Dagen/kvällen med Hannah


forget the haters cause somebody loves ya ;*

 

Godmorgon! ♡

Godmorgon!
 
Har precis gjort mig klar och ska snart packa i datan osv i skolväskan men tänkte passa på att göra ett blogginlägg innan. Så ja.. idag är det måndag, usch gillar verkligen inte måndagar. Men dom brukar gå så fort så det är bra iallfall. Efter skolan så blir det att åka hem, plugga och fixa massa andra saker och så ska jag blogga osv. Sen på kvällen så har jag träning också så det är nice!
Men nu måste jag gå, pusspuss! :*
 
 

Mina träningstips ♡

♡ Lyssna på musik, man blir mycket mer peppad då! Särskilt om man springer.
 
♡ Ha en vattenflaska i närheten när du tränar så du kan dricka emellanåt när du blir törstig.
 
♡ Ta tid. Om du tillexempel vill träna i 45 minuter så ställer du in klockan på det så har du som ett "mål" att du ska klara 45 minuter!
 
♡ Träna med en kompis, om du känner dig väldigt opeppad så rekommenderar jag att träna med en kompis. Ni kan hjälpas åt att pusha på varandra och det blir mycket roligare då!
 
♡ När du är klar så rekommenderar jag att du får i dig en frukt eller nån yoghurt eller nånting liknande.
 
 


mycket att göra

Hejhej!
 
Idag så har jag haft fullt upp kan man säga. Först så var jag ju hos Hannah ett tag eftersom att jag sov hos henne från igår till idag. Sen åkte jag och mamma till kungens kurva och kollade på vinterjacka men jag hittade ingen som jag ville ha. Sen drog vi vidare till Heron City och åt kina mat och sen vidare till träningen. Och när jag kom hem så har jag pluggat matte. Så ja.. har inte haft så mycket tid till att blogga om man säger så haha. Och mitt iphoto har typ gått sönder hahah, när jag klickar på det så står det att iphoto är skadat osv och det går inte att öppna... haha men jag kan ladda över bilder endå så det är luuugnt.
 
 
bild i repris

grym kväll

Hejhej!
 
Just nu så sitter jag och Hannah & skypar med Casper som vi har gjort i typ 3 timmar nu hahaha. Men innan det så har vi varit ute och fotat och garvat hur mycket som helst hahah. Sen så gjorde vi iordning snacks osv och snackade och garvade och sen så har vi som sagt skypat med Casper. Vi ska gå och lägga oss snart så jag skriver godnatt nu! 
 
Ni får en liten bildbomb från ikväll!
 
 

New in

På dagen idag så åkte jag och Hannah in till stan och kollade runt i massa affärer. Fick med mig lite grejer. Jeansen fick jag utav mamma & pappa och resten köpte jag för mitt presentkort som jag fick utav Nicke & Anna när jag fyllde år! 
 
 

hösten är här

 

Tacolagning

 

Ego

Haha shit vad mycket egopics jag har fotat idag hahahaha
 
 

fotografering

Hejhej!
 
Idag så var det fotografering på konståkningen. Först så tar man foto med hela klubben (förutom skridskoskolan hahah) och sen så tar man ensamfoto. Frös jättemycket vilket typ alla gjorde då men endå hahah..
Men iallfall så tog det inte så jättelång tid. Vi fixade oss innan, och det som tog längst tid var ju håret.. visste inte alls vad jag skulle göra med håret först men sen så fick jag låna en donut utav Sofia eftersom att jag inte vet vart min är just nu.. så jag hade en donut. Men efter fotograferingen så kom mamma och hämtade mig och då åkte vi hem. 
 
 

Tacos tidigare idag med la familia

 

 

Mina killar!

