Badat ✩

Hejhej!
 
Efter att vi hade ätit lunch så bytte vi om till bikini och sen badade vi i deras pool och det var ca 25 grader så det var hur skönt som helst! Vi passade även på att ta en del bilder och när vi hade varit i en bra stund så gick vi upp och fikade och nu så bloggar vi och lyssnar på musik. 
 
 
 

Orange is the new black

Idag efter frukosten ungefär så följde jag och Whilma med hennes morfar till Statiol för han skulle tanka och då passade vi på att köpa lite godis och jag köpte även en Loka crush. Whilmas morfar köpte även "Orange is the new black" första säsongen till oss som vi kunde titta på så det var supersnällt! Så nu har vi kollat på ett avsnitt och ätit lite choklad och nu så ska vi äta pannkakor till lunch, xoxo
 
 

Vålarö - 29 juni

 

I bilen

Hej på er! 

Nu så sitter jag och Whilma i bilen på väg till hennes landställe! Det tar ca 1 timme & 30 minuter att åka dit så vi sitter och lyssnar på musik och är allmänt osociala mot varandra just hahaha. Men ville bara uppdatera er lite så ni vet liksom, ha en bra dag everybody!




Rainy ☂

Gud vad det regnar ute, fast tycker dock att det är hur mysigt som helst på natten när man ska sova hehe. Jag har precis gått och borstat tänderna osv och nu så ska jag gå och sova, ska skriva upp lite grejer som jag ska få gjort imorgon innan jag åker bara. 
 
Sov gott! xoxo
 
 

Packning ✔

Nu så är packningen ungefär klar, har lite saker kvar som ska packas i men det kommer jag att använda ikväll/imorgon på morgonen så det packar jag i då. Ska bli så skönt att komma iväg 1 vecka för har inte åkt iväg en längre tid än någon gång på sommarlovet så det kommer att bli kul!
 
 

PACKA!

Nu så har jag varit hemma i kanske en timme efter att jag har varit på konfirmationen. Det var väldigt kul att kolla på och sedan när allt var klart så var jag tvungen att dra eftersom att min moster är hos mig och jag måste även packa för imorgon så åker jag och Whilma till hennes landställe vilket kommer att bli hur kul som helst! Så när jag har skrivit klart det här inlägget så ska jag sätta på mig myskläder och sedan ska jag gå ut i boden och hämta min resväska och sen är det dags för packning!
 
 

Konfirmation ♡

Idag så ska jag och Beata åka till kyrkan för att kolla på Whilma, Julia, Nelly, Bea, Louise, Emelie, Emelie och fleras konfirmation. Det ska bli kul att se när dom står där i sina vita kläder och så ska dom väl sjunga och lite såna saker, har aldrig varit på en konfirmation förut så har inte riktigt så stor koll hehe. Men efter det så åker jag hem för jag har en del att göra hehe..
 
 

FRIDAY'S INSPIRATION ✌

 

Träffa Leila ☞

Hola amigos!
 
Nu så har vi gjort oss iordning och vi ska alldeles straxt börja gå mot bussen för vi ska åka och träffa Leila. Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi får se vad som händer helt enkelt, vi ska vara ute iallafall så vi kommer väl antagligen att gå runt lite i området osv. 
 
Hoppas att ni får en bra dag everybody!
 
 

Kvällen igår ✩

Igår kväll efter att vi hade ätit så gick vi ut och hoppade lite studsmatta haha och sen så gick vi in i stugan och körde chubby bunny (vilket jag suger på) och sen satte jag på LOL så kollade vi ett tag tills vi blev så trötta tills vi ville sova. 
 
