Sorry

Shit pommes, kom på nu att uppdateringen inte har varit speciellt bra idag, ber om ursäkt för det! Men näsbydagen var inte så roligt om man säger så. Man stod mest stilla och kollade på folk som gjorde uppträdanden med hästar osv. Men när vi kom tillbaka därifrån så gick jag, mamma och Jessan på en prommis med Ina och sen dess så har jag bara legat i sängen, kollat på gossip girl osv!

 
 
 
 
 
 

NÄSBYDAGEN

Hejsan!
 
Idag så ska jag följa med mamma och Jessan till näsbydagen, kommer säkert ångra mig när jag kommer dit för har en känsla av att jag kommer få det ganska så tråkigt men Beata ska också dit så då kan jag vara med henne! Men det är typ olika aktiviteter där, mat osv så får se vad dom har att erbjuda helt enkelt!
 
 

Casey Holmes♡

Någon som gör otroligt fina sminkningar på youtube är en tjej som heter Casey och hon är verkligen hur duktig som helst! För er som inte vet vem det är så tycker jag verkligen att ni borde kolla in hennes kanal och om ni är sminkintresserade.. kolla på hennes sminkvideos för dom är verkligen grymma!
 

Tränat ☞ duschen

Nu så har jag precis tränat lite och stretchat och gud så skönt att det är avklarat nu. Ska snart hoppa in i duschen och ta en snabbdusch och sen lägga mig i sängen och mysa bara. Jättemysig kväll och har fått en del gjort nu också! 
 
 

Tjockiskväll ✌

Dom senaste 2-3 timmarna så har jag varit så otroligt trött, skulle städat rummet egentligen för typ två timmar sedan men jag blev så trött så jag orkade inte ens resa mig upp från sängen haha. Men nu så blev jag lite piggare efter att ha ätit lite middag. Jag ska städa rummet, träna, duscha, och sen så tänkte jag även gå ut och fota lite också. Och sen senare ikväll så blir det lyx med chips, läsk och choklad och så ska jag titta på Gossip girl!
 
 

#SkinFor1D

Frågan är ju vad fan det är som händer med mänskligheten. Dom flesta har nog hört talas om den nya tagen "SkinFor1D" eller iallafall om ni har Twitter! Det är då alltså directioners som postar nakenbilder på sig själva och hashtagar detta för att dom tror att 1D ska sluta röka på? Asså hör ni själva hur detta låter? Själv så visste jag inte ens att killarna rökte på men vafan vad tror tjejerna? att dom ska sluta med det för att dom ser nakenbilder på deras fans? Jag tyckte Cut4Bieber var illa, men detta är fan 100 gånger värre..
 
 

TODAY!

Hej på er!
 
Nu så har jag precis gjort mig iordning och nu så är det ca 35 minuter kvar innan jag måste börja gå mot bussen. Idag så ska jag följa med Beata till tandläkaren och sen efter det så vet jag inte riktigt vad som händer, har inte tänkt så långt än hehe. Antingen så ska jag fortsätta att vara med Beata eller så händer någonting annat, I have no idea. Vädret idag är väl la si sådär.. det är regnigt, kallt och grått. Men det är såna här dagar som man antingen vill gå på bio eller ligga hemma och titta på massa filmer, mys!
 
 

Q/A

Fråga: Vad åker ni? Det är väl inte tåg eller tunnelbana? Känner inte igen det..? <3
 

Svar: Hej! Vi åkte tvärbanan, kram! :)
 
 

NEW IN ✩

 
Concealer - MAC - 180:-

Staden

Nu så har jag varit i stan med Philip, Erika, Emelie, Ivanna, Julia, Emma & Louise och vi har kollat runt i lite affärer och innan det så åt även jag, Erika & Philip på Donken. Jag köpte en ny concealer btw som jag kommer att visa när jag kommer hem! Hörs sen, puss!




Hola peepz

Imorse när jag vaknade så kollade jag lite på mobilen och sedan så gick jag en prommis med Ina. När jag kom tillbaka så satte jag mig och åt frukost och nu så har jag bara suttit i soffan och tittat lite på youtube. Idag så vet jag inte riktigt vad som händer, antingen så blir det hemmadag eller så hittar jag på något lite senare, det beror på helt enkelt. Men hoppas att ni alla får en jättebra dag så hörs vi, xoxo
 
 

Myskväll!

Jag har bara legat i sängen, lyssnat på musik, kollat youtubevideos, läst bloggar och sedan tagit lite kvällsmål innan jag gick och borstade tänderna och smörjde in ansiktet. Nu så ligger jag i sängen igen och ska alldeles straxt gå och lägga mig, är otroligt trött!
 
