omg. Men blir sÄ jÀkla glad utav det hÀr, love my boys sosoosososo much! 

bra dag

Hejsan!
 
Idag efter skolan sÄ drog jag och Whilma hem till mig. Först sÄ Ät vi, sen sÄ kollade vi pÄ massa vines med vÄra killar och snackade typ bara om dom ett lÄngt tag hahah. Sen Ät vi middag och efter det sÄ gick vi ut och fotade och gjorde lite vines osv.. hade vÀldigt kul helt enkelt. Har varit en bra torsdag och imorgon sÄ Àr det ju fredag vilket Àr gryyyymt.
 
 
 
 

Dagens inspiration ♡

 

Cozy

 
-smutsig spegel hhehehehhe- 

natti :*

Ska gÄ och lÀgga mig nu efter en lÄng dag! Var ju i skolan först och sen efter sÄ var jag hemma en liten stund innan jag Äkte till trÀningen. Hade fys + skating och det var jobbigt sÄ Àr helt slut nu haha. 
Men sov gott sÄ uppdaterar jag mer imorgon! :*
 
 

KÀrlek till alla underbara blogglÀsare!

 
  Pusspuuuuusss! :*
 
(saknar hÄrfÀrgen..)

mot trÀningen

 

☆ skitsnygga skor

 
 
 

Tonat hÄret

Hejhej!
 
Idag sÄ har jag varit och klippt mig. Behövde klippa bort det slitna för mina toppar var vÀldigt slitna haha. Innan det sÄ köpte mami hÄrfÀrg till mig (toning). SÄ mamma hjÀlpte mig med att tona nÀr vi kom hem. Jag Àr inte alls nöjd. Jag saknar redan min gamla hÄrfÀrg! Tycker att jag passade mycket bÀttre i ljusare och ja.. har till och med grÄtit för att jag Àr sÄ onöjd haha. Men jaja, som tur Àr sÄ Àr det bara en toning sÄ det gÄr ju bort nÀr man duschar mer och mer. 
 
 

Stick foundation

Hade tĂ€nkt att göra en "review" pĂ„ Maybellines nya stick foundation. Jag har anvĂ€nt den 3 gĂ„nger nu och jag tycker att den Ă€r jĂ€ttebra! Den Ă€r SÅ lĂ€tt att blanda ut och den blir jĂ€ttefin pĂ„. Den Ă€r liksom inte kladdig och den blir inte smetig eller nĂ„nting sĂ„nt nĂ€r man har den pĂ„. Man kĂ€nner liksom inte att man Ă€r kletig i anskiktet (som man kan göra med en vanlig foundation). Men den Ă€r iallfall vĂ€ldigt bra och jag rekommenderar den till dig om du vill ha en foundation som inte Ă€r kletig osv.. 
 
 

hello october ♡

 

RSS 2.0