G O D N A T T ♡

 
Nu så är jag verkligen hur himla trött som helst. Ska gå och borsta tänderna osv nu och sedan så ska jag sova, gud så skönt! Godnatt på er, xoxo

Snygg outfit ♛

 

Snabb måndag ♛

Måndagarna går alltid så himla fort tycker jag, vilket är hur skönt som helst! Men skoldagen rullade på och jag var faktiskt inte lika trött som jag trodde att jag skulle vara eftersom att jag bara sov ca 4,5-5 timmar inatt vilket är väldigt lite. Men om en halvtimme ungefär så går min buss som jag ska ta till träningen och den börjar halv 6 och slutar 8. När jag kommer hem så blir det att duscha, äta något och sen får vi se hur länge jag orkar att vara vaken hehe..
 
 

Handsprit + läppbalsam ♡

När jag och Beata var i Skärholmen så gick vi in på "The body shop" och där så köpte jag två grejer. Jag köpte en handsprit som luktar jordgubb som kan vara fräscht att bara ta på händerna tillexempel i skolan osv. Och så köpte jag ett läppbalsam eftersom att jag är så himla torr om läpparna nu hehe. Men det läppbalsamet som jag köpte har färg också så det är jättefint på!
 
 

#KOTRfoooerstyle

Nu så känner jag att jag börjar att bli jäkligt trött haha. Whilma kom till mig runt 3 tiden ungefär och då så började vi och Beata att skriva massor med lappar eftersom att vi skulle va med i The Fooo's tävling. Beata var skitsnäll och kunde hjälpa till så det var väldigt snällt utav henne. Sen så när Beata hade åkt hem så fortsatte jag och Whilma. Vi frös typ ihjäl hehe.. men sen så åkte vi hem till Whilma och har suttit och fixat videon i flera timmar typ. Jag sover här inatt också som ni kanske har märkt eftersom att klockan är tjugo i 1 just nu haha. Men så fort videon är klar så ska vi sova, kommer va kind of död imorgon.
 
 
 

Familjetrippen ツ

Jag och Beata la oss i sängen och åt stjärnor och drack saft medans vi kollade på "familjetrippen". Vi har ca 10-15 minuter kvar men vi orkar inte kolla klart så vi gör det förmodligen imorgon. Men den var väldigt bra och rolig än så länge så den tycker jag är sevärd! Men nu så ska vi snart sova och imorgon så får vi se vad som händer helt enkelt. 
 
Godnatt! xoxo
 
 
 

Awesome day

Dagen idag har varit hur bra som helst. Först shopping och sedan vidare hem till mig för en sleepover med Beata. Vi har fotat, skrattat, pratat om massor osv. Just nu så är vi i mitt rum och pratar lite och käkar stjärnor, mums! 
Kvällen kommer nog att fortsätta med det och kanske lite andra saker också om vi kommer på något haha.
 
xoxo
 
 

New in - vårjacka + skor ♛

Hittade en jacka rätt så snabbt faktiskt så det var bra, trodde att jag skulle ha jättesvårt att hitta en men jag hade tydligen fel hehe. Skorna däremot blev det lite mer knas med. Jag skulle först få ett par Air Max men dom fanns inte i min storlek och då så valde jag att jag ville ha ett par converse istället! Så det blev ett par mörkblåa converse och jag är jättenöjd!
 
 

Mi corazon ♡




Lunch 👌






Dagens ♡

 

Världens absolut bästa moster ♡

 

Friday's inspiration ♡

 

Relax, It's friday ♡

Nu så är det äntligen fredag. Den här veckan har gått ganska bra faktiskt. Inte för mycket i skolan så det är ju skönt. Vad händer idag då? Min moster och en utav mina kusiner Tindra kommer idag och ska vara hos oss över helgen vilket kommer att bli hur mysigt som helst. Min moster bor ju uppe i Värmland så vi träffas inte så ofta. Hoppar även över träningen idag också pga att jag vill umgås med dom såklart! Så det kommer att bli en mysig fredag för mig idag. Hoppas eran också blir bra, xoxo
 
 

Stan med klassen ♡

Dagen idag har varit väldigt bra faktiskt! Jag och min klass åkte in till stan för att gå till riksdagshuset och innan det så var vi i ett hus som var bredvid och gjorde massa uppgifter osv om politik och det var faktiskt ganska kul, blev lite långtråkigt efter ett tag men det var helt okej liksom. Sedan efter att vi hade gjort uppgifterna så gick vi vidare till riksdagshuset och fick kolla en liten stund på en debatt, förstod typ ingenting utav det dom sa men det var kul endå hahah. Och efteråt så åkte jag och Beata vidare till Skärholmen och spenderade resten utav dagen där, supermysigt!
 
