Planerar inför sommaren ☼

Jag och Whilma sitter just nu i köket och skriver massor med lappar med saker på som vi vill göra i sommar. Vi har kommit på massor med saker än så länge så sommaren kommer helt klart att bli grym om det går som planerat! Åååh längtar så galet mycket, särskilt när man kollar på massor med sommarbilder och allt från weheartit tex. 
 
 

Fake tattoos ✞

Ehm.. jag och Whilma hittade en grej då man kunde göra egna tatueringar genom att rita med tuschpenna och sen behöver man lite annat till det också så håller den i ca en månad. Vi är ju inte direkt världens bästa människor på att rita så det blev lite fail kan man säga haha. Men whatever, en kul grej att göra iaf! Jag skrev believe och ritade ett hjärta på min handled och sen så gjorde vi varsinna kors på varandrars nackar/ryggar. Båda failade rejält på dom måste jag ju erkänna hahaha.
 
 

Marabou - Oreo


Idag så köpte jag den nya smaken "Oreo" marabou choklad. Den var så otroligt god! Den kostade 20:- precis som alla andra och det är lätt en nu favorit. Oreo i mitt hjäääärta

You can call me Queen b ♛

 

The lazy outfit

Dom dagarna som jag inte har träning, dom dagarna är det så skönt att bara ta det lugnt på. Bara komma hem och slappa i soffan, hinna plugga, kolla på serier, och göra sånt man inte brukar hinna med annars. Sen så är det också kul att passa på att åka in till studion tex eller vara med en kompis. Men idag så åkte jag hem efter skolan för ingen kunde följa med till studion, och sen så fick jag ju väldigt otur med mitt ben också.. men det känns bättre nu för stunden iaf! Men nu så sitter jag i soffan och ska kolla på youtubevideos (förvånade?)
 
 

NIVEA♡

Igår så hade jag frågat mamma om jag skulle kunna få en kräm till ansiktet för jag har ingen. Eller jo jag tror jag har någon men den är verkligen inte bra. Den är också från Nivea men den är på burk och den gav mig bara finnar och den blev väldigt tjock på huden. Så idag så hade mamma och pappa köpt en annan till mig som ska bli spännande att testa!
 
 

home ツ

Hejhej! Hur är det med er? Med mig är det sådär, har så jäkla ont i benet och vet knappt vad jag har gjort för något.. Men iaf, idag så var skoldagen helt okej. Avslutade dagen med elevens val och sen kom pappa och hämtade mig. Nu så är jag hemma och har en del som jag vill få gjort. Plugga massor, städa rummet, påbörja på en video (tänkte börja med youtube igen i think) och sen finns det säkert fler små saker som jag vill ha gjort. Men nu så ska jag städa rummet tror jag. 
 
XOXO
 
 

Cute couples ♛

 

PLL med mami nu

Nu så har jag duschat för ett litet tag sen och sedan gjorde jag iordning fil med chokladflingor, mums! Nu så sitter jag och mami i soffan och ska precis börja kolla på PLL, love it. Efter det så ska jag bara göra mig iordning inför att jag ska gå och sova. 
 
XOXO 
 
 

Planera bloggningen...

Vad fan händer med bloggen? Dåliga bilder, idag har uppdateringen varit sämst och ja.. what to say? Nu orkar jag inte ens skälla på något. Men när jag vet att jag har träningar osv så ska jag börja göra tidsinställda inlägg! Jag ska försöka fota mer bilder med systemkameran och redigera och om en bild tex inte fokuserar så får jag fota om helt enkelt och inte bara "men skit samma jag orkar inte ta en ny". För jag vill verkligen satsa på bloggen, för jag älskar verkligen att blogga! Men nu kör vi på nya tag och nu ska jag verkligen förbättra mig, LET'S GO!!
 