Idag så vaknade vi runt 1 och nu så sitter vi i soffan och bara tar det lugnt. Vet inte riktigt vad som händer idag men vi får se helt enkelt, xoxo
 
 

Dinner ♔

Nu så har jag och Beata ätit en jättegod middag och nu så sitter vi och snackar om lite allt möjligt. Vi ska snart gå ut till lillstugan och sen så ska vi hoppa studsmatta osv haha. Vi har även köpt massa gott till ikväll så vi kommer antagligen äta så mycket tills vi mår illa hahaha. Men nu så ska jag vara social mot Beata (tror jag iaf haha) 
 
XOXO
 
 

Grönan + sleepover ✩

När ni läser detta så är jag och Beata påväg till grönan/är på grönan. Vi ska vara här under dagen och kanske under kvällen det beror på hur länge vi orkar att vara kvar. Efter att i har varit där så drar vi hem till mig och hon sover här så det blir mysigt! Har inte träffats en enda gång under sommarlovet än så länge så det är välbehövt! 
 
Ha en superbra dag så hörs vi, xoxo
 
 


- förändring ♡

   Som ni kanske ser så bestämde jag mig för en makeover här på bloggen. Gjorde detta på ca 5-10 minuter så det gick snabbt men tycker den blev enkel men endå stilren vilket jag gillar! Nu så ska jag snart gå och göra mig iordning inför att sova, fullspäckad dag imorgon men det skriver jag mer om vad som händer imorgon istället hihi. 
 
Sov gott allesammans, xoxo
 
 
 
 

It's okay

It's okay you got a bad grade. It's okay you're not skinny and have bright eyes and don't fit into size four jeans. It's okay boys don't whistle at you (I mean, you're not a dog, are you?) It's okay that you're friends are leaving, because if they were such good friend, they'd be sitting with you trying to not make you feel like shit. It's okay your parents shout at you, their trying their best and I don't think they remember how it feels to be a teenager anyway. It's okay you feel as though you've lost yourself, everybody does from time to time. It's okay you're still searching for that missing part of you, we all are. It's okay to feel alone, but you must often remind yourself that you are beautiful, individual, a replica of nobody else. You're you and that's damn well good enough for me.
 
 

 
 
 

Lunch med papi ♕

Idag så bestämde sig jag och pappa för att åka iväg och äta lunch. Vi åt på en kinaresturang och jag tog friterad kyckling med ris as usual. Efter att vi hade ätit klart gick vi in på coop en snabbis för att handla hem lite grejer och sedan åkte vi hem och nu sitter vi i soffan och bara tar det lugnt. 
 
xoxo
 
 

I believe in you, you are strong, and I love you♡

 

Baby blue dress ✩

För ett tag sen när jag var och shoppade med mina föräldrar så visade jag allting förutom en klänning som jag fick som jag inte kunde fota just då för att den hängde ute på torkning. Men nu så får ni se den och den är ifrån H&M och kostade 199:-
 
 

2 shoes ✩

Dom här skorna använder jag mest utav dom jag har (har dock inte många alls men whatever) Mina converse använder jag mest, då jag ska åka iväg, träffa kompisar, när jag ska till skolan osv. Och mina träningsskor använder jag när jag har fys, ska ut och springa och även om jag ska åka in till stan och tex shoppa en hel dag för om jag använder mina converse då så får jag så himla ont i fötterna! 
 
 

Sova ut ♡

På den senaste tiden när jag har varit ledig så har jag valt att ställa klockan på 10:00 för jag hatar att sova för länge då väldigt stor del utav dagen försvinner. Men nu dom här dagarna då jag inte ska göra något speciellt eftersom att nästan alla mina kompisar är bortresta så passar jag på att sova ut så det har blivit att jag sover till ca halv 12 - 12 istället för 10 och det är hur skönt som helst! Nu så ska jag snart göra iordning en god frukost och piggna till lite, xoxo
 
 

Random facts about me ✍

- Jag uppdaterar mig på sociala medier alltför ofta
- Jag dricker nästan alltid juice till maten
- Tröttnat sjukt mycket på lösgodis, gillar mer att köpa chokladkakor/chips osv
- Jag är beroende utav weheartit och gossip girl
- Jag vill få en känd blogg, men det går åt skogen
- Marabou oreo är den godaste chokladkakan som finns
- Jag har en väldigt stark relation till min moster
- Jag vill åka till London mer än vad ni någonsin kommer att förstå
 
 

Days like this

Detta är verkligen inte sommar för mig, det är ca 10-15 grader ute, det regnar, blåser och är helt molnigt på himlen. Så dom här dagarna så är det perfekt för att bara slappa framför en bra serie/film, äta något gott och bara ta det lugnt, för vem vill vara ute när det är sånt här dåligt väder liksom?
 