 

NEW IN♛

 
 
 

I Skäris med Beata 👌




Min dator..

Nu är det såhär att jag har lite små panik kan man säga.. Antingen så har jag glömt min dator i skolan eller så har den blivit stulen i ishuset.. Har verkligen hjärnsläpp om jag har glömt den i skolan eller inte så jag får springa in och kolla imorgon. Hoppas verkligen inte att den är stulen för då vet jag inte vad jag gör haha. Men ville bara att ni skulle veta det hehe. XOXO




After school (Tidsinställt)

Hola!
 
Skoldagen idag har varit helt okej, inte jättedålig och inte sådär jättebra heller. Men efter skolan så ska jag köpa mellis och sedan drar jag till träningen som är mellan 16-19. Och hemma sen så ska jag nog fixa lite matsäck osv eftersom att vi ska iväg med klassen till stan imorgon. Kommer nog att ta med kameran faktiskt så ska passa på att fota! Men nu så ska jag jobba, xoxo
 
 

Those fucking moments in school..

 

Bra dag ♡

Som ni såg/ser i inlägget under så var jag och Whilma ute på en liten springtur och så stannade vi även och gjorde lite squats, sittups, plankan osv så det var väldigt kul. Mycket roligare att träna med en kompis än att träna själv tycker jag! Och efter våran "runda" eller vad man ska säga så gick vi hem till Whilma igen och jag hämtade mina saker och sedan så gick vi mot bussen. Whilma skulle endå in på ica och handla så då gick vi tillsammans. Lyckad dag idag! 
 
 
 

Springtur med whilma nu!






Träningstips ♡

 Weheartit - sök på "workout challenge" på weheartit och det kommer att komma upp massor med olika scheman som du kan göra, tex rumpövningar, mage, ben, vighet och massa sånt
 
Youtube - På youtube så kan man också söka på "workout exercises" tillexempel och då får ni massor med tips och inspiration på hur ni kan träna. 
 
Mina egna tips - Om du vill träna rumpa så rekommenderar jag squats. Ben så är det benlyft tycker jag. Mage så rekommenderar jag sittups för det är det bästa enligt mig!
 
 
 
 
 
 
 
 

Härlig skoldag ☼

Hejhej!
 
Just nu så sitter jag utanför engelskan för vi skulle skriva en text på minst 300 ord om våran prao och jag är klar så då fick man gå. Men jag sitter och väntar på mina friends och sedan så har vi svenska innan vi slutar. Efter skolan så ska jag hem till Whilma och vi ska även ut och springa lite senare. Duktiga huh? Och så ska jag även plugga också, titta så duktig! Haha men hoppas ni också har en bra dag så bloggar jag mer sen, xoxo
 
 

C O N F U S E D

Gash så mycket tankar det är mitt huvud just nu.. allt bara snurrar kan man säga. Men nu så är jag så himla trött efter ett långt pass och nu så är jag hemma och har ätit middag och duschat. Ska alldeles straxt gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna och sedan så ska jag gå och lägga mig för är så himla trött nu hehe. 
 
Godnatt 
 
 

Vad vill ni läsa/se?

När skolan börjar igen så känner jag att man inte riktigt har lika mycket att blogga om. Det är ju inte så intressant att tillexempel blogga om skolan varje dag (tycker iallafall jag) så om ni har några förslag på inlägg ni vill att jag ska göra så KOMMENTERA. Och om jag inte får några kommentarer alls nu (vilket jag säkert inte kommer att få haha)  så får jag väll va lite påhittig då. Men det är alltid kul med era ideér!
 
 

Mot träningen snart ★

Hej på er!
Kom hem från skolan för ett litet tag sen och jag har hunnit att käkat och bytt om till träningskläder. Min buss går 16:21 och då åker jag mot träningen för ett fys + ispass. Kommer att vara hemma ganska så sent ikväll eftersom att träningen slutar klockan 20:00. Men skoldagen idag, den rullade på. Måndagar går alltid så fort tycker jag. Det var faktiskt skönare att komma tillbaka till skolan än att praoa där jag praoade, låter lite konstigt kanske men så är det hehe. 
 
 

Absofuckinlutely.

 

Inga fler tävlingar på ett tag

Nu så kommer det inte att vara några fler tävlingar på väääääldigt länge. Nästa tävling igen har jag för mig var i antingen oktober eller november så det är jäkligt lång tid kvar. Men den här säsongen så tävlade jag 6 gånger och jag tycker att det har gått rätt så bra faktiskt. Kom på pallen 2 gånger och det var väldigt kul! 
 