 
 

Justgirlythings ♡

 

True




Wanties

 
Har tjatat på mina föräldrar om ett par Uggs ett bra tag nu.. vi beställde ett par först men det blev något fel så beställningen blev tydligen inte av och blablabla. Vill fortfarande ha ett par.. men är det värt att köpa ett par nu? alltså är det för sent kanske..? ska påminna mina föräldrar ÄNNU en gång så får vi se vad som händer helt enkelt hehe. 

No good day today

Måste ju bara säga att dagen idag inte har varit så bra om man säger så. Har gjort illa mig, har haft ont i kroppen, varit trött och skolan gick inge vidare heller. Men imorgon är det ny dag och nya tag så hoppas morgondagen blir mycket bättre än hur det var idag iaf! Men nu så ska jag kolla igenom instagram och sen så ska jag sova. 
 
Godnatt!
 
 

Träning snart

Nu så har jag börjat småfixat lite inför Beatas födelsedag. Hon fyller ju år den 12 februari så det är bra att vara ute i god tid hehe. Men om en kvart ungefär så ska mamma skjutsa mig till träningen. Har fys + is. Passet slutar vid 21:05 så kommer hem rätt sent. Har lite ont i benet, vet inte varför jag har det men är en krigare så ska träna endå höhö. 
 
 

Pink makeup

 

Monday

 
 
Hejsan!
Ja, då var det måndag igen då. Slutar snart men endå haha. Har varit väldigt seg idag och har inte mått så jättebra. Har haft ont i benet, varit lite yr, och sen helt plötsligt så får jag kramp från benet från ingenstans? wtf liksom. Men just nu så har jag spanska men jag Whilma, Emelie och Paulina sitter utanför för vi orkar inte gå in haha. Men ja, den här dagen suger än så länge så hoppas den blir bättre senare när jag har träning osv. 
Puss&kram!
 
 

Anton Ewald ❤

 

Before you judge me, make sure you're perfect

 

Photoshoot

Jag och Whilma fotade lite till fast inne för ett litet tag sedan. Nu så ligger vi i sängen och bloggar och har kollat igenom bilderna! Lägger upp 4 styckna:
 
 

Heron ★

Hejhej!
 
Jag & Whilma kom typ precis hem till henne efter en grym kväll på Heron. Först så åt vi, sen gick vi och köpte snacks och sen kollade vi på filmen. Den var skitbra tycker jag så den var verkligen sevärd. Sen efter det så gick vi till spelhallen och spelade lite och åkte nån sak som jag inte vet vad den heter hehe.. sen innan vi gick till bussen så köpte Whilma frozen yoghurt. Innan vi gick hem till Whilma så stannade vi ute och fotade lite. Och nu så sitter vi i soffan och kollar på film!
 
 

👌




Me today ♡

 

Dagens planer:

Hej på er!
 
Idag så ska jag och Whilma gå på bio och se Jack Ryan: shadow recruit. Den verkar jättebra och spännande osv så det är ju bra! Men bion börjar 18:15 och den är 1 timme och 46 minuter lång. Efter bion så åker vi hem till Whilma och så sover jag där så dagen/kvällen kommer bli gryyym.
 
 

Imorgon..

Känns som att jag inte har gjort något riktigt kul/speciellt på rätt länge nu faktiskt. Imorgon så har jag inget helt bestämt till 100%. Kommer att ta dagen som den kommer men jag har bestämt mig för att jag ska hitta på något iallafall. Antingen så drar jag kanske till studion eller så är jag med en kompis or something like that. Nej men vi får se vad som händer helt enkelt!
 
Arkivbild:
 
 

Mys med familjen

Hejsan!
 
Jag, mamma och pappa (och Ina haha) åkte en sväng till ica för att köpa lite godsaker. Nu så sitter vi i soffan och ska kolla på en film och äta gott!
 
 
 

4 songs ♛

 

An arrow can only be shot by pulling it backwards. So when life is dragging you back with difficulties, it means that it's going to launch you into something great. So just focus, and keep aiming.