 

✡CURLS✡

 

Senaste på instagram♡

Här är min öppna instagram och den heter "biancablomkvist"
 
Sen så har jag även en privat som jag bara accepterar folk som jag känner/vet bra vilka dom är och den kan ni ju alltid testa att följa och den heter "biancasprivate"

✩New in✩

 
Ansiktsmask på burk - Lush - 120:-
Rengöring för ansiktet - Lush - 99:-
Crop top - H&M - 80:-
 
 
 
 

Träningsscheman☟

Igår så valde jag ut två olika träningsscheman som jag vill göra, ett utav dom är ett squats schema så det står hur många man ska göra varje dag, och det andra så tränar man magen och så stretchar jag även efter varje pass. Har detta för att jag vill hålla mig i form och även hålla igång fast det är sommarlov! Kör ni också vettja.
 
 
 
 

Staden ♡

Idag så ska jag åka in till stan med Emma, Erika och Ivanna och vi ska kolla runt i lite affärer osv så det blir mysigt! Ska förmodligen köpa nåt klädesplagg på rean och även ett värmeskydd och en ansiktsmask, så får se vad man hittar helt enkelt. Just nu så sitter jag i sängen, lyssnar på musik och väntar på att min buss ska gå (13:05). Ha en bra dag allihopa, xoxo
 
 

Midsommarafton 2014 ♡

Kvällen igår var verkligen hur lyckad som helst! Brudzen kom till mig runt 5 tiden ungefär och sen så åt vi en supergod middag tillsammans. Sedan så började vi packa ihop lite saker som filtar, powerking, chips, kakor, högtalare osv så gick vi ner till havet och spenderade resten utav kvällen där och vi hade så himla kul och mysigt. Vi dansade, sjöng, skrattade och hade en grym midsommar helt enkelt! Runt halv 1 så var vi tillbaka i stugan och då spelade vi "vem i rummet" och var vakna tills ca 3 då alla ville gå och sova.
 
 
Katten, Louise, Whilma, Ivanna, Emma, Erika, Julia tack för en grym midsommar!

♡FRIDAY'S INSPIRATION♡

 

☼GLAD MIDSOMMAR☼

För det första så kan man tro att det är höst ute, det är ca 13 grader ute och det är ju hur kallt som helst. Men man får göra det till den bästa situationen helt enkelt! Idag så kommer Julia, Katlin, Emma, Erika och Ivanna till mig och vi ska äta middag tillsammans och sedan gå ner till havet och chilla, grilla lite och ni vet ha en riktigt skön midsommar helt enkelt. Nu snart så ska jag och mamma åka och handla lite och sedan när vi kommer tillbaka så måste jag städa mitt rum he he.
 
Ha en grym midsommar allihopa så hörs vi sen! xoxo
 
 


♡♡

 

Typical sommarkvällar ☼

Igår så var det en riktigt härlig dag och kväll måste jag bara säga. Umgicks med sköna människor, var på fotbollsplanen och spelade lite och sen senare på kvällen drog vi till Brosjön en snabbis för Simon och Pontus skulle ta ett kvällsdopp. Sen på kvällen så kom Whilma och så sov jag, Whilma, Julia, Emma och Erika hos Ivanna så det var hur mysigt som helst!
 
 

Göra mig iordning ☞

Godmorgon!
 
I ca 30 minuter till så ska jag bara chilla innan jag börjar att göra mig iordning eftersom att jag ska åka iväg och träffa lite kompisar. Vi ska till en fotbollsplan och förmodligen spela lite fotboll (dock så måste jag ju ta det lugnt eftersom att jag är förskyld, buhu) men sen så ska vi väl bara snacka och sånt så det blir nog mysigt! Tänkte även börja ta med kameran när jag åker iväg osv så jag har bilder som jag kan lägga upp. 
 