 

L U N C H !

När mamma kom hem från jobbet så gick vi och Ina ut på en promenad i ca 40 minuter i skogen. Det var så otroligt skönt ute och vi pratade om lite allt möjligt så det var mysigt! Nu medans jag har väntat på att maten ska ha blivit klar så har jag kollat på youtubevideos. Men nu så är maten färdig så jag ska gå och äta och hålla mamma sällskap!
 
 

Today I don't feel like doing anything

Idag så blir det en lugn söndag för mig. Har ingen träning idag heller så ska vara hemma hela dagen och plugga, fixa lite för imorgon osv. Well imorgon så börjar ju skolan, har ju inte varit där på 2 veckor pga praon. Helt ärligt så känns det rätt så "skönt" att komma tillbaka för jag tyckte verkligen inte att praon var så rolig hehe.. inte bara för att skolan är rolig men ni fattar hoppas jag haha. Men nu så vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt, jag kommer nog på något!
 
XOXO
 
 

Summer come here, I miss u

 

The night ★

Runt halv 5 tiden så tog jag bussen till Whilma och spenderade kvällen där och runt 10 ungefär så kom mina föräldrar och hämtade mig. Vi har haft det supermysigt och roligt. Vi har både pratat, skrattat, tramsat och fotat, det vanliga typ hehe. Typical Whilma&Bianca stuff. Nej men det är typ det som vi har gjort, och även ätit godis heheheheh. Men kvällen blev väldigt lyckad iaf så det är bra! xoxo
 
 

Årets show ✔

 

T I R E D !

Gud så trött jag är efter dom sista 2 showerna nu. Lite tråkigt att det är över nu men endå skönt att få börja träna ordentligt igen. Har inte gjort det på ett tag eftersom att vi har övat på showen så mycket. Men ikväll så ska min mamma och pappa fira deras kompis och jag ska vara hemma och försöker hitta någon som kan träffa mig ikväll hehe. Men annars så ska jag nog titta på film, kanske fota, och go crazy, måste ju passa på när ingen är hemma och lyssna på hög musik osv. Men nu så ska jag sluta skriva, xoxo
 
 

Tips - ditt rum!

Blommor: Det piffar upp ditt rum väldigt mycket och det ser stilrent och jättefint ut!
Ljus: Det är både fint, det blir lite extra värme + att om ni har luktljus så luktar det ju gott också!
Klädhängare: Att tillexempel ha en klädhängare med några favoritplagg på är hur fint som helst att ha i rummet, tyvärr så får det inte riktigt plats i mitt rum.
Fina sängkläder: Det gör väldigt mycket i ett rum tycker jag. Eftersom att sängen oftast tar ganska stor plats så är det jättefint att ha några fina sängkläder och några snygga kuddar kanske?
Foton: Ja vad ska man säga? Det är ju hur snyggt som helst att ha bilder i rummet och det är även kul att titta på också!
 
 
Lite stökigt hehe

It's friday ♡

 

Friday's inspiration ♡

 

Sista praodagen

Just nu så sitter jag & Beata med massa lärare och vi har nyss fikat med daimtårta, skitgott! Men Beata började tidigt idag  så hon slutar snart, well skönt för henne då. Men nu så sitter vi och pratar och skrattar om allt möjligt så nu ska jag va lite mer social tror jag.

XOXO




Goodnight

Nu om ett litet tag så tänkte jag gå och lägga mig för jag är väldigt trött. Imorgon så är det även sista dagen på praoen vilket är hur skönt som helst! Har till och med börjat "längta" tillbaka lite till skolan, så jobbig tycker jag att praoen har varit hehe.. men innan praoen så var jag så himla skoltrött osv så det verkar som att det har försvunnit lite just nu iallafall. Och imorgon så är det ju även fredag också vilket är otroligt skönt, ska kanske träffa Beata då, får se vad som händer helt enkelt.
Godnatt!
 