#thefooo #foooer #fooofamily #proudfoooer #felixsandman #oscarenestad #oscarmolander


2 nya läppprodukter

 

Mina killar

Verkligen en grym dag idag! Efter skolan så drog jag och Whilma in till stan. Träffade några foooers och även killarna. Åh blev helt överlycklig när jag såg dom. Vi fick tyvärr inte ta bild med dom idag :(. Killarna ville det men dom fick tydligen inte för Kat. Aja vi fick iallfall fota dom när dom gjorde massa olika "poser" eller vad man säger. Dom pratade med alla och vi skrattade och även fast det inte var länge, så var det absolut dom bästa minutrarna på hela dagen ofc. Jag både filmade och fotade dom och bilderna blev väldigt suddiga haha, men whatever haha.
 
Bilderna på killarna är ju såklart fotade utav mig haha, jättedåliga mobilbilder i know, men det gör inget för dom ser lika perfekta ut endå! ;*
 
 

Tidsinställt

Hejhej!
 
Idag så ska jag vara borta hela dagen och eftersom att blogg.se appen inte funkar så kommer jag inte kunna blogga tyvärr. Men det här är ett tidsinställt inlägg och när ni läser det här så har jag idrottsdag och förmodligen så fryser jag ihjäl.. haha nej men efter vi har haft idrottsdag så drar jag och Whilma in till stan så det blir mysigt!
 
Gash jag älskar att hösten är här, gör inte ni :D?
 
 

L.O.V.E

 

Nyduschad

Kom hem från träningen för en timme sen eller nåt sånt. En utav tränarna i klubben ska/har slutat och därför så "lekte" vi massa lekar på isen som en "avslutning" eller vad man ska kalla det. Vi hade skitkul och det var lite pin för alla stod och dansade till Hannah Montana (PÅ ISEN) och så går det förbi MASSA hockey killar och börjar vissla och glo asmycket så det var ju lite pin... men vafan man måste ju bjuda på sig själv hahah. Men nu så har jag duschat för ett litet tag sen och ska snart göra mig iordning för kvällen och sen titta på ett avsnitt utav Gossip Girl!
 
 

Todays inspo

 
 
 

Godnatt världen

Nu så ska jag gå och lägga mig så sov gott :*
 
 

mysdress

Idag så var det skoljogg i skolan och gud vad jobbigt det var.. jag både gick och sprang men jag var först utav tjejerna i min klass iallafall. Jag hade min mjukisdress idag för jag ville inte komma i typ jeans när vi skulle springa osv..Efter skolan så har jag varit med Casper och så har jag pluggat. Om uppdateringen inte är på topp så är den största anledningen till att jag har väldigt mycket i skolan just nu, men jag försöker jag lovar!
 
 

Vilken mascara använder jag just nu..?

Mascaran som jag använder just nu heter "Volme million lashes" och den är faktiskt bra! Den klumpar inte så jättemycket utan det kan hända att den klumpar lite om man tar alldeles för mycket mascara. Men man får bra volym och den är inte för svår att tvätta bort heller. Tipsar om ni vill ha en bra mascara!
 
 
På bilden så har jag tagit extra mycket mascara så jag brukar alltså inte ha så mycket!

 
 

In tha skola

Hejhej! 
Just nu så har jag slöjd men jag har inte börjat jobba än haha. Men ska göra det när jag har skrivit klart. Vi slutar efter slöjden för det är utvecklingssamtal för vissa efter lunch och då har vi inga lektioner så vi slutar vid lunch (yayyy), då ska jag stanna liiite i skolan och sen ta en buss hem. När jag har kommit hem så ska jag plugga och göra lite andra grejer. 
 
Men nu måste jag jobba, så ni får ha en bra dag, puuusss! 
 
 

I'm so freaking happy right now

 

Review ♕

Tänkte göra en "Review" på mitt Star Lips som jag fick/köpte igår. Jag tycker faktiskt att den var mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara! Den har en väldigt fin färg, bra pigment och den sitter fint på läpparna. Det är ju inte direkt världens bästa läppstift men jag tyckte att det var väldigt bra för att bara kosta 10:-
Sen så älskar jag verkligen färgen, den är inte för naturlig och den är inte för chock rosa.
 
 
 

Börjar dagen med lite inspiration ♔

 

22a september (lördag)


Mitt favoritsnacks

Fick en förfrågan om jag kunde lägga upp vad jag brukar vilja ha för snacks på fredagar & lördagar. Gjorde ett collage lite snabbt på lite grejer som jag brukar äta. Sen brukar jag käka ben&jerrys också men glömde ta med det hehe..
 