 

 

Sleep time ♛

Nu så har jag duschat och efter det så la jag mig i sängen och lyssnade på musik, kollade twitter och allt sånt där som jag brukar göra och nu så är jag helt slut så ska gå och borsta tänderna nu. Men dagen idag har varit very good så det är ju bra. Och you know what!? Imorgon är det fredag yeeeyyy!!!
 
 
Nej, kameran ville inte fokusera och jag orkade inte hålla på haha. 

Osociala

Känner att jag och Whilma har varit väldigt osociala mot varandra dom senaste timmarna haha. Men nu så håller hon på med mobilen och jag med datan. Vi åt middag för ett tag sen och nu så sitter vi i soffan och gör inte så mycket. Men nu så ska vi hitta på något i think.
 
 

Black/blue look ♡

 

Med Whilmush

Hejsaaan!

Fick ju sluta vid lunch idag som jag skrev igår. Jag och Whilma gick hem till henne och vi har bara lyssnat på musik och larvat oss typ ahhahah. Men nu så ska vi snart äta B&J och kolla på nån film eller videoklipp eller nåt sånt haha.
 
 

D E A D

Hej på er!
 
Förlåt för jättedålig uppdatering men behöver jag ens berätta andledningarna? Nä, ni vet för har redan sagt det ett par gånger om man säger så haha. Men nu så har jag precis tagit en dusch och ska sova när som helst. Först var jag i skolan och sen drog jag direkt till träningen som var från 16-19:35 så är helt jävla död haha. Men imorgon så är det torsdag och jag går bara i skolan till lunch eftersom att det är massa utvecklingssamtal osv..
 
 

5 confessions ♡

- Konståkning är seriöst mitt liv.
 
- I sommar så vill jag göra massa olika saker och inte bara bada och dra till grönan.
 
- Jag säger vad jag tycker.
 
- Jag stör mig sjukt mycket på folk som skryter, usch.
 
- När jag verkligen skrattar på riktigt så låter mitt skratt helt cp.
 
 

Bebis




H O L A ! 
 
Skippar att berätta om skolan för det hände inget speciellt endå, inte bara för att det har hänt något speciellt idag men anyways.. När jag kom hem så gjorde jag iordning mellis och la mig i sängen på en gång för att kolla på TVD, så himla braaaaa! Sen så har jag varit inne på Weheartit, ätit och ska snart träna lite och sedan öva på vigheten. 
 
XOXO
 
 

Dagens låt ♫


makeup

 

Don't worry about it, just take a deep breath and move on

 
 
 

Tjo

 

helt ok ツ

Hola amigos!
 
Skoldagen idag var helt ok. Som vanligt typ haha. Nej men dagen flöt på som vanligt, hände lite grejer bara pga en/några idioter men det ska vi inte prata om nu inte! När jag kom hem så gjorde jag iordning mellis och nu är jag så jävla mätt haha, skulle inte ens kunna äta nutella just nu.. :') Men nu så ska jag göra något annat och sedan göra tidsinställda inlägg eftersom att jag inte kommer hinna blogga ikväll när jag har träning, puss!
 
 

:)

 
 

Ååååh vad jag längtar!!!

 

Pizza

Just nu så sitter jag i köket och har ansiktsmask. Har precis duschat osv och ska snart tvätta bort masken. Men när jag kom hem från träningen så sa pappa att han hade beställt pizza (that happiness) så vi åkte och hämtade pizzorna och när vi kom hem så åt jag, pappa, mamma och Petri. När jag har tvättat bort masken så ska jag nog städa lite i mitt rum och sen lägga mig i sängen och kolla på TVD.
 