Hoppas att ni får en bra dag så hörs vi, xoxo
 
 

Förskyld

Det här med att vara förskyld är inte riktigt min grej alltså, hatar att vara täppt och så nyser man ju ganska så ofta också. Men efter att jag kom hem ifrån grönan så har jag legat i sängen, varit inne på weheartit och lyssnat på musik. Ringde även papi för ett tag sen och frågade om han kunde va snäll och köpa glass åt mig och det skulle han försöka komma ihåg sa han så det hoppas jag att han gör hehe. 
 
 

Believe movie ♡

Idag så tog jag mig tid åt att kolla på "Believe movie" och shit vad bra den var. Satt och rös, grät och log. Är så himla stolt över Justin, så långt som han har kommit är helt sick.
 
 

Favoriter just nu

 

Gårdagen - idag ♡

Dålig bloggning igår I know men runt halv 4 - 4 tiden så skjutsade mamma mig till Emelie och sedan så åkte jag, Emelie, Bea och Julia till Liljeholmen för Bea skulle köpa byxor. Sen satte vi oss på donken innan vi åkte vidare. När vi kom tillbaka så gick jag och Julia till skolgården och träffade Vickan, Linnea, Hannes, Simon, Victor och Sini. 
 
Nu när ni läser detta så är jag på grönan med Vendela, jävligt kallt ute, får damp på detta vädret haha. Men jag har även gått och blivit förskyld vilket inte är så kul så hoppas verkligen inte att det går över till att jag blir sjuk för då vet jag inte vad jag gör hehe.
 
 

How to match Air max

 

Perfekt på en sommardag ♡♡

 

Jättebra dag ♡

Den här dagen har varit hur bra som helst tycker jag, har solat och blivit lite brunare vilket är ett + och sedan så åkte jag och mamma och lämnade Jessan och så köpte vi även hem lite saker. Nu så ska jag gå på toa (hehe) och sedan gå ut och sätta mig och kolla GG och äta jordgubbar med nutella!
 
 

Frukost - duschen - sola

Godmorgon!
 
Pappa hade köpt jättegoda frallor som jag kunde äta till frukost så jag åt det med ett glas oboy och kollade på GG samtidigt (yes I'm upset) Sedan så hoppade jag in i duschen, fräschade till mig lite med rakning osv och nu så har jag tagit på mig bikini med en tunika över och ska gå ut och lägga mig i solen!
 
 

Mysmys

Kvällen har spenderats åt att kolla på Gossip girl, snapchatat, käkat popcorn och druckit läsk. Väldigt mysig, hade varit ännu mysigare och sitta ute i vår utesoffa som pappa precis har byggt men det har varit för kallt för det idag känner jag. Men imorgon så ska det bli strålande sol och varmt så då hoppas jag på att jag slipper frysa ihjäl vilket jag fick göra idag hehe..
 
 

Oscar ♡♡

Idag när jag stod och pratade med Vendela och Erik så ser Vendela Oscar så hon sa det till mig och då vände jag mig om och såg att han stod där så vi gick fram, frågade hur han mådde osv. Hade inte träffat honom på 193 dagar så blev otroligt glad över att få träffa honom igen!
 
 

☼☼

 
Vill att det ska bli ännu varmare ute så man bara kan plocka med sig sin bikini, handduk och allt annat man behöver och bara dra ner till stranden för att sola och bada. Hoppas på att det blir varmare dom här kommande dagarna så man kan spendera mycket tid vid stranden!
 
 

Första dagen på sommarlovet ♡

Hejhej!
 
Jag vaknade redan vid 8 idag hehe.. men det gjorde inget för jag skulle endå upp tidigt eftersom att jag ska åka till grönan med Vendela, eller jag är där just nu för det här inlägget är tidsinställt hehe. Men iaf, har inte träffat henne på över en månad så har saknat henne hur mycket som helst så det ska bli så skönt att få träffa henne igen. Hoppas att ni också får en bra dag så hörs vi senare, xoxo
 
 

13 juni 🌸 (fler bilder från idag)

 

Skolavslutning 2014 ♡

Dagen idag har varit väldigt bra tycker jag, förutom när vi var tvugna att titta på massa uppträdanden, folk som skulle prata osv som tog 1 tim & 30 min så det var väldigt segt. Sen efter att vi hade slutat så gick jag, Katlin, Erika, Louise, Whilma, Amanda, Emma, Ivanna och Emelie till Ica och köpte massa med godsaker och så gick vi till ett jättemysigt ställe och åt, pratade, fotade en hel del och bara firade att vi hade fått sommarlov. Så skönt!
 