 

Med mamma & Jessan ♡

 
Är hemma hos Jessan med mamma och jag och mamma sover här inatt. Dom kollar på nån zombiefilm och jag typ dör så jag vågar inte kolla hahah
 

New makeup ♡

Jag, mamma & Jessan var inne på Willys för att handla lite gott osv till ikväll, och då hittade jag smink för bara
10:- styck!! Kanske inte världens bästa kvalité men det är ju endå smink haha. Jag hade fått en hundralapp utav mamma & pappa idag för att jag skulle köpa mat på grönan och då blev det pengar över så jag frågade om jag fick köpa lite smink för dom pengarna och det fick jag. 
 
 

The fall tag


Grönan idag 🎢

Idag så ska jag till grönan för första gången på mer än en månad i think. Har inte hunnit att åka dit och när jag väl har bestämt mig för att dra dit så har det blivit nåt knas så att det inte har gått iallfall..
Men dom stänger ju imorgon (skittråkigt men jaja..)  Så jag ska åka dit idag med Emelie, Ivanna & Julia. Jag tar en buss från mig som går 14:37 och sen är vi där till 20:00 ungefär. Kommer att bli skitnice!
 
Hoppas att ni också får en grym lördag, puss! :*
 
 

icecream milkshake

För ett litet tag sen så testade jag att göra en egen milkshake. Men jag tog bara glass i en mixer och sedan så la jag i lite smarties och det blev faktiskt väldigt gott! Jag hade i vaniljglass & chokladglass i, ååh vad gott det är haha, dricker den just nu och ni borde testa hemma om ni vill testa att göra en egen milkshake ("glass milkshake haha")
 
 
 
 

New in

3 nya tröjor nu till hösten fick jag utav mamma & pappa idag. Åh älskar allihopa och tycker dom är grymt fina!
 
 

Cosy

 
 

2013 memory jar

Jag har ju en " 2013 memory jar " och i den så lägger jag massa lappar med grejer som jag vill minnas och som har varit bra under 2013 på. Jag har kommit till halva ungefär och det är ca 3 månader och några dagar kvar på det här året. Mitt mål är att hela burken ska bli full!
 
 

pluggar uppe på taket me bästa

 

Augusti - 2013

 

About me

- Jag HATAR när folk härmar mig, gaash typ det värsta som finns

- Jag får panik om jag inte har bra uppdatering på bloggen hahahah
 
- Jag tycker att nya uppdateringen iOS7 är skitbra!
 
- Jag gör flätor i mitt hår seriöst HELA tiden, särskilt på lektionerna, jag kan sitta och göra flätor i mitt hår fast jag inte ens tänker på det liksom.. 
 
- Det finns ingen årstid som jag inte gillar 
 
 
 
 

Uppdaterat mobilen

Igår så uppdaterade jag min mobil till IOS 7 och jag tycker att det är mycker finare och vissa grejer verkar lättare osv.. men har inte hunnit kollat allt nytt som är nya funktioner än men aja. Men jag uppdaterade den hemma hos Whilma och sen när jag skulle skriva in min PIN - kod så skrev jag fel!? och jag testade 3 gånger och efter det så måste man skriva in en PUK - kod. Och den hittade inte jag och mina föräldrar hemma sen när jag hade kommit hem.. så jag kan inte ringa någon och ingen kan ringa till mig just nu för jag måste skriva in min PUK -kod. Men mamma ska ringa Telia klockan 08:00 ungefär och då blir det fixat!
 
Vad tycker ni om nya uppdateringen?
 

Random stuff

Här är ett collage på lite grejer som jag verkligen inte skulle tacka nej till just nu!!
 