 

Mums

En kille ifrån mammas jobb som dom kallar för Musse hade köpt såna här "mashmallows"till mig när han var utomlands fast dom ser väldigt annorlunda ut haha, men ska spara dom till i sommar och grilla dom och se om dom är goda då helt enkelt. Nån som har smakat dom??
 
 
Om ni misstolkar dom så är det erat problem.. haha

LEDIIIIG ♡♡

Nu så är jag ledig i 4 dagar vilket är hur skönt som helst. Och sen så är det bara chilldagar i skolan, typ lekar, utflykter osv. Men idag efter skolan så åkte jag till subway och åt innan träningen och sen efter ett litet tag så kom Felicia och gjorde mig sällskap också. Vi åkte sedan tillsammans till träningen och hade ett is + fyspass. På söndag så är det sista passet för den här säsongen och då blir det ingen träning på typ hela sommaren, hur ska jag klara mig!?
 
 

Standen - tips ☼

Sola & bada - Vissa dagar så kanske man inte orkar bada exakt hela tiden och då är det jätteskönt att tillexempel sola i en halvtimme, gå och bada lite, sen sola en halvtimme till, bada lite till osv om ni förstår.
 
Tidningar/böcker/spel - När man har varit på stranden ett tag så kan det bli ganska så långtråkigt ibland. Då är det smart om man tar med sig några tidningar eller någon bra bok och läser en stund eller spelar kort eller något annat liknande om man inte är där ensam såklart.
 
Musik - Det blir 100 gånger skönare och bättre att sola med musik tycker jag, man slappnar av på ett annat sätt och hallå det är musik vi snackar om!?
 
Dricka/mat/snacks - Det är superviktigt att dricka vatten när man är vid stranden! Och det är jättesmart om du tar med dig något att äta också ifall du blir hungrig, så kan man även ha som en minipicknik där nere. 
 
Ta bilder - Om ni bara visste hur mycket fina bilder man kan ta vid stranden, båda på sig själv, när man är i vattnet, ja.. gå in på weheartit så kommer ni få upp tusentals ideér på bilder ni kan ta!
 
Det var några utav mina tips, xoxo
 
 

5 things that makes me happy♡

1. Mina vänner & familj (räknas som en)
2. Konståkningen
3. Shopping
4. När man är ledig
5. När man träffar killarna (The Fooo)
 
 

Everything's gonna be alright ♡

 

Dream car ✩

Hur jäkla coolt vore det inte med en rosa bil helt ärligt? Fast om man vill ha så här sygga bilar som finns på bilderna så lär dom ju tyvärr kosta väääldigt mycket vilket inte är lika kul. Men skulle definitivt inte tacka nej till en sån här iallafall.
 
 

Favoriterna just nu!

 

G O D N A T T !




Social medias

 
Kik: biancablomkvist
Instagram: biancablomkvist
Vine: Bianca Blomkvist
Twitter: biancablomkvist
 
Heter alltså samma på alla 4 förutom att det är mellanslag på Vine! 

Solat, plugg nu ☼

Nu så har jag varit ute och solat i en timme och bara lyssnat på musik. Det är så himla skönt att bara slappna av en liten stund efter en lång dag i skolan. Men nu så var det slut på avslappnandet för nu så ska jag plugga till ett SO prov som vi har imorgon och det är även sista provet innan sommarlovet (förutom något multiplikationsprov som vi skulle ha) så det känns hur skönt som helst! 
 
 

Planer efter skolan ♡

- Sola (förmodligen)
- Plugga stenhårt till SO prov som är imorgon
- Fota 
- Kolla youtubevideos
- Träna
 
Får se hur mycket jag hinner med eftersom att jag ska plugga ett bra tag!
 
 

SUMMER NAILS

Hejsanhejsan!
 
Nu så har jag suttit vid köksbordet och målat naglarna. Skulle egentligen tagit på mig lösnaglarna som jag köpte men jag pallade inte hålla på för jag måste fila ner dom väldigt mycket och det tar jättelång tid så målade mina egna istället. Resten utav kvällen så ska jag städa mitt rum, plugga, fika och sen titta på lite youtubevideos tror jag.
 
 

NEW IN!

 
Sen fick jag två klänningar också men en utav dom hänger på torkning just nu och den andra är den som jag ska ha som skolavslutningsklänning så den får ni se den 13 juni hihi. Jättenöjd över allt jag fick/köpte!

Mors-dag ♡

Idag så är det mors-dag och då så vill jag passa på att säga grattis på mors-dag till min underbara mamma! Jag sprang in på In & finn en snabbis och då så köpte jag en grej till henne som är som en porslinsgrej med en ängel på och sen står det en jättefin text, ja ni ser ju på bilden hehe. Men vi ska även fika lite senare också, jag har världens bästa mamma!
 