 

Sommarlov nu #happy




Skolavslutning - outfit ♡

 

Goodnight




Sringtest☂

Hela förmiddagen så var det så himla fint väder, strålande sol och det var hur varmt som helst. Men sen vid 2 tiden och framåt så har det varit regn, åska och det har till och med blixtrat. Och jag skulle ha springtest klockan 18 så när jag var påväg så öste det fortfarande ner. Men hade väldigt tur för där vi hade testet så hade det slutat regna så det var ju bra. Vi sprang 3 km och sedan stretchade vi. Nu så ska jag duscha, städa rummet och sedan fixa allt inför imorgon eftersom att det är skolavslutning imorgon, TAGGAAAA!!!
 
 

∞INSPIRATION∞

 

Sista dagen ♕

Idag så är det absolut sista dagen innan det är skolavslutning imorgon. Idag så ska 9orna möta lärarna i en fotbollsmatch vilket är som en tradition i vår skola. Fast eftersom detta är ett tidsinställt inlägg så har dom redan haft match eftersom att den började 10. Men vet inte riktigt mer vad som händer i skolan förutom att vi ska kolla på matchen så vi får se helt enkelt! Ha en bra dag.
 
xoxo
 
 

Empties ✩

 
1. Värmeskydd - Som sagt så skyddar ju inte värmeskydd så jättebra utan håret blir ju endå slitet men det hjälper ju iaf lite grann vilket är huvudsaken och man får en fin volum utav den!
 
2. Mineral puder - Ett puder som är helt okej, täcker helt okej och mattar ner huden helt okej så alltså ett helt okej puder haha. 
 
3. Handsprit - En handsprit som luktar jordgubb vilket är ett stort + och rengör händerna så att dom känner sig fräscha. 
 
4.  Mascara - Jättebramascara som gör att man får bra med volym, kan dock bli lite för klumpig!
 
5. Ansiktsmask - En ansiktsmask i tub som håller väldigt länge och dessutom är ganska så bra också, gör så att  man känner sig väldigt fräsch i ansiktet.
 
6. Rengöring - En jättebra rengöring som är perfekt att ta bort sminket med för man får verkligen bort allt när man använder denna.
 
 
 
 

Myskväll ♡

Kvällen nere vid Brosjön med tjejerna var mysig men endå lite långtråkig. Vi spelade brännboll och då körde vi åkarna mot föräldrar + tränare och sen så satte vi oss ner och fikade och jag gav mina tränare blommor och choklad som mamma var snäll och köpte innan vi åkte dit. Men nu så har jag kommit hem därifrån och jag ska kolla lite på gossip girl innan jag ska träna!
 
 

Avslutning - konståkningen ♡

Ikväll så ska jag och mina föräldrar åka till Brosjön och där så ska vi (alla åkare) och tränare med föräldrar ha som en avslutning eftersom att säsongen är slut. Vi ska spela brännboll, fika, förmodligen bada det beror på hehe. Men det kommer säkert att bli hur mysigt som helst så det ser jag fram emot!
 
 

Frisören 💇

Igår efter att jag hade varit i Skärholmen med Whilma och Beata så hämtade mamma upp mig där och vi åkte vidare till frisören för att klippa topparna. Håret känns så himla mycket fräschare när man får bort de slitna topparna och nu så är det ju sommarlov snart och då ska jag verkligen försöka att inte använda lock/plattången så mycket för det är det som sliter så himla mycket på mitt hår. Men efter att vi hade klippt oss så köpte mamma en varsin glass till oss som vi åt i bilen påväg hem!
 