 

todays.. ★

 

#Lolly

Alltså jag har inga ord att beskriva detta... ÄR HELT JÄVLA KÄR I MUSIKVIDEON OCH LÅTEN!!!!!!
OMB herregud, freakiiiing ouuuut. Okej jag gillar inte att "fangirla" i bloggen så mycket men ibland måste jag hahaha. Okej men omg seriöst?! ni MÅSTE in på youtube NU och lyssna och kolla ÄVEN om du inte gillar Justin (för den här låten är så grymt jäkla bra)
NDJDLFHGDLAKBLAJDFKBAFDKBNVDFKABJADFHKFADKÖBAFDJKADHÖGNAFDKÖB
 
 

Vänner

Hur viktigt är det inte att ha vänner egentligen!? jag älskar mina vänner så grymt grymt mycket och dom får mig att må så jäkla bra och om jag är ledsen så får dom mig på bra humör direkt. Jag älskar verkligen dom över hela mitt hjärta och dom betyder allt för mig! <3
 
 

Study time.. like always

Asså mfkdlaögnfknbf j.kb adgnl-gadjkh vad mycket läxor jag har!
Jag har MASSOR verkligen MASSOR som jag måste göra. Det verkar som att jag skriver hela tiden att jag pluggar i bloggen, men det är typ det enda jag gör på vardagar känns det som. Men jag ska lägga in lite wanties, outfits, tips osv så ni slipper läsa om min tråkiga plugg tid haha. Men jag ska plugga svenska, engelska och sen matte men jag MÅSTE verkligen ta pauser emellan för om jag inte tar det så slutar det med att jag blir helt galen av allt pluggande hahah.
 
Det är såhär man får tänka:
 
 
 
(förlåt för liten bild)


Mot träningen snart

Har pluggat ett tag nu och det har gått helt OK. Blev lite ofukuserad när jag började titta på youtubevideos emellan haha men fick endå rätt mycket gjort..Nu så ska jag gå och byta om osv och sen så åker jag till träningen. Är så himla seg jaja, blir piggare sen när jag kommer till träningen.
Blog u later, xoxo

allt plugg dödar mig

Hejsan!
När jag har bloggat klart så ska jag plugga MASSOR. Måste göra Engelska, Svenska, Matte OCH spanska. Omg vi har för mycket läxor, jag orkar inteeeee. Men aja 8:an är väll jobbigast som dom felsta säger?Men i alla fall så ska jag plugga nån/några timmar och sen lite senare ikväll så har jag träning så jag kommer att komma hem sent som jag brukar att göra på måndagar. Men nu måste jag verkligen plugga haha, pusspuuuss! :*

Dagens inspiration ♡

 

Skolan - slut på det roliga

Ja nu är det måndag igen vilket suger men det är bra att jag får träffa mina älskade kåmpizar!
Men idag så är jag i skolan till 14:35 och sen åker jag hem och pluggar och sen är det träning senare ikväll. Ska försöka att blogga så mycket som möjligt idag för nu jäklar ska det bli bra uppdatering har jag bestämt haha. 
Men nu så har mattelektionen börjat så ska börja jobba snart. 
Pusspuss! :*
 
 

Todays inspiration ✿

 

Musik + frukost

"Godmorgon" 
Jag Whilma & Emelie åt frukost för ett litet tag sen och så har vi lyssnat på mina favoriiiiiter! Gash jag är typ beroende haha jag älskar dooom sååå myyyycket. Okej, nej men vi ska väll fortsätta att göra oss iordnig nu och sen så ska Whilma & Emelie in till stan och köpa en grej och jag ska hem eftersom att jag har träning lite senare.
 
Pusspuuuuss! ;*
 
 

Mina killar på plattan idag

#thefooo #foofamily #proudfoooer #proud #lovethem


Bildbomb från dagen ♡

Alla bilder är tagna med min kamera så det är alltså INTE okej att ta bilder på killarna för det är mina haha.
 
 
 
 
 
 

Hos Whilma

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för sämsta uppdateringen idag. Jag har varit/är med Emelie och Whilma och vi har så jäkla kul så jag orkar inte tänka på att blogga just nu. Men vi var iallfall i stan och såg killarna och ååh vad amazing det var! Sen gick vi runt lite i stan. Drog sedan hem till Whilma och åt tacos och sedan vidare till ica för att köpa chips med dipp. Och så fotade vi massa och gjorde massa vines påvägen hem. Nu så ska vi fixa varandras hår och sen ut och fota ännu mer. Ni får massa bilder sen så nu får ni en dålig webcam bild på oss!
 
 
sämsta kvalitén haha men älskar er mina brudar :*

Beauty ♡

 
Ett collage som jag gjorde med massa beauty produkter. Skulle verkligen inte tacka nej till allt det här!
 