 

Right now ♡

Tänkte skriva godmorgon men kanske lite sent för det kanske. Nej men jag vaknade vid 11:40 ungefär och låg i sängen i ca 20 minuter. Sen gick jag upp och åt frukost och fixade mig. Är dock inte klar än haha. Har precis sminkat mig och nu så hade jag faktiskt tänkt att läsa lite ur "Justin Bieber, Min historia" boken. Har inte läst den på sjukt länge så tänkte göra det nu! 
 
 

Bilder från tävlingen idag ♡

Bilderna är fotade utav Jessan! 
 
 
 

Summer 2014, I waiting for u

 

Hur gick tävlingen..?

Gud vad trött jag är nu! Kom hem för ungefär lite mer än en timme sedan, sen åt jag, hoppade in i duschen och nu sitter jag och ska blogga lite. Tävlingen idag gick väldigt bra faktiskt! Kom 3a, yaaayy! Blev jätteglad för det för blev även väldigt nöjd med mitt åk också. Så det är jättekul! 
 
 

Tävling ♛

Hejhej!
Idag så ska jag tävla inom konståkningen. Det ska bli kul för jag älskar att tävla haha. Men vi åker ungefär runt 2 tiden någongång och sen är det prisutdelning vid 5 tiden ungefär. Men jag ska tävla klockan 4 så det är ett par timmar kvar. Har packat allting, fixat håret, övat på hoppen + programmet så jag är redo! 
 
 
 

Sleep time ♛

Nu så ska jag krypa ner i sängen, titta lite på mobilen och sen så ska jag sova. Har bara degat i sängen hela kvällen och kollat på TVD och bara softat. Men imorgon så har jag lite mer planer så vi får ser hur det blir med det helt enkelt. Men bloggar mer imorgon, godnatt!
 
 

Nyduschad ♡

Gud vad skönt det var att hoppa in i duschen och sen smörja in sig med body lotion! Nu så tänkte jag fota lite, städa lite till i rummet och sen göra iordning lite snacks osv och lägga mig i sängen och kolla på TVD. Så trött efter en tuff vecka med mycket träningar och plugg!
 
 

Superdupermegabildbomb från 2013 ♡

 
 
 
 
 

What to do? ♡

Nu så har jag nästan precis kommit hem från träningen och ska snart äta middag. Sedan så ska jag hoppa in i duschen. Sen så måste jag även städa rummet också.. för det ser verkligen ut som ett bombnedslag hehe..
Och sen ska jag titta på antingen The vampire Diaries eller en film. 
 
 

Friday ♡♡

Yay äntligen fredag!!
Har lunch om en kvart ungefär och sen så har jag två lektioner till innan jag slutar för dagen. Efter skolan så drar jag till träningen och tränar i 2 timmar och efter det så åker jag hem. Det blir en lugn fredag för mig idag!
 
 

Night ✩

Idag så har det varit sjukt skönt att bara komma hem efter skolan. Bara softat, legat och degat i sängen, suttit vid datan, pluggat, och knappt gjort ett skit. Så det är sjukt skönt att ha såna dagar ibland, när man bara åker hem och tar det lugnt liksom! Men just nu så snapchatar jag med Whilma och Hannah och ska snart gå och äta något innan jag gör mig iordning för att gå och lägga mig 
 
 

Snabb/enkel jordgubbssmoothie ✩

 
Det du behöver är:
 
Ett glas med jordgubbar
1 dl mjölk
2 dl vanlijyoghurt
2 msk florsocker
Liten sked
Mått
Smoothiemaskin
 
1. Börja med att hälla i jordgubbar i ett litet glas och häll i.
 
2. Sedan så häller du i mjölken, yoghurten och florsockret.
 
3. Mixa ihop allting i ca 1 min
 
4. Häll i ett glas och rör om med en sked
 
5. KLAAAAAR!
 
 

Todays inspiration ♡

 

Allt går så fort..

Hejhej!
 