 

NEW BIKINI ♡

 

Mariefred ♡

Idag så åkte jag och hela klassen till Mariefred. Först så gick vi runt lite där, jag fotade lite och så åt vi även också. Sen efter en timme ungefär så var det en guide inne i Gripholms slott som visade oss runt och berättade om slottet och människorna som hade bott där osv. När det var klart så gick jag, Whilma, Beata och Amanda till statiol och köpte glass och Amanda köpte en milkshake. Det var väldigt mysigt där, lite långtråkigt inne i slottet bara men annars var det hur mysigt som helst!
 
 

5 planer i sommar ☼

I sommar så ska jag göra så himla mycket saker men tänkte skriva 5 utav mina planer nu!
 
1. Åka till Whilmas landställe
2. Gå på The Fooo's konsert "Vertigo" i Skansen
3. Göra en stor video ifrån min sommar som ska bli som en film 
4. Sola så mycket så jag sprängs
5. Hänga på grönan
 
 

Details ♛

 

Min åsikt om rökning..

 
Det är så himla många människor idag som röker. Jag har ett par kompisar som röker men jag tycker inte om dom mindre bara för att dom röker, dom är exakt samma person. Det jag har emot är själva rökningen. Jag kan inte se en enda grej i det som är positivt. Min farmor tex, hon dog pga rökningen och det finns bara negativa saker med det. För er som röker för att ni tror och känner er coola, ni borde tänka om. Men för er som röker för att ni tycker det är gott och helt enkelt har blivit beroende, er förstår jag lite mer. Men jag tycker endå inte alls om rökning. Har aldrig testat röka och är stolt över det! 

Äntligen hemma! ♡

Nu så är jag äntligen hemma efter en lång och annorlunda dag i skolan. Kändes jättekonstigt att vara där så sent men nu så är det gjort och det enda som var roligt var att jobba i caféterian men det fick man bara göra i en halvtimme så det var inte så länge direkt. Det dåligaste på hela dagen var att nån/några idioter tog Whilma och Beatas skor vilket var jävligt lågt utav dom som gjorde det. Men nu så är jag iaf hemma och ska snart äta middag, xoxo!
 
 

New in ♡

 
Tack mami&papi 

MMM - MÄSSAN

Godmorgon på er!
 
Vill börja med att be om ursäkt om helgens uppdatering men har haft fullt upp och har haft riktigt roligt faktiskt så har inte riktigt haft tid att blogga. Men iaf, idag så börjar jag klockan 13:00 och slutar 18:00 väldigt konstig dag I know. Men idag så är det en grej på vår skola som är en miljömässa och då ska jag typ jobba i caféterian, kolla på olika utställningar osv. Så får hoppas att det inte blir alltför långtråkigt, ha en bra dag allihopa så hörs vi sen. 
 
xoxo
 
 

Skärholmen, stan

Hej på er!

Jag och familjen åkte till Skärholmen och där så fick jag lite grejer som ni får bild på sen. Och sen så avslutade vi med att äta kinamat. När vi va klara så släppte dom av mig hos Whilma och vi ska ta en buss om ca 20 minuter och åka in till stan så det blir mys, xoxo




Go to a drive-in movie ♡

Något som jag skulle tycka va så coolt att göra är att gå på en "drive-in bio" vet inte ens om det finns i Sverige men fatta vad mysigt på en sommarkväll!? Dock så får jag vänta tills jag har skaffat körkort och även en pojkvän hehe.. Vet ni om det finns något liknande här i Sverige?
 
 

Annorlunda middag ✩

Idag så dukade mamma och pappa upp lite smått och gott som vi åt till middag. Åt även revbensbjäll med potatis också men det fotade jag aldrig. Vi satt och åt hela familjen och pratade om lite allt möjligt (särskilt om hur jäkla mycket som jag vill till London..) Efter middagen så har jag tränat & stretchat och även tagit en snabbdusch innan jag nu har lagt mig i sängen med popcorn och läsk och ska titta på gossip girl.
 
 

Q/A eftersom att jag har otroligt tråkigt

Namn: Bianca Blomkvist.
Ålder: 99a.
Längd: 160 cm.
Sko-storlek: 38.
Född: 1999-08-30.
Bor: Stockholm.
Gör just nu: Tråkar.