 

"Smygtitt" ✩

Eftersom att jag är otroligt trött just nu så orkar jag inte börja ta på mig kläderna och fota allt som jag fick idag för det kommer att ta ett tag och jag orkar verkligen inte ta av och på massa olika klädesplagg. Och jag vill visa hur dom ser ut när dom är på för det blir skillnad då! Men jag lovar att ni får se allt imorgon så ni får bara en bild på mina shoppingkassar hihi, xoxo
 
 

Underbar dag&kväll ♡

Dagen har jag redan berättat om på ett ungefär så det behöver jag inte berätta om mer. Men på kvällen så drog jag och Whilma till Brosjön och badade och satt vid stranden och bara pratade och chillade. Måste bara säga att det var otroligt skönt i vattnet! Trodde att det skulle vara iskallt verkligen men det var det icke. Sen så mötte vi på Emelie, Olivia, Julia och Ivanna och vi satte oss vid en fotbollsplan och hade picknik och spelade lite fotboll. Sen så gick Julia och Whilma med mig till bussen så det var snällt. Jättebra dag&kväll!
 
 

Bada

Efter att vi hade ätit på Donken så åkte vi hemåt men innan så stannade vi vid mamma och pappas kompisar en sväng. Nu så har jag varit hemma och bytt om till badkläder för jag, Emelie & whilma ska förmodligen bada. Bara för det så började det att regna nu lol haha. Men ni kommer att få bilder på allt jag fick i stan senare när jag är hemma igen, puss på er!




Stan med mami & papi

Hej på er!

Just nu så sitter jag ute på FRIDAYS och tar det lugnt och åt nyss en glass också. Jag har fått 5 grejer redan och sen så blir det mer shopping efter vår lilla "paus" efter shoppingen och när vi har kommit hem så funderar jag på att lägga mig och sola, underbart väder idag också! 




3 summer must haves! ♡

 
1//: Baby lips - finns i olika färger, återfuktar läpparna och gör dom väldigt mjuka vilket är perfekt att bara ha i väskan och ta när man känner för det liksom!
 
2//: Body splash - tog min favorit ifrån vs och det är "Sensual blush" och jag tycker att den luktar så himla gott! När man är ute i sommarvärmen och man känner sig ofräsch och väldigt varm så är det bra att bara spraya på lite så luktar man gott!
 
3//: Torr schampo - Dom dagarna som man bara ska ner till stranden tillexmepel så är det ganska så onödigt att duscha och tvätta håret innan man ska bada i havet/sjön så då är torr schampo jättebra att spraya lite i hårbotten så ser inte håret lika fettigt ut + det luktar gott också!
 
 

Snabbis i stan ♔

Nu så har jag kommit hem efter en ganska så snabb och även väääldigt varm tripp till stan och tillbaka. Whilma skulle köpa byxor så jag följde med henne eftersom att jag endå inte skulle göra något speciellt idag. Men efter att vi hade varit där och när jag väntade på bussen hem så sprang jag in på H&M en snabbis för att köpa lite underkläder bara. Nu så är jag hemma och ska snart träffa Casper och Markus!
 
 

Mot staden




♡FRIDAY'S INSPIRATION♡

 

GODNATT✩

Shit vad det är varmt i mitt rum just nu, vet inte ens om jag kommer kunna somna på ett bra tag pga värmen. Brukade alltid lägga ett ben utanför täcket förut men sen så kollade jag på Paranormal Activity och tror att en ande ska rycka tag i mitt ben och det vill jag inte så då stoppar jag tillbaka benet under täcker igen hehe. 
 
Kommer ihåg när vi övernattade med klassen i skolan och jag precis hade somnat.. då så rycker Paulina tag i mina ben och drar mig några meter och jag trodde påriktigt att jag var med i Paranormal activity filmen och att jag bokstavligen skulle dö (haha var bara tvungen att berätta det). Men imorgon är det fredag vilket jag är väldigt taggad på, slipper allt plugg för ett litet tag iaf! 
 
Godnatt, xoxo!
 
 

When you feel to lazy to do it, do it!

 

FYS

Nu så har jag kommit hem ifrån skolan och nu så är även matteprovet avklarat vilket känns väldigt skönt! Nu så har jag ätit och bytt om till träningskläder och även satt upp håret för snart åker jag iväg för att ha fys. Kommer att bli otroligt jobbigt eftersom att det är så varmt ute och jag kommer typ att dö haha. Men efterråt så blir det hem och plugga (typical vardag liksom). Så ni får ha det så bra så bloggar jag när jag är klar, xoxo!
 
 

✩5 saker jag stör mig på✩

1. När man kollar på tillexempel en youtube video när en tjej ska visa en sminkning och så har hon håret i hela jävla ansiktet så sminket kommer liksom i håret och så sitter tjejen och tar bort håret varannan sekund, man ba SÄTT UPP HÅRET!
 