 

my heroes ☆

 

Hemma

Nu så har jag kommit hem för ett litet tag sen och träningen gick väldigt bra faktiskt. Fysen gick lite si sådär för att jag var så himla slö i kroppen men annars gick det bra! Nu så ska jag snart äta middag (korv med pommes sååå goooott). Och sen blir det att titta på nån film med mami. 
 
Pusspuss! :*
 
 

Dagens inspiration 🌟

 

Fredag den 13:e ✞

Åh nej.. idag är det fredag den 13:e och jag kommer typ dö.. 
nej men förra året när det va det så gjorde jag illa mig väldigt mycket har jag för mig hahaha.
Så idag ska jag vara EXTREMT försiktig. Jag ska försööööööka att inte vara lika klantig som jag brukar.. 
omg this is not good..
aja för er andra kanske det bara är en vanlig dag, men för mig är det typ världens läskigaste dag, nästan värre än halloween.. okej nu överdrev jag men endååå!
 
Ha en "bra" fredag den 13:e..
 
 

hemmadag

idag så har jag bara varit hemma efter skolan och pluggat väääldigt mycket eftersom att jag har spanska förhör imorgon. Sen så har jag sjungt och nu så sitter jag och käkar glass haha. Imorgon är det redan fredag igen!? herregud vad veckorna går fort. Men det är ju bara bra i för sig haha.
 
 

mellis - youtube - plugga

Lite random rubrik sådär men aja. Sitter just nu i köket och käkar mellis och ska snart titta på lite youtubevideos. Sen så ska jag plugga spanska glosor tills jag kan alla utantill och det är mellan 30-40 styckna så jag kommer typ dö.. nej men det får ta den tid det tar, jag ska lära mig alla haha. Men jag tar lite pauser då och då. Kommer passa på och blogga då också!
 
 

Dagens inspiration ♡

 

My hair today ♡

 Igår så gick jag och duschade nästan precis innan jag skulle gå och lägga mig och därefter så satte jag upp mitt hår i två flätor. Sen sovde jag med det och när jag vaknade så var det ju väldigt vågigt (såklart) och då lockade jag topparna och resultatet blev såhär:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Natti!

Nu så tänkte jag ta ut handuken ur håret (har precis duschat) sätta upp håret i två flätor, lägga in lite kläder i mina lådor och sen sova. Har varit en väldigt bra dag idag och har varit med Whilma as usual ;*.
 
Godnatt bästaste ni!
 
 
Ina är också väldigt trött haha, så sööööt

11 september

Ja.. idag är det 11 september och idag var det exakt 12 år sen som det hemska hände i USA. Asså jag har kollat på videos och bilder idag och jag blir så jävla ledsen! Asså seriöst vad tänkte människorna med som gjorde detta!? åh blir så jävla sur och ledsen! :(. 
 
WE WILL NEVER FORGET 11 SEPTEMBER 2001
 
 
 

MILEY ♕

 

Skolan ♕

Hola amigos!
 
Just nu så har jag mattelektion och Andreas går igenom när vi ska ha matteprov osv..
Men efter skolan idag så drar jag hem till Whilma (som vanligt typ haha), och vi ska plugga spanska glosor och sen ska vi väll hitta på nåt annat roligt hehe. Ja.. så ser min dag ut haha! 
 
Blog u lateeer! :*
 
 

Vilka tjejer älskar den här känslan? ♡

 

Glass

Kom hem från Whilma för ett litet tag sen och nu så sitter jag och tittar på 'svenska hollywoodfruar' och käkar glass, helt ok alltså! 
 
 

Intressant när..