Just nu så sitter jag på SO lektion men tar en liten snabb paus och gör ett blogginlägg. Gash vad tiden går fort!? Det är liksom redan den 16 januari idag! Jag har faktiskt inte gjort så mycket den här månaden än så länge, har mest varit med kompisar och sovit över osv.. Har så mycket med skolan och träningar nu i veckorna så tiden bara rullar iväg! 
 
Men nu så ska jag fortsätta jobba så hörs vi senare, puss!
 
 

Helt glömt bort..

Ojsan.. Kom på nu att jag helt har glömt bort att blogga idag. Så kan det bli hehe.. Men nu så har jag precis haft ett ispass och ska ha fys om en kvart och sedan har jag ett skating pass. Så kommer att vara såååå trött efter. Men när jag kommer hem så ska jag äta och sen bara krypa ner i sängen. 




Home ✩

Hej på er!
 
Nu så har jag gjort mig iordning inför att snart gå och lägga mig och ska bara göra klart det här blogginlägget och sedan kolla lite på telefonen. Dagen idag har varit helt ok. Imorse så var jag verkligen hur trött som helst så ville verkligen inte gå upp, men det var man ju tvungen att göra så ja.. sen så har jag bara varit allmänt trött och lite småyr på lektionerna hehe.. Men efter skolan så var jag med Whilma så det var mysigt! 
 
Godnatt 
 
 

Justin

Justin's nyaste låtar som kom ut på spotify för bara någon dag är ju hur bra som helst! Mina två favoriter utav dom är "Backpack" och "What's Hatnin" men tycker att alla är bra!!
 
 

Mellis med whilmush




Hola




fullt upp..

Nu så jag äntligen kommit hem från träningen, ätit, duschat och krypit ner i sängen och tagit fram datan och tagit i hörlurarna och börjat lyssna på musik. Gash.. måndagar är det verkligen fullt upp för mig.. går ju först i skolan och sen hem och plugga osv och sen kommer jag hem sent och då hinner jag knappt göra något förutom att duscha och äta. Men ja, jag ska snart sova sååå jag säger godnatt nu! 

 

 

 

 


Fukkk yoooo




mellis ♡

Hejhej!
 
Nu så har jag kommit hem från skolan och precis gjort iordning mellis. En macka med en jordgubbssmoothie blev det! Men jag ska iallfall äta nu och sen så ska jag plugga innan jag beger mig mot träningen lite senare 
 
 

Skuuuuulan




 

Min förebild ♡

 
Hon som ni ser på bilden heter Bethany Mota och hon är en youtuber och har även ett eget klädmärke. Hon är verkligen min förebild! Hon är SÅSÅSÅSÅ omtänksam och hon gör SÅ bra videos and i just love her. Hon bryr sig så mycket om andra människor och jag är så jäkla glad för hennes skull att hennes drömmar håller på att slå in! 
 
 

Sunday ✩

Hejsaaaan!
 
Just nu så sitter jag och Whilma i köket och lyssnar på musik och bara tar det lugnt. Beata drog för ett litet tag sen för hon skulle på träning. Men vi hade väldigt kul igår iallafall, skrattade hur mycket som helst hahaha. Men om ca 15 minuter så ska mamma skjutsa hem Whilma och även skjutsa mig till träningen. Har träningen i bara 50 minuter idag så det är ganska skönt faktiskt. Men ja, när jag kommer hem så ska jag träna lite till, duscha osv, städa rummet och såååånt. 
 
 

Frukost with the brudz




Kvällen

Hejsan!
 
Just nu så sitter jag och Whilma i sängen och har kollat lite på weheartit medans Beata ligger bredvid och sover hahah. Men vi har fotat, pratat massor och bara haft det mysigt helt enkelt. Vi skulle tittat på en film men det blev något knas med ljudet så vi skippade det. Men jag och Whilma ska också sova snart i think så jag säger godnatt nuuuu. Pusspuss! :*
 
 

 

mina faggots

 

Mot stan 👌




Today ❅

Hej på er!
 