Allmänna frågor.

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Omtänksam, snäll och positiv.
Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Blir lätt rastlös, lätt irriterad och blir avundsjuk lätt.


Vad är du rädd för: Sprutor är min absolut största rädsla.
Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Min mage om jag måste välja något.
Det roligaste jobbet du haft/har: Jobbar inte.
Har du körkort och egen bil: Nepp inte än.
När tar du ditt körkort: Så fort som möjligt helst.
När grät du senast: Förrigår, dock så grät jag för att jag skrattade så mycket haha.
När skrattade du senast: Idag.
Vem åkte du bil med sist: Mami.
Vem åt du mat med sist: Mami.
Vem sov du hos sist: Whilma.
Vem sov hos dig sist: Beata tror jag.
Vad var du rädd för när du var liten: Monster.
Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Kommer inte ihåg faktiskt, prinsessa kanske haha.
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: För många gånger tyvärr.
Värsta smärtan du råkat ut för: Blev påkörd av en cykel.

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Hittat världens bästa vänner.
Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Vänner som svikit osv.
Har du någonsin sportat: Haha ja.
Någon du ser upp till: Miley.
Vad finns alltid i din handväska: mobilladdare.


Har du varit utomlands någon gång: Japp.
Vilken plats var finast: Spanien.
Största stad/städer du varit i: Stockholm, göteborg typ haha.


Lite mer personliga frågor.

Har du någonsin tagit eller provat droger: Nej.
Rökt: Nej.
Snusat: Nej.
Druckit: Aldrig blivit full.
Har du piercing eller tatuering: Öronen bara.
Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Vara sig själv, snäll, omtänksam, längre än mig och se bra ut så funkar det för mig. 
Finaste komplimang du fått: Oj.. många. Att jag betyder mycket för vissa, att jag är så jävla bra, när folk säger att jag är fin osv. 
Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Kan ha hänt ja.
Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Ja.

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Storstad.
Hamburgare eller pizza: Pizza.
Kött eller fisk: Kött utan tvekan.
Hund eller katt: Måste säga hund faktiskt.
Aftonbladet eller Expressen: Aftonbladet.
McDonalds eller MAX: McDonalds.
Vin eller Öl: Båda är skitäckligt men vin om jag måste välja. 
Charter- eller skidsemester: Vad är Charter hehe?.
Sverige eller Utlandet: Utlandet.
Sport eller nyheter: Nyheter.
Hockey eller fotboll: Fotboll.
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Spelar absolut ingen roll.

Sommar eller vinter: Sommar ofc.
Vår eller höst: Vår.
Flyg eller tåg: Tåg.
Bil eller buss: Bil.

 

 

 

✡roadtrip✡

 

Curly ♡

Åh gud så skönt att vara ledig idag! Jag har haft en lugn morgon, ätit frukost och kollat på gossip girl (förvånade?) och gjort mig iordning så jag är klar ifall att jag ska åka iväg och hitta på något. Försöker få tag på Whilma eftersom att vi kanske skulle dra in till grönan idag. Får se hur det blir helt enkelt men jag ska iaf planera lite inför helgen för jag känner att jag vill hitta på något nu för jag har varit hemma och slappat väldigt mycket på senaste tiden, skönt men man blir endå rastlös efter ett tag!
 
 

☾night☽

Nu så känner jag att jag börjar bli väldigt trött så jag ska alldeles straxt sova. Jag kommer att gå upp runt 10 tiden imorgon och sen fixa mig osv och sen så får vi se om det blir antingen grönan eller kanske något helt annat? får se vart dagen tar mig helt enkelt! Men hoppas att ni har haft en bra torsdag så avslutar jag med att säga godnatt nu, xoxo
 
 

xoxo gossip girl ♡

Nu så har jag poppat popcorn, hällt upp saft och lagt mig i sängen och ska titta på några avsnitt utav gossip girl. Den serien är verkligen hur bra som helst och man blir ju helt fast vid den!
 
 

Saknaden är stor

 
Sometimes when you think too much and when the memories comes back and destroys us, that's pain.