2. Tjejer som blir annorlunda när dom umgås med killar, inte vågar vara sig själva och tramsa sig och istället måste vara jättestela och försöka spela någon som dom inte är, usch

3. När någon klagar på sig själv 24/7. Säger att man är ful, eller bara småsaker som att "åh fan vad fula mina naglar är" "Asså kolla vad tjocka armar jag har" och sånt där. Det är helt ok om man klagar då och då men inte när man säger något varje minut för det blir riktigt irriterande!
 
4. När någon inte kan ta en diskussion irl. Gud det är typ det värsta jag vet, när man bråkar med någon och skriver med den personen och sen när man ska gå fram och prata med personen och lösa det så har den inget att komma med, fegt! 
 
5. Folk som aldrig kan ställa upp. Särskilt när man alltid ställer upp för tillexempel en kompis och gör saker för den och så och sen när man väl behöver något själv så kan kompisen aldrig hjälpa till, blä
 
(inget utav detta var indirekt till någon speciell utan det är bara allmäna saker jag stör mig på helt enkelt)
 
 

~






FOOD✩

Nu så har jag kommit hem från träningen och när jag kom hem så åt jag middag direkt, kött med kroketter vilket är hur gott som helst och så drack jag Loka crush till, mums! Snart så ska jag hoppa in i duschen och sedan så ska jag plugga till ett matteprov som jag har imorgon. Och sen så får vi se vad jag hinner med mer innan det är dags att sova. 
 
xoxo
 
 
 

Pantat burkar

Nu så har jag & Beata pantat burkar och det blev 100:- så vi ska ge hälften till den här UNICEF saken tänkte vi. Nu så är vi påväg mot Tumba och tänkte köpa glass och sen subway hehe. Men det är otroligt varmt ute också vilket är ett stort + 




Operation dagsverket ♔

Hej på er!
 
Idag så är det så att jag är ledig från skolan pga att vi har en grej som heter "operation dagsverket" och då så ska vi samla in pengar till något annat land som behöver pengar till skolorna tror jag att det var. Så Beata kommer till mig runt halv 2 tiden och då så tänkte vi panta lite burkar så att vi får ihop lite pengar som vi kan lämna in. Och sedan så äter vi förmodligen på donken innan jag sen drar mig vidare mot träningen!
 
 

Skolavslutningsoutfit ♡

Stilrent och hur snyggt som helst, skulle lätt kunna tänka mig att ha denna!
 
 

Time for some workout

Efter att ha pluggat i ca 1 tim & 45 minuter så åt jag middag och nu så har jag precis satt på mig träningskläderna för att träna lite. Ska bara köra lite rumpa, mage och sedan öva på vigheten så det blir ett lugnt pass för mig idag. När jag är klar så ska jag hoppa in i duschen direkt och sedan måla naglarna tänkte jag!
 
 

✎Study time✎

Visst är det ganska så dåligt att när man har kommit hem från skolan så är man egentligen inte helt klar för dagen, utan man måste även plugga också (om man har läxor vilket jag oftast har) så nu så har jag gått ut och lagt mig på studsmattan och ska sätta i hörlurarna och plugga Engelska, SO och Matte. Det är jätteskönt ute också så det är ett perfekt tillfälle att plugga ute på!
 
 
 

This summer..☼

Den här sommaren så ska jag verkligen försöka att göra så mycket som möjligt. Jag ska bada, sola, shoppa, ha vattenkrig, gå på konserter, vara på gröna lund, passa på att göra goda och nyttiga frukostar och såklart fota en hel del, tänkte faktiskt ge ett försök med att pimpa upp min kamera lite också. Sen finns det ju 100 andra saker som jag också ska göra men det här är lite saker. Längtar så mycket, inte alls långt kvar nu!!




Prommenad ✩

Efter att vi hade ätit middag så bestämde vi oss för att gå ut på en prommenad. Vi gick en liten runda ner till havet och tillbaka och tog några bilder med våra mobiler eftersom att vi inte tog med oss kameran hehe. Men vi snackade, skrattade och gjode lite roliga saker hahaha. Och när Whilma hade åkt hem så pluggade jag i ca 1 timme och nu så ska jag snart sova, bra start på veckan tycker jag!
 
 

Omar Josue Rudberg ♡♡

 

Mysdag♡

Idag så är det inget fint väder alls, grått och regnigt är det men det tycker jag även kan vara väldigt mysigt! Just nu så är Whilma hemma hos mig och vi har precis bakat kladdkakemuffins och vi ska snart plugga tror jag. Vi ska bara ta det lugnt helt enkelt. 
 
xoxo
 
 

♔Monday motivation♔

 
Ny vecka, nya tag & nya möjligheter. Försök att göra den så bra som möjligt, inte alls långt kvar till sommarlovet nu!