Idag så gick jag upp runt 10 och såg att det hade kommit väldigt mycket snö. Jag gillar snön så jag tycker bara det är bra medans alla andra typ hatar det haha. Men vad händer idag? Jo, först så ska jag och Whilma in till stan och sen senare på kvällen så ska förmodligen Whilma & Beata sova hos mig. Så det kommer bli en väldigt bra dag! Och den skulle ju bli bäst om jag och Whilma träffade killarna idag så det hoppas jag verkligen på!
 
Min kamera ville inte riktigt fokusera hehe..
 
 

Tränat, duschen next

Hejsan!!
 
Nu så har jag precis stretchat lite och lite tidigare så gjorde jag mina squats som jag skulle göra idag (225 st) Är snart klar med det schemat och då så ska jag börja med ett nytt träningsschema. Men iallafall. När jag har duschat så ska jag göra iordning dipp med grönsaker och sen så ska jag kolla på youtube as usual. 
 
 
Say whaaat

Wonderstruck

Fick ju mina julklappar utav Whilma när jag sov över hos henne för ett litet tag sen. Hon har inte fått sina utav mig än (haha vadå efter?) men jag fick ett jättefint halsband som jag tyvärr inte fotade men kan göra det någon annan dag. Och sen så fick jag ett set med Parfym, body lotion och shower gel med lukten Wonderstruck. Har velat ha den parfymen såååå länge och sen så fick jag ju ett set med så det var jättekul!
 
 

-

 

Years from now, I hope we are still in each others lives.




Home

Hejhej!
 
Nu så har jag precis fixat mackor och oboy och så har jag kollat lite på youtubevideos. Ska käka nu och fortsätta kolla och sen efter det så antar jag att jag ska göra mig iordning inför kvällen! Men imorgon är det fredag vilket är hur skönt som helst! 
 
 

Perfection




Stan

Just nu så sitter jag på pendeln med whilma. Behöver jag ens säga vad vi gör inne i stan? Haha nä, tror ni fattar. Men vi ska dra till Donken sen och ja.. Vänta på killarna typ haha. Sen kommer jag nog att fota lite också. Men nu ska vi snart gå av så jag uppdaterar senare, puss! 




Skulaaaan

Hejhej!
 
Är i skolan just nu (no shit) och har lunchrast men går in om typ en kvart. Efter skolan så drar jag och Whilma till studion i think och sen så drar vi heeeeem. Men ja.. vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag bloggar mer sen iallafall, puuuussss!
 
 

Heh..




Träning

Hejhej!

Börjar sista ispasset om en kvart. Jag har precis ätit och nu så ska jag snart sätta på mig skridskorna. Längtar efter att ispasset är slut faktiskt för jag vill bara hem och lägga mig i sängen och hålla på me datan. Menmen what to do? Haha




Kommer hem sent

Hola!
 
Just nu så har jag engelska lektion men passar på att blogga lite snabbt. Efter den här lektionen så har jag bara en lektion till och sen så slutar jag. Har träning från 4 till halv 9 ungefär (med pauser) så kommer att komma hem rätt sent.. Men nu så ska jag fortsätta jobba så hörs vi senare, puss!
 
 

memories

Kommer ni ihåg att jag bloggade om att jag hade gjort en 2013 memorie jar? Jag har skrivit massor med minnen från 2013 på lappar och lagt i en burk och idag så läste jag upp alla. Har hänt mycket under året som varit och jag är jäkligt nöjd!
 
 

Sovit för länge..

Åherregud..
Jag och Whilma vaknade vid halv 4 hehe.. Men nu är jag hemma iaf för pappa var redan påväg när jag vaknade, oups..
Men nu så ska jag göra klart det här inlägget och sen så ska jag käka "frukost". 
 