 

Simple ♛

 

Showdag 2 ✔

Idag så var det ännu en showdag och det gick väldigt bra! På sista showen vi hade så kom det över 600 människor vilket var jäkligt mycket så det var jättekul. Sen efter showen så åkte jag hem med pappa och nu så har jag ätit mellis och ska snart hoppa in i duschen. Lyckad showdag idag med!
 
xoxo
 
 

Mys ✩

Tiden bara rullar iväg känner jag, klockan var ju 6 nyss liksom. Men jag har kollat på två styckna pll avsnitt och det är så himla bra gaash, vet inte riktigt hur jag ska klara av att vänta ända till Juni menmen.. Just nu så sitter jag i sängen med tända ljus och käkar äpple, intressant huh? Nej men imorgon så är det showtime igen och det kommer att bli superkul som vanligt! 
xoxo
 
 

4 favoriter ♡

 

Vad är detta? ❅

Varför blir det såhär nästan varje år? Först så är det vinter, sen smälter snön bort och det blir soligt och jättevarmt. Sen några veckor efter när man tror att det precis har blivit vår så kommer snön och kylan tillbaka? Jag vill inte ha snö och kyla. Ge tillbaka våren, NU tack!
 
 

Madagaskar på is 2013

Nu så är 2 shower avklarade och det har gått bra faktiskt förutom att det blev lite fel med ljuset osv. Men nu så har vi ätit och dom flesta sitter och spelar spel just nu. Den sista showen för idag börjar klockan 13:00 igen och sen är det inga fler shower för idag, men det fortsätter ju imorgon!  




🌷🌷

 
 

Home ♡

Imorse när jag kom till praoen så kan jag inte beskriva hur jäkla trött jag var. Men sen lite senare så blev jag mycket piggare och det var ju bra för när jag är sådär trött så blir jag på lite dåligt humör kan man säga hehe.. Men gick runt 13:20 för att hinna med bussen och sen åkte jag hem och åt pannkakor med glass och ska snart skicka lite bilder till Whilma som vi tog i söndags och sedan städa lite i mitt rum. 
 
xoxo
 
 

Nya konståkningssaker ♡

2 par tights
Hopprep
Hår accesoar till tävlingar
 
 

♡Gårdagen♡

Usel uppdatering igår, i know. Men hade ju först prao och behövde gå runt 3 tiden eftersom att jag skulle ha genrep inför showen som är på onsdag, torsdag & lördag. Det gick rätt bra faktiskt, lite småfel här & där men det fixar vi till bara. Vi körde igenom showen 4 gånger och så fick vi en matpaus på 20 minuter ungefär. Vi var där från ca halv 4, gick på 4 och avslutade runt 8 (med lite pauser som sagt) 
 
Men just nu är klockan vääääldigt tidigt och jag är redan klart typ haha, det är för att jag ska öppna på dagiset idag och ska vara där redan halv 7.. men får sluta vid halv 2 så det är ju bra! 
Men ni får ha en jättebra dag, xoxo
 
 

Grattis bästaste Hannah! ❤️




Photoshoot

Idag när jag var med Whilma så fotade vi en hel del faktiskt. Var nog ute över 2 timmar kanske? Men sen tillslut så började det att bli jäkligt kallt så vi drog tillbaka till Whilma.  Sen så har vi ätit god middag, fikat, pratat, och även skrattat hur mycket som helst. Gud kunde inte ens andas hahah, well, så kan det gå ibland haha. Men dagen/kvällen har varit väldigt bra och det behövde jag verkligen!
 
 

❤️




Mot Whilma ✌

Nu så har jag kommit hem från tävlingen och det gick inte så bra hehe. Men påvägen hem så bestämde jag och Whilma att vi skulle träffas så jag åkte hem först och åt, duschade, klädde på mig och sminkade mig. Och nu så ska jag dra till bussen om några minuter. Jag tar med mig kameran så får se om vi kanske fotar lite osv. 
Ha en bra söndag så bloggar jag mer senare, xoxo
 
 

★FREEDOM

 

Träna på tomten 💪

Nu så tänkte jag faktiskt gå ut och träna lite på tomten. Tänkte göra lite grejer inom konståkningen (hopp, vighet osv) och sen tänkte jag börja på ett nytt träningsschema för jag tröttnade helt enkelt på det förra. Tänkte göra ett squat schema faktiskt som jag hittade på weheartit nyss. Men nu så ska jag gå ut och köra så bloggar jag senare, xoxo
 
 

Onyttigt

Känner att jag åt en väldigt onyttig lunch idag hehe.. pannkakor med sylt, glass och chokladsås på hahaha. Men det var väldigt gott iallafall och det är ju endå lördag så skit samma känner jag. Men idag så har jag ingenting planerat förutom att jag kanske träffar någon ikväll , får se. Och imorgon så är det tävling, känner mig inte alls taggad eller motiverad så får se hur det blir med det helt enkelt!
 
 
 

Spring outfit ♛

 

Icecream

Nu så är den här dagen över och det är så skönt med helg! Jag sitter i sängen och käkar glass och lyssnar på musik så det är väldigt soft. När jag kom hem från träningen så hade mamma storstädat mitt rum och det var så skönt, skulle egentligen gjort det själv idag men då slapp jag det! Det blir en lugn fredag som vanligt typ, orkar inte göra så mycket på fredagar det är därför haha.
 