Jag villvillvill ✩

Jag vill bara packa ihop en resväska med allt jag behöver, ta med mig en kompis och bara ta nästa flyg till ett annat land. Jag är trött på att va i Sverige nu och vill besöka något annat land för en gångs skull. Fatta vad kul!? nya shoppingställen, nya restauranger, stränder, och andra platser. Mitt största drömresemål har alltid varit USA men just nu så känner jag att jag VERKLIGEN vill åka iväg till London, åh vad jag vill!
 
 

Maj 2013 ☼

#throwback 
 
här är några bilder som är tagna för ungefär ett år sen. Den månaden var väldigt bra men i år så ska den bli ännu bättre har jag bestämt!
 
 

Mycket på en gång

Vart tog den här helgen vägen egentligen? Den har gått otroligt fort. Men imorse så behövde jag att gå upp tidigt eftersom att jag skulle testa (inom konståkningen) och jag klarade testet så det var ju jätteroligt! Och efter det så åkte jag och mamma till subway så fick jag det och sen så var det träning i 2,5 timmar så jag är kind of död just nu. Nu så ska jag kolla på ett TVD avsnitt och sen måste jag tyvärr både städa och plugga, buhu..
 
 

♡Gårdagen♡

Kvällen igår var verkligen hur grym som helst! Jag var där med Whilma, Emelie, Julia, Ivanna, Philip, Erika och Emma och vi hade det azum. Det var väldigt mycket tryck ibland bara men det får man vara beredd på när det är konserter osv men det var helt klart värt att åka dit. Vi drog därifrån runt 10 tiden och jag var hemma runt halv 12 ungefär. Tack allihopa för en grym kväll!
 
 

Kvällens look ♡

 

Steve Angello ♡

Hejhej!
 
Just nu så sitter jag i vardagsrummet och har precis tittat lite på Gossip girl och ätit frukost. Vad händer idag? Jo, nu på dagen så ska jag bara ta det lite lugnt, kanske plugga lite osv. Och sen runt 4 så tar jag en buss mot Whilma och sedan så ska vi + massa andra åka in till kungsan för att titta på Steve Angello vilket kommer att bli hur grymt som helst verkligen! Det är det som händer idag och jag ser fram emot kvällen jättemycket.
 
 

Friday's inspiration♔♕

 

Tacos ♕

Hej på er!
 
Förlåt för usel bloggning idag men ska försöka att göra en del inlägg nu under kvällen. Jag är iaf hemma hos Whilma och vi lyssnar på musik osv. Vi var nere vid centrum ett ganska långt tag lite tidigare och vi var nog inne på H&M i över en timme tror jag hahaha, jag köpte inget där men Whilma köpte lite grejer. När vi kom hem så åt vi tacos till middag och pratade, mysmys!
 
 

💕💕




In my backpack ☆

I min skolväska så brukar det vanligtvist ligga:
 
dator
dataladdare
mobilladdare
parfym/body splash
girls stuff
skolböcker
handsprit
läppbalsam
hörlurar
 
 

I'm busy busy busy

Och där så var torsdagen över (typ). Nu så är jag hemma en snabbis för att jag ska käka, eller jag sitter och käkar just nu men endå haha. Sen så ska jag byta om till fyskläder och sätta upp håret innan mamma skjutsar mig till Harbro spåret där vi ska ha fys med konståkningen. 
 
Idag så har det varit mycket varmare än vad det har varit alla dom andra dagarna den här veckan så jag tog på mig solisarna idag. Eller egentligen så har jag bara haft dom på huvudet hela dagen men whatever haha.
 
 

☼GIVE ME SUMMER☼

Jag vill ha sommarlov, sena sommarkvällar, kunna sola, bada, gå runt i shorts, få solblekt hår, och bara ha det så jävla grymt. Bara 30 dagar kvar nu!
 
 

2 från dagen!

 

Träning ♔

Hej på er! 
 
Efter att ha haft ett ispass och sedan ett fyspass i regnet (vilket var otroligt jobbigt) så kom mamma och hämtade mig och när jag kom hem så duschade jag direkt och nu så sitter jag vid köksbordet, snapar och äter middag. Nu när jag har ätit klart så ska jag planera inför resten utav veckan och göra ett till blogginlägg!
 
 

Flowers ♡♡

 

Sovmorgon imorgon ☆☆

Nu så har jag precis ätit lite kvällsmål, tvättat bort sminket och borstat tänderna och tänkte snart gå och lägga mig i sängen. Imorgon så har jag sovmorgon och börjar 08:40 vilket är hur skönt som helst! Efter skolan så har jag även träning också vilket jag inte har haft på ett tag nu, känns som flera veckor fast det egentligen bara är en vecka ungefär. Men nu så ska jag gå och lägga mig i sängen, sov gott!
 
 

YOU CAN DO IT!!