Känner att det kanske inte blir så intressant för er när jag skriver att jag pluggar typ all the time haha. Men det är ju det jag gör för det mesta på vardagar så what to do liksom haha. Men jag är hemma hos Whilma och vi pluggar. Men har tagit paus lite snabbt men snart så ska jag fortsätta. Min buss går vid 20:18 så då drar jag hem och då ska jag nog välja fram kläder till imorgon och sen kolla på gossip girl i think. Blog u later! XOXO
 
 

Ny header

Åh vad jag är nöjd med min header, i love it! Det är Mikaela som har gjort den och tack så jättemycket, blev sjuuukt nöjd! 
 
Vad tycker ni om den :D?
 
 

Inspo ♕




I skolan ♕

Hejhej! 
Just nu så har jag NO och jag whilma & Amanda ska göra en gruppuppgift om ett ekosystem och vi har valt "regnskog" men iallafall, efter skolan så ska jag och whilma hem till henne och plugga roligt vaaa? Nej men nu ska jag jobba, Pusspuss :*




Godnatt




Pluggar för fullt

 Hejhej! Har suttit och pluggat ett tag nu med korta pauser. Har pluggat svenska & engelska och ska snart plugga lite till och sen får det räcka för idag haha!
kämpa
kämpa
kämpa!
 
 
 

Syskonkärlek ♡

 Ina och hennes bror Arkilles, så himla söta!
 
 

glass + tv

Sitter i soffan med mamma just nu och kollar på 'once upon a time' och så käkade vi glass för ett tag sen också men dom är slut nu haha!
 
 

fräschat upp mig

 

makeup

 

Frukost ♡

 

snapchat hela kvällen typ haha

 Min kväll har spenderats åt att snapchata med lite roliga människor hahaha. Så jäkla kul när man inte har nåt att göra! Sen så har jag även varit inne lite på ask också och lyssnat på musik. Just nu så har jag precis gjort mig iordning för kvällen och nu så gosar jag med min kissemisse. 
 
Godnatt allihopaaa! :*
 
 

Tävlingssaker

Idag så åkte jag och mamma in till stan och kollade efter tävlingsdräkt till mig osv..
Älskar verkligen dräkten! Pärlorna ser ut att vara i olika färger men dom är egentligen silvriga haha, det blev nåt konstigt med ljuset när jag fotade!
 
 
Älskar verkligen allting, tack så sjukt mycket mami & papi! <3

new in

Igår så fick jag 2 grejer utav mamma när vi va i Skärholmen and i love it!
 
 

Konstig fredag

Gud vad den här dagen har varit i blandade känslor. För det första så måste jag bara säga att jag blev grymt sur/ledsen idag för att det blev inte Nause för mig.. För när mamma skulle skjutsa mig så blev det VÄRSTA trafiken och vi stod nästan helt stilla och det skulle ta alldeles för lång tid! Jessan va med i bilen också så istället för att åka hem direkt så drog vi först till Skärholmen och kollade lite (fick 2 grejer som jag visar bild på imorgon för jag orkar verkligen inte idag) och sen drog vi vidare mot Heron City där mamma och Jessan åt middag och jag hade redan ätit innan så jag fick en kladdkaka hehe. 
 
 

Slutat

Nu så har jag slutat! Skulle fylla i ett papper på hemkunskapen och jag blev klar nu så jag sitter kvar och håller på lite med datan och låter min mobil ladda. Jag ska egentligen sluta om ca 50 minuter så jag har inte direkt bråttom till träningen haha. Men vill ha mycket batteri sen när jag är på grönan så därför låter jag den ladda ett tag nu. Men ska nog göra nåt tidsinställt till ikväll då jag inte har tid att blogga. Men jag bloggar såklart när jag kommer hem ikväll också!
 
 

Sorry, i'm allergic to bitches

 

Fredag - Lååång dag

Godmorgon!
 
Idag så är det fredag och jag har en lång dag framför mig. Först så ska jag va i skolan till 14:50, sen har jag träning och sen drar jag till grönan och kollar på Nause med Hannah vilket kommer att bli grymt!