Fys nu




Onödig dag

Idag så förstår jag verkligen inte varför vi inte fick vara lediga, så himla onödig dag verkligen.. Vi började vid 9 och sen så städade vi skåpen och sedan så skulle vi göra en grej inom ett partiarbete som vi har inom samhällskunskapen. Och det sista vi skulle göra innan vi fick gå hem var att skriva ett brev till oss själva som vi ska läsa efter sommarlovet. Fick gå runt halv 1 alltså 2,5 timmar tidigare än vanligt vilket var otroligt skönt. Nu så sitter jag hemma helt död och har även fys senare.. well.
 
 

♡♡

 
 

Yoga challenge

Idag så kollade jag och Whilma på en video där två killar skulle göra olika yoga positioner med varandra och det såg så jäkla kul ut så jag och Whilma testade och herregud vad svårt det var haha. På den här bilden som är här under.. ni vill inte ens veta hur många gånger jag gjorde fel och hur många gånger vi fick ta om.. höll på att dö utav garv men det var skitroligt när det väl gick som man ville haha.
 
 

K-pop dans

Hej på er!
Idag så hade vi Idrottsdag i skolan och jag hade ju som sagt k-pop dans. Det var 4 tjejer som lärde alla och dom var jätteduktiga! Vi fick lära oss två olika danser och det var superkul tycker jag. När vi hade slutat så följde jag med hem till Whilma, åt mellis och nu sitter vi i soffan och kollar runt på datan lite, xoxo!



✩✩

 

Sovmorgon imorgon ✌

Godkväll på er!
 
Just nu så ligger jag nedbäddad i sängen, lyssnar på lugn musik och skriver lite med Whilma. Imorgon så får jag sova hela 2 timmar mer än vad jag brukar få göra i vanligt fall vilket är hur skönt som helst. Jag ska nämligen ha idrottsdag imorgon och då ska jag ha k-pop dans med Whilma och Beata. Vet inte riktigt hur det kommer att gå men värt ett försök iaf haha. Jag ska va uppe ett tag till innan jag går och lägger mig för nu ska jag kolla på gossip girl och även läsa lite bloggar, xoxo
 
 

Stan med Hannah! ♡

Idag efter skolan så åkte jag in till stan för jag skulle träffa Hannah. Först så gick vi till ett eluttag för jag behövde ladda min telefon och så pratade vi om allt möjligt eftersom att vi inte hade träffats på ett ganska långt tag. Sen så gick vi till donken och åt och snackade lite till och sen så avslutade vi med en fika innan jag tog tåget hem. Kommer inte träffa henne på ca 3 veckor nu för hon ska både till USA i 2 veckor och sedan Italien 1 vecka den jäveln. Lyckad dag iaf!
 
 

workout inspiration by me♡

 

Monday ✩

Imorse när väckarklockan ringde så var jag helt död måste jag ju bara säga, ville så hemskt gärna bara snooza men då hade jag behövt stressa med att göra mig iordning och något hade säkert gått snett och då hade hela dagen blivit förstörd, typ så haha. Nej men skoldagen rullade på, efter så drog jag till Marcus och vi åt glass och kollade på film ("The heat" hette den) Sen så drog jag runt halv 7 tiden och åt grillat idag igen med familjen. Lyckad måndag!
 
 

Grillat

Till middag så blev det hamburgare vilket var jättegot! Blir mätt på det så himla fort bara hehe.. Men efter att vi hade ätit så gick jag in igen (för vi åt ute) iaf, då så noppade jag mina ögonbryn och nu så har jag lagt mig i sängen och ska bara softa för känner mig otroligt tung i kroppen just nu.
 
 

Shells ✩

 

Tiden går fort ☼

Shit, det är ju fan juni nu!? känns som att det nyss var april menmen.. nu så är det 1 juni vilket innebär att det bara är 12 dagar kvar till sommarlovet (can you hear me scream?) och det kommer allt bli så jäkla grymt! Ska umgås med massa kompisar, bada, sola, shoppa, utflykter och hitta på en massa roliga saker. Nu så vill jag bara ha värme varje dag så man kan gå i shorts!
 
 

RSS 2.0