Guess what!? Nu så är det bara 31 dagar innan det är sommarlov (iaf för mig) jag får sommarlov den 13 juni och jag tror att dom flesta andra skolor också får det. Men nu så är det bara att kämpa dom sista veckorna innan betygen sätts. Så nu är det bara att plugga på guys! Om jag orkar så tro mig, då orkar ni också haha.
 
 

Goda drickor ♡

Har smakat 3 styckna olika smaker ifrån dom nya "festis" dryckerna. Eller jag tror iaf att dom är rätt så nya för har inte sett dom förut. Men jag själv tycker att dom är väldigt goda och det smakar verkligen det som det står på flaskorna också. Om ni inte har testat dom så tycker jag verkligen att ni borde göra det!
 
 

4 wanties ☆

Det här är 4 saker som jag ska försöka att inskaffa så fort som möjligt. Behöver inte vara EXAKT dom där sakerna men vill ha en silver klocka, ett par high waisted shorts, en handväska och ett par vita sneakers! Så det är 4 saker som jag sparar pengar till just nu!
 
 

Godnatt




I want freedom

Jag vill ta nästa flyg till ett varmt land eller till London. Ta med en vän och bara slippa tänka på allt ett tag, slippa skolan och allt sånt. Alltså kolla bara själva hur himla härligt det ser ut? Vem skulle tacka nej till detta just nu liksom. Jag villvillvill!!
 
 

Bra skoldag!

Skoldagen idag rullade på. Hade lektioner som vanligt och sedan på lunchrasten så gick jag och Amanda till Ica och köpte Loka crush och fikabröd och satte oss vid fotbollsplanen och åt och snackade. Sen efter lunchrasten så hade vi spanska bara och sedan så tog jag 15:02 bussen hem. 
 
 

Prom ♡♡

 

Godnatt ★

Nu så har jag bytt om till pyamas och tänkte skriva ett inlägg lite snabbt innan jag ska försöka att sova, brukar ha ganska svårt för att somna på söndagar eftersom att jag har varit uppe mycket längre under helgen så vi får se hur det går hehe. Men imorgon så är det då måndag och jag har knappt någon söndagsångest längre vilket är hur skönt som helst. Skoldagarna går alltid snabbt på måndagar också så det är bra. Vi hörs imorgon, xoxo!
 
 

mys nu

 

Tränat ♡

Gud vilken skön känsla man får efter att man har tränat klart. Jag sprang en liten runda först som är här där jag bor. Sedan så gjorde jag squats och sen en annan övning där man ska ställa sig som en hund och sparka upp benet haha. Och sen så avslutade jag med att stretcha i 15 minuter. Nu så ska jag gå och ta en lång dusch, raka mig, ha ansiktsmask och fräscha upp mig lite.
 
weheartit

HOME

Mamma kom och hämtade mig runt 12-halv1 tiden från Whilma tidigare idag och under tiden jag har varit hemma nu så har jag ätit, kollat gossip girl och planerat lite småsaker som jag ska få gjort idag. Jag ska träna, duscha, städa osv. Den här helgen har varit den bästa på länge faktiskt så den har varit väldigt lyckad verkligen! Träffat Felix och Omar, varit på grönan och sovit över hos Whilma två nätter. Hoppas att ni också har haft en jättebra helg så hörs vi, xoxo
 
 

Godnatt!




☼triangl.com☼

 

Seg dag ♕

Vi åkte aldrig in till stan, vi har varit jättesega hela dagen så vi bestämde oss för att bara vara hemma hos Whilma och titta på film och ta det lugnt så det har varit en riktigt slö lördag idag haha. Klockan har däremot gått otroligt snabbt, den var nyss 2 liksom och nu är den snart halv 8!? men vi ska fortsätta att titta på film och snart så är middagen klar så då ska vi gå ner och äta!
 
 

Favoriten




Godmorgon! ツ

Jag och Whilma vaknade för ca 2 timmar sedan och sen dess så har vi bara degat i sängen och hållt på med mobilerna osv. Idag så ska vi förmodligen dra in till stan och så får vi se vad som händer där helt enkelt. Vädret är inte det bästa direkt, vill att det ska bli varmt igen som det var för några veckor sedan. Men nu så ska vi försöka gå upp och äta frukost så ni får ha en bra dag allihopa, xoxo!
 
 

Världens bästa dag ♡♡

Wow.. asså den här dagen har varit den bästa på så sjukt länge. Jag och Whilma träffade först Omar och fick en kram och sa hej osv. Sedan så kom Enestad, Ogge och Felix också men vi hann bara hälsa på Felix. Vi tog en del bilder och gash så mycket jag har saknat dom, är helt överlycklig! Efter att vi hade träffat dom så bestämde vi oss för att åka till grönan och då spenderade vi resten utav kvällen där och det var inga köer alls så det var hur skönt som helst. Och nu så har vi kommit hem till Whilma och jag ska sova här inatt. 
 