 

Bakning ♛

Som ni kanske har märkt så gillar jag verkligen att baka, allt ifrån kakor till muffins, chokladbollar osv. Tycker det är skitkul och särskilt när det blir bra resultat också! Sen när man misslyckas och allt blir helt kaos (som med mina macarons hehe) så blir det ju lite knas men det kan endå vara kul ibland haha. Men när man gör rätt så det riktigt kul tycker jag!
 
 

Mörka/ljusa bilder

Själv så tycker jag att det är så mycket finare med ljusare bilder! Tycker bilden blir mycket mer tråkig när den är mörk, jag tycker att det är jättebra om man redigerar sina bilder innan man lägger upp dom på tex sin blogg eller sin instagram. Antingen så förbättrar jag bara dom i iPhoto eller så redigerar jag med lite effekter osv i olika program/hemsidor. Här ser ni hur jag har gjort en bild väldigt mörk/och en väldigt ljus (ja jag har överdrivit med ljusen på dom här bilderna!)
 
 

♡TGIF♡

Äntligen så är det fredag! Den här veckan har varit ganska så jobbig faktiskt, har ju lekt med barn hela dagarna och då har jag varit helt slut på kvällarna. Så idag så är det sista dagen och sen efter praoen så har jag träning från 16-18 och sedan så åker jag hem och bara är hemma resten utav fredagen tror jag, om jag inte skulle träffa Whilma en sväng, får se hur det blir med det helt enkelt!
 
xoxo
 
 

Så jobbig dag

Praodagen idag var den jobbigaste utav alla än så länge. Jag hade sovmorgon och börajde 11 idag men istället så fick jag då sluta vid 18. Fyfan vad långtråkigt det var haha. Men nu är det över och det är jag ju jäkligt glad över ska ni veta. Men nu så sitter jag i sängen och lyssnar på musik och äter choklad!
 
 

+/-

Den här väskan köpte jag lite innan skolan började i somras. Tycker att den är så fin och det får plats lagom mycket i den, men kvalitén suger. Dragkedjan gick sönder bara efter någon/några veckor tror jag att det var så det är ett -. 
 
 

My wallet ♡

 
Denna plånbok är så himla enkel tycker jag, man kan både ha kort, småpengar (inte så mycket dock) och även mobilen så den gillar jag väldigt mycket!

Sovmorgon imorgon ♡

Nu så är jag äntligen hemma efter en lång dag! Efter träningen så kom mamma och pappa och hämtade mig och vi stannade vid donken så jag fick mat där, yay. Och sen så åkte vi vidare hem och nu så väntar jag på att duschen ska bli ledig så jag kan gå och duscha. Och btw så kom pappa och gav mig ett oreo paket och det var ren lycka ska ni veta, haha nej men det är sant faktiskt.
 
Nu så ska jag snart hoppa in i duschen, xoxo
 
 

#fail macarons

När jag skulle försöka baka macarons för första gången gick ju inte direkt bra.. Först så gjorde jag fel och då behövde jag göra utan mandel och ja, såhär blev resultatet, fina va? Dom ska ju inte se ut sådär!? Haha det får nog bli så att jag köper egna macarons om jag skulle vilja ha, för det här var fan svårt haha!
 
 
Ehm.. ja.. jag skäms..

 

Låång dag

Hej på er allihopa, hur är det med er? Idag så har jag ju prao från halv 9 till halv 4 och efter praoen så åker jag direkt till träningen (måste kanske till och med gå lite tidigare från praoen hehe) och då så ska vi ha ett "minigenrep" inför showen som är i slutet utav mars så det ska bli kul! Och sen så slutar träningen vid 19:35 ikväll! 
Hoppas att ni får en bra dag, xoxo
 
 

Prao dag 2 ✔

Dagen idag rullade på precis som igår. Blir bara så otroligt trött med att leka med alla barn hela tiden haha, och det har liksom gått 2 dagar.. haha men det kan vara rätt kul ibland också när dom inte blir för jobbiga. Men innan praoen så gick jag och Beata in på Ica en sväng och jag köpte en varsin donut till oss hehe, gottgott!
 
 

2 favoriter - smycken ♡

Jag har börjat att älska smycken på senaste tiden, tycker att det piffar upp en outfit så himla mycket! Dock så vill jag inte använda det så mycket nu när jag ska praoa på dagis eftersom att ungarna sliter mycket och vill leka osv och då är det ingen bra idé tycker jag hehe.. Men det här är två utav mina favoritsmycken som har med "armband" att göra. Det är en klocka som är superfin och som är från ur&penn och ett armband som är ifrån Gina 
 
 

Det där med att städa rummet...