Men hoppas att ni får en bra fredag, puuuss! :*
 
 
 
 

Tomorrow ✨

 
 
 

She's my bestfriend, break her heart, i break your face

 

Fixa massa

Hejhej!
 
Eftersom att det tydligen inte va Idol idag så hade jag tänkt att passa på att fixa lite saker nu. Ska städa lite i rummet, välja kläder till imorgon, blogga, och ja.. hinna fixa lite grejer helt enkelt. Just nu så snapchatar jag med lite människor och försöker få mitt iphoto att funka men det har hakat upp sig så det går inte att göra nånting när jag går in på det så det är skitdåligt!
 
 

♡♡

 

Mys framför idol

 
 

Hemma

Nu så har jag kommit hem från Whilma för ett litet tag sen och jag och Whilma höll mest på med datorerna och snackade osv.. det som vi alltså brukar göra hahah. Men snart så ska jag ringa Whilma och fråga en sak och sen så ska jag sjunga och förmodligen städa mitt rum om jag orkar hehe..
 
 
 
 

from Gina tricot

 
 

Home

Nu är jag hemma efter en långtråkig och seg skoldag. Är så himla seg! Men jag snapchatar med Hannah (som vanligt haha), lyssnar på musik och ska snart börja plugga! Ska läsa i en bok som heter 'vinterviken' och sen ska jag kunna massa engelska grejer till imorgon också. Så ska göra ett litet 'pluggschema' så jag vet när jag kan ta paus osv haha!
 
 

after school ✌


School

Sitter just nu i skolan med Whilma & Beata. Vi ska snart sätta på musik och så sak jag och Whilma dansa hahahahah. Vi har så jäkla kul på våra raster alltså!
Nej men efter lunchrasten så är det bara 2 lektioner till och sen efter skolan så drar jag och kanske Beata hem till Whilma och pluggar.
 
 

oh no

 

Kvällsträning ✨

 
 
Åker till träningen om ca 3 minuter, kommer hem rätt sent men ska försöka slänga in ett inlägg när jag kommer hem för er skull! 


Just nu

Snacks - snapchat - gossip girl
 
 

Min vs hylla

Jag samlar ju på VS body splashes och mitt 'mål' är att hela hyllan ska bli fylld, asså att alla ska stå precis brevid varandra för nu är det ju lite mellanrum emellan, men just nu ser det ut såhär and i love it!
 
 

School

Godmorgon!
 
Jag sitter i skolan just nu och väntar på Beata & Whilma. Det är inte direkt världens bästa väder idag heller haha.. det regnar och nä.. usch.. fast jag brukar gillar när det regnar men endå haha..
Idag så slutar jag 14:35 och då åker jag hem efter skolan och sen vid 19:45 så har jag träning till 21:05. Gash vad sent haha..
Men hoppas att ni får en bra dag, puss! :*
 
 

Don't play games with a girl who can play better

 

Tagga träning snart

 

Födelsedagspresenter från Beata + ansiktsmask

Bästavän hade köpt 2 grejer till mig i födelsedagspresent vilket var hur snällt och gulligt som helst!
Det va svarta hårsnoddar vilket är jättebra att ha för mig eftersom att jag nästan alltid tappar bort mina hårsnoddar haha. Och sen fick jag seriöst världens finste tröja! GASH I LOVE IT!
Är helt kär i den seriöst, och den kommer luuuugnt att komma till använding. 
 
Men nu har vi precis haft ansiktsmask och tvättat bort den och mitt ansikte blev jättelent! 
 
 

StuDYING

Hejhej!
 
Just nu så är jag hemma hos Beata och vi har pluggat och käkat lite glass. Nu så ska vi precis göra iordning lunch och efter det så vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.
 
 

Night

Nu känner jag att mina ögon verkligen håller på att slockna så när jag är klar med det här inlägget så ska jag gå och lägga mig. Imorgon så ska jag hem till Beata en liten stund för att vi ska plugga. Och sen vid 5 tiden ungefär så har jag träning. 
 
Dagen idag har varit hur bra som helst och hoppas att ni också har haft en bra dag!
 
Pusspuss! :*
 
 

RSS 2.0