SJUKT BRA DAG!!
 
 

Kan inte beskriva hur lycklig jag är i hans närhet ♡

 

FRIDAY'S INSPIRATION ♡

 

MOT STADEN SNART ☆

Hej på er! 
 
Nu så har jag och Whilma kommit hem till henne. Vi ska bara vara här i ca en kvart för våran buss går snart så är lite stressad för ska hinna fixa till mig lite innan vi åker. Men för er som inte har förstått vad vi ska göra så ska vi till Let's Dance studion för att killarna kommer att vara där och göra något för oss foooers. Ni får ha en bra kväll allihopa för måste sluta skriva nu eftersom att jag börjar bli väldigt stressad! 
 
xoxo
 
 

Helgens planer

 

Review - Max Factor 2000 Calorie Dramatic Look Mascara Black

Jag har nu använt den här mascaran ett par gånger och jag tycker att den är hur bra som helst! Den är jätteenkel att arbeta med, ger mycket färg på fransarna även om man bara drar några drag. Får bra volym och gillar borsten väldigt mycket. Stort plus enligt mig och rekommenderar den verkligen!
 
 

Every girl has her bestfriend, boyfriend & true love, but you're really lucky if they're the same person.

 

Fyspass ✔

Efter skolan så åkte jag hem en stund, käkade mellis och bytte om och sen så skjutsade mamma mig till Habro spåret där jag och tjejerna från konståkningen skulle ha fys. Först så hade vi en uppvärmning med kull och när man blev kullad så skulle man göra 5 upphopp. Sedan så sprang vi en runda på 3 km och avslutade med intervaller och stretchning. Nu så har jag precis ätit och ska snart ta en snabbdusch!
 
 

3 FAVORITSERIER

PRETTY LITTLE LIARS
 
 
THE VAMPIRE DIARIES
 
 
GOSSIP GIRL
 
 

Du kan om du vill♡

Nu jävlar! Nu så är jag jättetaggad på träningen och hälsan osv. Kan bero väldigt mycket på att jag inte har lika mycket träningar nu i maj och sen i juni och i sommar så är det ju inga träningar alls och då ska jag träna extra mycket hemma. Tänkte börja göra olika scheman för varje vecka där jag skriver vad jag ska göra och hur länge osv. Nu kör vi!
 
 

Duschen + mat ☆

Nu så har jag kommit hem efter träningen och jag hoppade nästan direkt in i duschen när jag kom hem. Nu så sitter jag i köket och äter middag och tänkte snart lägga mig i sängen och kolla på Gossip girl som vanlig typ haha. Har blivit helt fast vid det och försöker att titta så fort som jag kan/har tid! Men nu så tänkte jag poppa lite popcorn och sedan gå och lägga mig i sängen, xoxo
 
 

Oups..

Igår när jag skulle rensa datan så råkade jag ta bort mitt iphoto med alla mina bilder och videos på från 2012 tills nu. Som tur är så har jag lagt upp väldigt mycket bilder på bloggen så det är inte en sån jättestor fara men endå tråkigt att jättemycket har försvunnit.
 
Men iaf.. efter skolan så vill jag äta subway innan träningen men får se hur det blir med det haha. Jag har träning vid 5-7 ikväll, ett ispass och sen ett fyspass också!
 
 

♔OUTFIT♔

 

Grattis på födelsedagen bästa Johanna ♡♡♡

 