Något som jag är otroligt dåligt på är att hålla mitt rum städat. Förut så var jag väldigt duktig på det och fick panik så fort det var lite stökigt men nu så ligger det kläder över hela golvet (dock inte på den här bilden men det brukar göra det) skrivbordet är fullt med saker och sängen obäddad osv. Rummet blir ju så mycket finare när det är städat så får ta tag i det nu och börja städa och inte stöka ner efter typ en timme som jag brukar haha..
 
 

Jeffrey campbell ♡

Ett par skor som jag tycker är så jäkla snygga är Jeffrey Campbell, skulle vilja ha ett par men det finns 3 nackdelar som gör att jag inte kommer att köpa dom (just nu iaf) 1. Dom är ganska så dyra 2. Undra hur jag kommer att se ut när jag går i dom där..? 3. När ska jag ha använding för dom? Men visst kan ni hålla med om att dom är väldigt snygga?!
 
 

Prao dag 1 ✔

Idag så var det första prao dagen för mig. Jag och Beata praoar ju på samma dagis fast när vi kom dit så fick vi reda på att vi skulle vara på olika avdelningar. Så det var vi och jag lekte med barnen och hjälpte till osv. Sen när vi hade rast (alltså vi "lärare") så gick vi till ett rum och då satt jag och Beata där med några lärare och höll på med mobilerna och bara pratade. Sen när vi slutade för dagen så drog jag och Beata till centrum för att kolla i lite affärer. Jag köpte choklad och tuggummin inget intressantare än så haha. Men sen drog hon till sin träning och jag till min!
 
 

Sånt som får mig att vilja blogga♡

 
Sv: Vet du hur glad jag blev utav din kommentar? Först vill jag bara säga tack så sjukt mycket att du tycker det, det betyder mycket! Och ja jag har faktiskt ett we<3it konto men jag hjärtar bara andras bilder utan brukar inte lägga upp mina egna, vet inte riktigt varför, kanske borde göra det? Åh vad kul att du har följt min blogg så länge! Det är jätteenkelt, du tar bara vanliga tuschpennor och fyller i sprickorna och sen tar du bort det som blir utanför med papper. Nej jag lagade inte utan fick en ny efter ett tag för mitt abbonumang gick ut! 
 
Kram på dig!

Simple ♡

 

Vår/sommar kläder ♡

Något som jag verkligen måste inskaffa är vår/sommar kläder. Är 100% säker på att alla mina shorts (förutom typ ett par) är för små och sen så är det massor med tröjor osv som jag helt inte tycker om längre och som jag känner inte riktigt är "min stil" längre. Så nästa gång det blir shopping så blir det nya kläder!
 
Den här tröjan köpte/fick jag för att jag skulle ha den på skolavslutningen för typ 1-2 år sedan, gillar den väldigt mycket och den skulle vara skitsnygg till ett par vita jeans tex!
 
 

Det där gick ju sådär..

Tävlingen gick inge vidare hehe, kom delad så det var ju inte direkt bra. Men då kan det ju bara förbättras till nästa gång! Men efter tävlingen så åkte jag och mamma hem och jag åt lunch och nu så ska jag snart hoppa in i duschen och sen tror jag att jag ska gå ut, vet inte vad jag ska göra ute men kommer säkert på något haha
 
xoxo
 
 
 

Taggad inför tävlingen

Nu så har jag gjort mig iordning och ska snart ställa väskan och allt som jag ska ha med mig i hallen. Har precis ätit frukost också och vi ska åka om en kvart ungefär. Jag skrev ju i förra inlägget när jag ska gå på och när det är prisutdelning osv så det behöver jag ju inte skriva nu. Så ni får ha en bra dag så hörs vi sen, xoxo
 
 

Bedtime soon

Nu så har jag duschat, tvättat bort sminket osv och ska snart fixa lite inför imorgon då jag har tävling. Jag går på isen 11:15 och sen så är prisutdelningen vid ca 15:30 hehe. Men det ska bli kul som vanligt och det är även sista tävlingen inför den här säsongen så det är lite tråkigt men endå! 
 
 

☼☼☼☼

 

Photo + blogday

Idag är det en sån där långtråkig lördag när man inte har någonting att göra. Ingen kompis kan träffas och man vet helt enkelt inte vad man ska göra. Så jag tänkte fota lite och komma på lite ideér till bloggen osv. Det tycker jag kan vara sjukt kul såna här dagar och särskilt om man har inspiration också! Sen så ska jag försöka tvinga mamma att åka till en ica en sväng hehe, får se hur det går..
 