Juste! Fick en kommentar på bloggen med nån som var anonym som skrev att jag aldrig uppdaterade. Jag vet att min uppdatering inte har varit den bästa den senaste veckan, men vet ni? jag har faktiskt haft lov och jag har ett liv också. Tror ni att jag sitter och bloggar hela dagarna? Nej, jag gör faktiskt andra saker också. Men nu så blir det ändring på uppdateringen iaf så alla vet!
 
 

Ed 💞




dagen

Jag, Emelie och Whilma drog till studion. Där mötte vi Vendela och lite senare så kom Beate. Vi drog till affären och jag köpte plopp, bröd & drickyoghurt medans dom andra köpte chips, energidricka osv..
Sen så var vi med ett gäng andra också och sen så letade vi efter killarna osvosv.
Sen så var vi yttligare med ett gäng andra foooers som jag inte orkar skriva namnen på (kommer knappt ihåg alla hahaha) men ja, sen drog vi runt 8.
 
 
 

Gårdagen

Hola amigos!
 
Jag och Hannah har precis ätit frukost och nu så sitter jag i hennes säng och ska precis blogga. Gårdagen var väldigt rolig! Vi skrattade som fan, spelade slender haha, spelade kort, wii, fotade lite, gick till affären och handlade gott, var i Farsta och hade en grym dag/kväll helt enkelt. Vi gick och la oss runt halv 4 tiden och jag vaknade runt 1 tiden. 
 
Idag så ska jag till studion med Whilma, Emelie och sen tror jag Vendela och hennes kompis skulle med också. 
Ha en bra dag så bloggar jag mer sen, puss!
 
 

New in

Jag och Hannah åkte till Farsta centrum som ni kanske såg i inlägget under. Jag köpte 2 body mists från vs och sen en grej som man kan ha parfym i som är jättesmart att lägga i väskan om man inte orkar ta med sig en hel parfym/body mist flaska! Och sen så köpte jag ett par nya hörlurar för mina har gått sönder! Sen så köpte jag även födesedagspresenter till Emelie men det tänker jag inte lägga upp ifall hon läser det här håhå. 
 
Vs body mists 270:- för båda tillsammans:
 
 
Happy plugs 199:-
 
 
Och sen den där mini parfym saken, vet inte vad det heter haha men den kostade 79:-
 
 
 
 
 
 

Mot Farsta med Hannah ❤️




I'm sorry, I make mistakes, but I love you so much and I don't wanna lose you.

 

Paulina & Whilma

Hejsan!
 
Vet att uppdateringen inte är så bra just nu men ska verkligen ändra på det nu! Men igår så sov Paulina & Whilma hos mig till idag. Vi fotade, snackade, lyssnade på musik, kollade på film, åt gott och hade det mys! Vi somnade runt 3-halv 4 där nångång och gick upp runt halv 2 eller något, don't remember. Men om ca 45 minuter så ska jag dra till träningen och då så skjutsar vi hem dom så yes. Efter träningen så kanske jag träffar Paulina, får se vad som händer helt enkelt!
 
Liten bildbomb från igår när vi fotade:
 
 

♡♡PAULINA♡♡

 

stan idag

Hejsan!
 
Idag så ska jag, Paulina & Whilma in till stan! Vi ska till studion och sen kommer vi väll att fota, gå runt lite, käka osv.. dock så tror jag att Whilma har försovit sig så ja.. får se hur det blir med henne haha. Hoppas verkligen på att få träffa killarna idag för saknar dom såååå asdfghjkl mycket! Men hoppas att ni får en bra dag så hörs vi sen, puss!
 
 
 
 

I.dare.you.
to wear no makeup for a whole day. 
to bake brownies then eat them.
as many as you want.
to tell a bitch how you really feel
to laugh histerically, 
and not worry if your face looks stupid.
to run around a field with your friends and just scream 
to cry it all, let it out.
to kiss your crush. randomly.
to speak your mind in class. 
question the rules.
for one day, i dare you to be 100% you.
 
 
 
 
 

Welcome 2014




RSS 2.0