♧ ♥ ♡ ♦ 46 random frågor om mig ♧ ♥ ♡ ♦

1. Vem är din bästa vän? Det är typ Whilma, Hannah och Beata och sen har jag massa andra som är nära vänner också!
2. Vilken färg har du på dina trosor just nu? Vit & blå
3. Vilken färg har du på din BH just nu? Vit
4. Vilket är ditt favoritnummer? 18 & 30
5. Vad var det senaste du åt? En glass
6. Om du var en krita, vilken färg skulle du vara då? Wtf, rosa hihi
7. Hur är vädret just nu? Kallt och blåsigt
8. Vem var den senaste personen du pratade med i telefon? Mamma
9. Vad är det första du ser i det motsatta könet? Kroppen, ansiktet och håret
10. Favorit TV-program? Pretty Little Liars
11. Har du några syskon? Nepp
12. Längd? Ca 160 cm
13. Hårfärg? Ljusbrunt 
14. Ögonfärg? Blå-gröna
15. Använder du kontaktlinser? Nej
16. Favorit högtid? Julafton
17. Favorit månad? Juni,juli, augusti och december
18. Har du gråtit någongång utan någon andledning? Haha ja
19. Vilken var den senaste filmen du såg? 21 jump street tror jag 
20. Favoritdag på året? Jättesvårt att välja men typ dagen vi får skolavslutning och min födelsedag är två utav dom
21. Är du för blyg för att fråga ut någon på dejt? Dejtar inte direkt men ja
22. Kan du stå på huvudet? (utan att luta dig mot en vägg) Haha nä
23. Kramar eller kyssar? Båda
24. Choklad eller vanilj? Choklad
25. Har du tatueringar? Nej
26. Vad lyssnar du på just nu? Alla som pratar i klassrummet
27. Är du kär i någon kändis? Inte kär men har en crush haha
28. Vilka böcker läser du just nu? Twilight haha
29. Piercingar? Nä, om inte öronen räknas då 
30. Ditt favoritfotbollslag? Inget
31. Vad gör du just nu? Är på lektion 
32. Smöriga, naturella eller saltade popcorn? Smöriga och saltade
33. Hundar eller katter? Hundar
34. Favoritblomma? Ros
35. Har du blivit påkommen göra något du inte får göra? Ja hehe
36. Har du en bästa kompis i det motsatta könet? Ja
37. Har du älskat någon nångång? Haha ja
38. Vem vill du träffa just nu? Tha Foooooo
39. Är du fortfarande vän med folk från skolan? Går fortfarande i skolan så ja haha
40. Har du någon gång skjutit med en pistol? Tror ej det
41. Gillar du att flyga med flygplan? Det är läskigt haha
42. Höger eller vänster-hänt? Höger
43. Hur många kuddar sover du med? 1
44. Saknar du någon? Ja
45. Lyssnar du på radio? I bilen, ja
46.  Är det någon på Tumblr som du vill dejta? Why not liksom, om dom var svenska lolz
 
 

5 maj ツ

Just nu så är jag och Amanda hemma hos Whilma och vi sitter och fotar, filmar och snapar osv. Vi tänkte snart göra någon challenge eftersom att vi vill ha något att göra haha. Men skoldagen idag gick helt okej, alla fick lite damp på våran spanskalärare bara as usual hahaha. Men nu så ska jag va lite mer "social" så ha det bra ni, pusspuss!
 
 

Favoriter just nu ♛

 

Victoria's secret ♡♡

 

♡Ny mascara

 
75:- från lyko.se
 
 

Träning ♔

När det här inlägget publiceras så har jag träning. Jag började klockan 11 och träningen slutar 12:45 alltså om ca 45 minuter. Efter träningen så ska jag hem och städa rummet, duscha, planera lite inför veckan som kommer och ha en lazy sunday as usual. Hoppas att ni får en bra söndag så bloggar jag mer senare, xoxo!
 
 

♡Moster♡

Hon som alltid förstår, hon som alltid lyssnar, hon som inte dömer mig, hon som låter mig vara mig. Jag älskar dig så sjukt mycket!
 
 

Taggad till grönan ♡

 

Gårdagen ♡

Gårdagen var väldigt lyckad faktiskt. Jag rullade in mot grönan och mötte Bea vid busshållsplatsen och sen hoppade Nelly på tåget också. Så jag åkte med dom mot tc och där mötte jag upp Vendela. Vi åkte till grönan och Nelly och Bea gick och åkte andra saker medans jag och Vendela träffade Oscar och Egon. Åkte massa med dom och åt osv och sen så åkte jag hem med Emma och Julia runt 9 tiden.
 
 

☆TAGGAD☆

Om ni bara visste hur taggad jag är inför sommaren! Det är ju inte alls lång tid kvar nu tills man kan börja bada, sola, och tills vi får sommarlov dessutom. Jag har precis gjort iordning en burk som jag lägger pengar i som jag ska ha till i sommar eftersom att jag spenderar otroligt mycket pengar på sommrarna. Det ska både shoppas, ätas och åka iväg och göra massa roliga saker! GAAASH CAN'T WAIT
 
 

 

1 maj ♡

Idag så är det 1 maj, shit vad tiden har gått fort! Men att det snöade imorse var ju kind of komiskt men det smälte ju bort på en gång typ så tack och lov för det. Beata åkte hem för en timme sen kanske och idag så ska jag bara ha en soft dag hemma. Tänkte städa lite, kolla lite bilder, titta på Gossip girl och baka chokladbollar och sånt stuff. 
 
Ha en bra dag allihopa!

 

Valborg 2014♡

Dagen igår var verkligen hur mysig som helst! Jag och Beata satt först inne på mitt rum, lyssnade på musik och ställde random frågor till varandra haha. Sen så bestämde vi oss för att gå ut och kasta fryspåsar med vatten i till varandra och det slutade med att det blev ett litet minivattenkrig haha. Men runt halv 10 - 10 tiden ungefär så började vi att göra iordning massa snacks osv och började titta på "21 jump street". Och så gick vi och la oss runt 12-halv1 tiden! 
 
 

RSS 2.0