 
Såg nu att det här inlägget inte hade publicerats, men detta skulle kommit upp för några timmar sedan!

Vårväder ☼

Vaknade imorse utav att det var så himla ljust i rummet, och jag såg igenom mina rullgardiner att det var väldigt soligt ute. Gick upp och kollade ut + kollade graderna och det var hur fint väder som helst! Just nu så är det 20+ i solen här, ohmygod det börjar verkligen bli vår nu! 
 
Men vad händer idag? Jag väntar på svar ifrån Casper och när han har vaknat så ska jag börja att göra mig iordning och sen så ska jag vara med han idag, var skitlänge sen vi träffades så det lär behövas haha.
 
 

Dom senaste 2 timmarna

Sedan klockan 8 så har jag bara kollat på youtubevideos hehe. Gjorde iordning popcorn och läsk förut också men det är uppätet/uppdrucket redan haha. Men jag ska faktiskt fortsätta att kolla och ska straxt gå och fylla på med mer cola. Hoppas ni också har en mysig fredag, xoxo
 
 

American pancakes

 
Detta är ett så himla smart mellanmål/frukostmål tycker jag. Man blir så otroligt mätt på det och det är ju väldigt gott hehe. När jag har tid och ork så brukar jag göra amerikanska pannkakor, det kan ta ett litet tag men det är värt det!
 
 

Friday ♡

Idag så hade ju vi som en "låtsastävling" i ishuset som jag berättade om i förra inlägget. Och efter det så övade vi show och på momenten i våra tävlingsprogram. Sen så kom mamma och hämtade mig och när jag kom hem så åt jag middag och nu ligger jag i sängen så det blir en lugn fredag för mig idag. Ska titta på massor med youtubevideos lite senare och bara ha en lugn och mysig fredag helt enkelt. 
 
 

Helgens planer ♡

Vad händer i helgen? Ska jag vara helt ärlig så har jag knappt planerat något faktiskt, kommer nog att ta dagarna som dom kommer. Men ska nog träffa någon imorgon, förmodligen Paulina, får se om hon kan osv. Sen idag så har jag träning i 2 timmar och vi ska ha som en "låtsastävling" när alla åker sina program och då ska alla ha sina dräkter på sig osv så det känns lite nervöst men jaja jag överlever. Och på söndag så ska jag tävla i Älta! 
 
 

pll

Nu så har jag och mami kollat klart på pll och gash så bra det är!! Det var faktiskt väldigt läskigt i slutet tycker jag haha, höll på att dö. Men iaf, nu så lyssnar jag på musik och ska snart gå och ta bort sminket och borsta tänderna och sedan så ska jag titta runt lite på telefonen. Dagen idag var helt ok, haft mattedag typ hela dagen med 3orna osv. 
 
 

Healthy food

Tänk om man skulle ha ork, råd varje dag osv att göra sånt här. Köpa massa frukter, göra goda sallader osv, om jag hade orken så skulle jag kunna göra sånt här väldigt ofta. Men nästa lov så ska jag nog ta tag i detta. Göra mycket mer till frukost än typ mackor och ett glas oboy om ni förstår och testa på att göra olika kycklingssallader osv.

HE HE HE HE

 

S H O E S 👐

 

Lazyyy

Hej på er! 
Träningen slutade runt 19:35 och sen så åkte jag hem och hoppade in i duschen och sedan så fixade jag iordning fil & flingor och la mig i sängen och lyssnar på musik och bloggar. Hade 1 oförberett prov i matte idag och det gick rent åt helvete kan man ju säga. Kunde seriöst ingenting men ja, vad ska man göra? kan man inte så kan man inte. Men sen så hade vi även engelska prov och det gick mycekt bättre iaf så det är ju bra! 
 
 

Cola zero

Förut när jag drack Coca cola zero lite då & då så tyckte jag att vanlig cola var SÅ mycket godare. Men nu så har jag börjat att köpa zero istället för att det innehåller lite annat innehåll osv och det är inte lika mycket socker i. Och eftersom att jag dricker väldigt mycket cola så är det rätt smart att köpa "zero" istället för vanlig hela tiden!
 
 

Can't wait ♛

 
Gud vad jag längtar till sommaren! bada, konserter,sola,sommarshoppa,kalla glassar,sena sommarkvällar,läger, alltså ALLT. Längtar så sjukt mycket

how cute!?

 
Collaget blev väldigt suddigt, I know. Men ni ser ju vad det är för något hoppas jag haha, nej men jag skulle så gärna vilja ta hand om en elefant. Låter helt random men fatta vad kul att typ bli "kompis" med ett sånt jäkla fint djur. Jag är verkligen en djurälskare och det värsta jag vet är när djur blir skadade. Skulle lätt kunna ta hand om djur som tex elefanter! 
 
 

Study time ♡

Nu så har jag krypit ner i sängen och hämtat lite gott som jag köpte på ica och så ska jag börja plugga inför engelskaprovet imorgon. Ska väll göra det tills jag känner att jag kan och sedan så ska jag nog kolla på någon serie och även duscha!
 
 

What's next?

Hola!
Dagen idag har varit mycket bättre än vad den var igår! Idag så är det ju ingen träning så då ska jag plugga till ett prov, duscha, kolla weheartit osv och nu så sitter jag i köket och käkar mellis. Har varit otroligt trött idag, men annars så har dagen rullat på!
 
 

FOR SUMMER ♛

 
 

Stress, skoltrött

Om någon bara förstod hur jäkla trött jag är på skolan. Så fort skolan börjar igen så blir allt så mycket stressigare och jobbigare vilket betyder att jsg blir på mycket dåligare humör. Usch hatar verkligen skolan! Så om uppdateringen blir si sådär så är det för att jag har skola + massa träningar, hopas ni kan acceptera det. Men ska verkligen försöka. Men allt känns bara då jobbigt och stressigt just nu!




Miley Cyrus ♛

 

Kissemisse ♡

 
2 bilder på min fina misse
 
Nu så har jag gjort mig iordning inför kvällen. Ska lyssna lite på musik, softa, kolla runt lite på mobilen osv innan jag gör mitt första försök med att sova. Vet inte riktigt hur det kommer att gå att lägga sig tidigt när man har varit uppe mycket längre nu när det har varit lov. Men jaja kan ju ge det ett försök iaf. Gud ser inte fram emot att börja skolan imorgon, alltid så mycket stress + att jag börjar med ett matteprov också. 
 
-xoxo 
 
 
 

Trött

Gud så trött jag är idag, känner ingen motivation alls. Har bara tagit det lugnt hela dagen, legat i sängen, kollat på film osv. Sen så åkte jag och pappa och köpte mat, jag fick kebab så det var ju gott. Men resten utav kvällen så ska jag kolla på film osv och fortsätta att ta det lugnt, orkar inte att göra något annat känner jag.
 
 

Chokladmuffins ♡

Bestämde mig för att baka muffins för ett litet tag sen, dock så blev dom inte som jag hade tänkt mig. Råkade ta fel recept hehe. Ville att dom skulle bli ännu kladdigare men dom blev goda endå så det är lugnt!
 
 

Söndagsångest

Shit vilken söndagsångest jag har idag, vill verkligen inte till skolan imorgon uschuschusch. Men jag har haft träning från halv 11 till 12, skulle egentligen haft från 9 till halv 11 men min tränare skrev till mig igår att vi började senare istället så det var chill. Men efter träningen så kom jag hem, åt tacos och ska snart träna lite och öva på vigheten osv och sen hoppar jag in duschen. Sedan så måste jag även plugga också.. woho. 
 
xoxo
 
 
true
 

Cozytime ♡

Nu så har jag gjort iordning jordgubbar med choklad på och så sitter jag i mitt rum och lyssnar på musik och bara har en soft lördag helt enkelt. Sista dagen som jag kan ta det riktigt chill på lovet, för imorgon är det ju söndag och då har jag träning väldigt tidigt på morgonen och sen så mycket jag plugga osv. Usch vill verkligen inte till skolan på måndag, men vad ska man göra liksom?
 
 

Don't worry, be happy! (:

 
 
 
 
 
 

♡Details in my room♡

 

@gymmet 🏃💪




Mina 2 favorithårprodukter

Mina 2 produkter som jag älskar till mitt hår det är mitt torrshampoo som gör att ditt hår inte ser lika fettigt ut osv om du tex inte har duschat håret på ett tag. 
 
Sen så är det även en hårolja som är så sjukt bra. Den hjälper mot så mycket saker som tex att håret blir väldigt lent och mycketmycket finare. Och något som jag också älskar med detta är att när jag har plattat mitt hår och har i oljan efter så håller sig mitt hår plattare mycket längre så det är jättebra! Håroljan kan man köpa hos vissa frisörer och säkert på nätet också och torr schampoot finns nästan överallt som Kicks, Åhlens, Lindex osv.
 
 

RSS 2.0